World of Warcraft

Tebi nesto nije dobro,da te posaljemo mi u neku ustanovu:lol:
Ja sam 21 level,za 7 dana!

Igrao sam samo jednom 5 sati na dan, uvijek manje, 2-3...
Ali igrao na piratima, pa znam pola questova :lol:

Imam i dosta pločica iz arene, profesije ench 287, mining manje oko 220...
Oko 200g, i još imam stvari za ench koje vrijede dodatnih 100g
još i sporedne profesije :lol:

ma moram još malo srediti lika, neka oprema je zahrđala :lol:

Au al sam sad pukao...trazim ja preko general group/mate za quest... i prijavi se neki lik kao on nema q al ce da pomogne... i krenemo mi i ajde radi on neki q ja njemu usput dok se proguramo da pomognem...pomogne i on meni ubijem ja Yowlera [redridge]...a on priest... i zagine yowler a ovaj lik pobegne u medjuvremenu i ja isto poginem...i nema veze resio sam q ozivecu se...

I lik kao aj ti meni Yowlera da pomognes... i ja njemu pomognem... krecemo mi da radimo sledeci quest... ja opet sa mageom i power wordom tankujem on kao pomaze...ubijamo neke i on iz cista mira okrene se i ostavi me... ja poginem a on napusti grupu...

ja kao "lol?!" i on meni "ti si noob...mnogo gines...ovo ono" i ja njemu krecem da objasnjavam sta je healer a sta dps a sta tank...itd i on kao meni nesto kao "i am healing myself and i don't die"...znaci pukao sam stavio sam ga na ignore...

kakvih degena ima...

Brate, ako si na frostmane dodji sa ortakom da pozdravish alijandere u tarren milu. Otkako sam doshao u tarren svaki dan alijanderi smaraju(tj. ljudi igraju) a ove *ichke iz horde(gde sam i ja, izgleda na zalost) retko kad dodju, a i kada dodju da brane tarren skoro svaki put ih otkinu.

Brate, ako si na frostmane dodji sa ortakom da pozdravish alijandere u tarren milu. Otkako sam doshao u tarren svaki dan alijanderi smaraju(tj. ljudi igraju) a ove *ichke iz horde(gde sam i ja, izgleda na zalost) retko kad dodju, a i kada dodju da brane tarren skoro svaki put ih otkinu.

na xaviusu sam... ma predji u alijansu jeste da ima noobova ali ima nekako dusu...ne znam...kada igram hordu to mi je kao da sam "zao" i ne osecam se onako kao sa alijansom...:lol::lol:

Na prvom mestu sam uputio poruku Kentori, a u vezi sa onim shto je on rekao o "pozdravljanju alijanse". Ili je alijansa mnogo bolja, ili se hordashima ne igra world pvp na frostmane. Meni lichno je to najzanimljiviji pvp. Chuo sam da se ranije najvishe to igralo, ali sada se preshlo na arenu. Inache, ne zelim da predjem u alijandere, jer mi se undeadovski ambijent najvishe svidja(preshao bi jedino ako blizard death knighta omoguci samo alijansi :) )

Na prvom mestu sam uputio poruku Kentori, a u vezi sa onim shto je on rekao o "pozdravljanju alijanse". Ili je alijansa mnogo bolja, ili se hordashima ne igra world pvp na frostmane. Meni lichno je to najzanimljiviji pvp. Chuo sam da se ranije najvishe to igralo, ali sada se preshlo na arenu. Inache, ne zelim da predjem u alijandere, jer mi se undeadovski ambijent najvishe svidja(preshao bi jedino ako blizard death knighta omoguci samo alijansi :) )

Svako ima svoj ukus:-) ja preferiram Hordu,doduse imam i Shamana na alijansi.A ovo za Tarren Mill,sam cu da proverim,A VIDI KO NE DOLAZI U ASHENVALE BAS MNOGO,A:lol: Ja mrzim alijansu,a pogotovo sto neki likovi slabi idu sa jacima da ih stite:lol: koji luzeri:twisted:

Back