Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
ne treba ti,treba samo da nadjesh credit card generator na internetu i tamo dobijesh broj kartice...da li neko zna gde da nadjem praznu kreditnu karticu da bih napravio acc za wow
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne treba ti,treba samo da nadjesh credit card generator na internetu i tamo dobijesh broj kartice...da li neko zna gde da nadjem praznu kreditnu karticu da bih napravio acc za wow
Hm, istekao mi acc... mrzelo me da uplatim... izbrisao sam igru danas :/
ako meni pricas..ne..ne igram wow..jer mi je zbog takvih stvari sranje..nije da vas napusavam,ili da kazem da je igra sranje..to je samo moje misljenje..![]()
ne vredjam vas..nego one koji se vencavaju..NE IGRAS WOW A OVDE OPISUJES DOGADJAJE I VREDJAS SVE IGRACE WOWA KOJI SE ZEZAJU!?
kolko kosta paket wow-a znam da doju neka 2 diska + brnig krusejdi da li ih ima u mamut shopu ako ih nema zna li neko gde ima da se kupi
on tako stalno radine vredjam vas..nego one koji se vencavaju..
onaj tvoj ortak koji je upao(gde vec) i rekao da prodaje hamburgere je KRALJ!!!!![]()
pa tako se pise..ne izgovara se..U IGRICAMA SE NE KORISTI PRAVILO VUKA KARADZICA,NE KAZE SE BRNING KRSEJD NEGO BURNING CRUSADE