Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi pomagajte ja necu da dajem 12.99E mesecno da bih igrao WOW.Ako moze neko da mi objasni kako to preko piratskog servera a da igram isto preko neta...
A i tata mi neda broj od Visa i MasterCard...![]()
Tebi nesto nije dobro,da te posaljemo mi u neku ustanovuja sam 47 lvl...
za 15 dana nabio to...
i profesije su na nivou, i oprema nije loša, i para čak imam![]()
Tebi nesto nije dobro,da te posaljemo mi u neku ustanovu
Ja sam 21 level,za 7 dana!
Bash si brz...
Ja volim lezherno....malo q, malo bg, malo na alta....opushteno
2-3 sata dnevno, 15 dana, razvijene profesije a 47 lvl na originalu? lol al si slagao.
Brate, ako si na frostmane dodji sa ortakom da pozdravish alijandere u tarren milu. Otkako sam doshao u tarren svaki dan alijanderi smaraju(tj. ljudi igraju) a ove *ichke iz horde(gde sam i ja, izgleda na zalost) retko kad dodju, a i kada dodju da brane tarren skoro svaki put ih otkinu.
Na prvom mestu sam uputio poruku Kentori, a u vezi sa onim shto je on rekao o "pozdravljanju alijanse". Ili je alijansa mnogo bolja, ili se hordashima ne igra world pvp na frostmane. Meni lichno je to najzanimljiviji pvp. Chuo sam da se ranije najvishe to igralo, ali sada se preshlo na arenu. Inache, ne zelim da predjem u alijandere, jer mi se undeadovski ambijent najvishe svidja(preshao bi jedino ako blizard death knighta omoguci samo alijansi)