Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
Ja idem sa jacima ako hocu da me provedu kroz neku instancu,samo tad,a ono za Death Knighta,bilo bi ekstra da kad ga izaberes u Hordi,moze da izgleda ko Arthas ali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, dosta puta mi se deshavalo da zabodem nekog priblizno moj lvl, kad ono pored njega druid ili rogue, pa me onda gankujuNa kraju im dosadi da me ubijaju pa sami odu
![]()
Kakvo bre vencanje?
kentora jel ti igras na Darksorrow-u?
ne igram vec 5-6 dana WoW nikako, jer ga nemam...
dosao u Novi Sad, a ovdje nemam WoW
rehabilitacija![]()
brate ti likovi koji se vencavaju u igri...................to ili su ******,ili nisu normalni,ili nemaju stvaran zivot..tj..jadni su jer su u stvarnom zivotu niko i svi ih maltretiraju..pa sad u igri pokusavaju da postanu nesto..................jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno....jadnooooooooooooooooo
pa sta to mene briga..to je tvoj problem i tvojih 2000 kinti..bolje da si za te pare kupio 2 kila mesa i da si se najeo..i nisam se iznervirao..to mi je jednostavno jadno..Guild wars je toliko dobar da sam svoj account poklonio, a da poklonim wow acconunt lol. Shto si se iznervirao, mozda u buducnosti planiraju da i gw-u budu moguca venchanja rofl
brate ti likovi koji se vencavaju u igri...................to ili su ******,ili nisu normalni,ili nemaju stvaran zivot..tj..jadni su jer su u stvarnom zivotu niko i svi ih maltretiraju..pa sad u igri pokusavaju da postanu nesto..................jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno....jadnooooooooooooooooo
pa sta to mene briga..to je tvoj problem i tvojih 2000 kinti..bolje da si za te pare kupio 2 kila mesa i da si se najeo..i nisam se iznervirao..to mi je jednostavno jadno..
e ta sahrana je nesto najgenijalnije sto se radilo u wowu..umro sam od smeha kad sam gledao kako ih alijansa sve pobila...lola onda dodje baja koji je uspeo u zivotu da im kaze da je jadno... sto rekose brate to je zezanje...a uostalom ako vec sve radis u wowu sto i da se ne zenis i sahranjujes :razz::razz:
ako meni pricas..ne..ne igram wow..jer mi je zbog takvih stvari sranje..nije da vas napusavam,ili da kazem da je igra sranje..to je samo moje misljenje..sto kaze Ivan,doso baja pa bi se po***o na neciji grob,zato sto su onakvi kako ih on opisuje,a onda dodju ti sa sahrane i gankuju ga zbog insultapitam se da li uopste igras wow