World of Warcraft

A koja je svrha da bude lepljiva?
Sustina lepljive nije da to bude popularna tema. Popularna tema ce sama po sebi uvek biti na vrhu.
U lepljive idu samo obavestenja i teme opsteg karaktera koje imaju svrhu da kad neko nov dodje prvo tu pogleda, informise se i onda krene dalje.
NA mnogim forumima se lepljiva cak ni ne zove lepljiva nego bitna.

Inace nema potrebe da pricate o forumskoj tiraniji ili slicnom.
Dovoljno je da imate 2 grama mozga i procitate tekst gde pise da je ovo samo idejno resenje koje nije konacno i da cemo svi zajedno konstruktivno dati predloge na opste zadovoljstvo i napraviti forum koji ce svima "lezati".

Znaci ocekujem konstruktivne predloge i konstruktivne razloge zasto mislite da tako treba.
Ovo vam je jedinstvena prilika da sami uredite forum onako kako vi zelite, mogucnost koju nemate ni na jednom drugom forumu i zato vam kazem, dobro razmislite, predlozite pa cemo pricati o tome.

ZAto sam i otvorio ovu temu http://forum.krstarica.com/threads/191449 koja ce biti privremeno otkljucana da tu dajete predloge.

nznam studirao sam poprilicno obe klasu u teoriji al u praksi nisam posto nisam ovih dana kuci ovako preko teorije svidja mi se lock jer cak i ne treba da kupujem mounta ili kako se vec pise tako sam cuo
a za rogue znam da ne zavisi od opreme i da je extra za pvp a slabiji za pve a meni treba nesh izmedju

nznam studirao sam poprilicno obe klasu u teoriji al u praksi nisam posto nisam ovih dana kuci ovako preko teorije svidja mi se lock jer cak i ne treba da kupujem mounta ili kako se vec pise tako sam cuo
a za rogue znam da ne zavisi od opreme i da je extra za pvp a slabiji za pve a meni treba nesh izmedju
ma loshe si chuo za mounta,morash da platish isto ako ne i vishe za mounta kao warlock,ti u stvari dobijesh quest za dreadstead-a(tako se zove mount) i onda imash niz questova koje morash da uradish,treba ti i dosta golda jer treba da skupish neke zaebancije da i ga na kraju mogao summonati u Dire Maulu i shta vetj znam...

btw moj guild juche konachno ubio Lady Vashj,tako da smo clearali SSC,josh na ostao Kael'Thas da bi mogli da udjemo u Black Tempel i Mount Hyjal.

evo i screenshot,ja sam ovaj tauren warrior okrenut ledjima sa shieldom.;)

vashjdowndk1.jpg

Back