tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fallen sword
--------------------------------------------------------------------------------
ko hoce besplatan MMORPG neka ide na addresu
http://www.fallensword.com/?ref=1016648
I neka bar dodje do level 10
Limune, koji si lvl
ljudi shta mislite dal da uzmem rogue ili warlock dvoumim se izmedju to 2-oje.mislim nov sam a volio bi neku klasu za pvp i pve tako da uputite me pls![]()
ma loshe si chuo za mounta,morash da platish isto ako ne i vishe za mounta kao warlock,ti u stvari dobijesh quest za dreadstead-a(tako se zove mount) i onda imash niz questova koje morash da uradish,treba ti i dosta golda jer treba da skupish neke zaebancije da i ga na kraju mogao summonati u Dire Maulu i shta vetj znam...nznam studirao sam poprilicno obe klasu u teoriji al u praksi nisam posto nisam ovih dana kuci ovako preko teorije svidja mi se lock jer cak i ne treba da kupujem mounta ili kako se vec pise tako sam cuo
a za rogue znam da ne zavisi od opreme i da je extra za pvp a slabiji za pve a meni treba nesh izmedju

O sto si fancy chief-u.....
Igra li neko na quel'thalas-u?Normal server,medium population.......Na kojem serveru igras limune?