Nazalost rekao sam prosli put da necu vise sa vama tresti praznu slamu, ali ovo je bilo ja jace od mene, stoga moram da odogvorim ovoj dvojci vrsnih igraca i cuvenih znalaca na ovom forumu, jos od prve strane.
Gospodine psy (namerno sam pocetno slovo tvoga imena napisao malim slovom) kao prvo
da si nekada samo spustio padajuci meni LFG-a mogao si da vidis da postoji RAID pod imenom Serpentshrine Cavren, koji cesto ljudi, koji doduse znaju po nesto zovu i Serpent Cavren, a nalazi se u Coilfang Reseivoir grupi inst u Zangarmarsh-u, u Outland-u. A posto vidim gde si spucao 24 godine, da ne pominjem mesto da se ne bih poistovecivao sa tobom, ne krivim te sto nisi to negde procitao, a to je bilo najmanje sto si mogao da uradis. E sada moze da se desi i da nikada nisi ni dosao do nivo da bi ti se to u istom prozoru pokazalo, u tom slucaju ti se javno, pred svim ovim svetom i izvinjavam. Kada uporedim tvoj recnik sa godinama, mogu samo da zakljucim da imas mozga kao omanji kolibri, ili je tvoj problem zdravstvene prirode, ali nemoj se zbog toga uzbudjivati, medicina je dosta napredovala, tako da se i to sada leci!!! Kako je recenica koju si napisao u svom zadnjem tekstu iz filma "RANE" takodje mogu da zakljucim da sem sto si zaostao u razvoju, zaostao si i u vremenu, ali dobro, to nije trenutna tema. Jos ne znam sta ti nije jasno u ovom delu officire of RED ZMAJA? Cisto da te obavestim, ako te neko, nekada, slucajno pita, to je dosta poznata gilda na mom serveru, a tebi je sve to mozda cudno, zato sto si jos "SEX SLAVE" u svojoj. Toliko od mene za tebe, nisi bio dostojan ni ovih par redova koje sam ovde napisao, ali cisto da te, kako ti kazes prosvetlim dodirom

!!!
I da, apropo toga sveti covece, ja to nisam, nisi me razumeo, bas obrnuto, shadow sam!!!
A da, kako da zaboravim cuvenog mixed-a, ljudi moji samo njega slusajte i daleko cete dogurati. Cak sam cuo da kada je izasao iz majcinog stomaka, u rukama je imamo omot igre WoW. Sta je tu najgore od svega? Sto je to bio samo prazan omot, sto dokazuje i njegov tekst medju prvim stranama, citiracu isti:
Ovako :
Kupio sam original wow danas.Instalirao.Otisho da napravim account to sve uradim... onda idem da biram da placam. ja izaberem pre-paid cartice . pishe mi na kutiji da imam mesec dana za dzabe ali kako da to iskoristim ??? Trazhi mi da ukucam broj kartice A ja to nemam !
H E L P ??
hahahahahahaha, pa mislim treba li jos sta dodati? I jos bi samo za kraj prokomentarisao tvoje skonosti prema neljudskim bicima, i ako ja jesam samo covek, ali izgleda da ti to momce i nisi bas razumeo, ali dobro, ima vremena, mlad si, samo se bojim da u medjuvremnu i nedostatku zmajeva, posto su, kako svi znamo retki, ne predjes na neke krave, zeceve, ovce i slicne zivotinje iz tvog dvorista!!! I tebi je moj druze otislo 20 godina u isto mesto, kao i tvom predhodniku, cim mozes da napises ovako jednu, samo ne gramaticki prostu recenicu. Doduse kada smo kod gramatike, ova recenica ni tako nije ispravna, stoga momcici, uzinu pod misku i nazad u skolicu!!! Cisto da se zna o cemu pricam i nju cu citirati:
mhm mangozmaju mogu li te uzjahati , mozda cak i
obrijati ti ispod miske, a moze malo i
bichovanja? rrrr chekam te nestrpljivo neustrasivi
coveku od krvi i mesa,ajde dodji bas
ni veljao,grrr XD
Sledeca lekcija, znaci interpunkcije

POZDRAV DRUGARI!!!