World of Warcraft

Skakavac7:
Ne mogu da verujem...
Jao Boze kako sam sad izgubio volju za pisanjem a taman sam hteo da iznesem svoja iskustva it WoW-a ali kad sam video ovog bisera Kentoru... lele majko :(

Pa dobro bre care, zasto ne koristis mozak? Lepo ti ljudi kazu da je nemoguce da se Vashj ubije solo, prosto je nezamislivo, ne mozes uopste ni da dodjes do nje a kamoli da je ubijes solo

Izvalio si glupost godine!

Baklava, sto se cimas oko njega kad vidis da nema pojma o WoW-u i veruje svakoj gluposti koja mu se kaze
Rekao njemu 67lvl priest da je ubio solo... jes boli ga... a kako je kog djavola onda usao u ti instancu ako ne ispunjava ni lvl requirement? Da, bas tako, lvl 67 NE MOZE da udje tamo.

btw ala sam se ismejao slatko... main char 15 lvl? :D neko ovde zesce podjebava :P
JBg takav sam poludeo sam :P

Cobane nove rase kao videcemo ih u igre a ne igrati u igri i forsaken jesu undovi koje vidimio i sa kojima igramo u wow-u...
Mene u ovo trenutku najvise zanima sta ce blizzard uraditi kada izbaci wotlk...to bi trebalo da bude end end game...mislim po prici ne bi trebalo vise kontineata ili dimenzija,jedino nisu ubacili ona ostrva gde je Miev otisla da lovi ilidana pre nego sto je naso oko onog sabana...ima neko ideju?

Sakim:
Cobane nove rase kao videcemo ih u igre a ne igrati u igri i forsaken jesu undovi koje vidimio i sa kojima igramo u wow-u...
Mene u ovo trenutku najvise zanima sta ce blizzard uraditi kada izbaci wotlk...to bi trebalo da bude end end game...mislim po prici ne bi trebalo vise kontineata ili dimenzija,jedino nisu ubacili ona ostrva gde je Miev otisla da lovi ilidana pre nego sto je naso oko onog sabana...ima neko ideju?
moguce je da izadje neka manja ekspanzija za Emerald Dream.Mada vrlo je moguce da ce WotlK biti zadnja ekspanzija,posle mozda dodje ili WoW 2 ili StarCraft MMO

Tesko da ce blizz da izbaci WoW2, bar ne jos neko vreme...
Ima preko 10 miliona ljudi koji igraju svakodnevno... Ima i onih koji zive da bi ubijali Illidana :)
Tako da ne verujem da ce posle 80lvl blizzard sve da prekine, i da kaze svim tim pacenicima: Aj sad sve ispocetka...

Moji su drugovi WoWovci zavisni po celom svetu,i ja sam WoWovac pa ih ponekad sretnem na netu,dal je to sudbina il ko zna sta li je,kad god se sretnemo uvek se ratuje,uvek se zavrsi,s nekol'ko novih levela. Da smo zivi i zdravi jos levela sto,da je neta i golda i da nas cuva WoW, da su najbolji itemi uvek pored nas,jer ovaj account je kratak, i nabije racun za cas!
Joj ljudi moji vec 8 meseci neigram wow :( katastrofa,i pocinjem ga za mesec dana :).Samo treba ce mi dosta vremena da stignem sve propusteno
Ja imam Talamasca,Hunter 62 lvl server Stormwind
E wow-e wow-e nezamenjljiv si,poz svima!

Moji su drugovi WoWovci zavisni po celom svetu,i ja sam WoWovac pa ih ponekad sretnem na netu,dal je to sudbina il ko zna sta li je,kad god se sretnemo uvek se ratuje,uvek se zavrsi,s nekol'ko novih levela. Da smo zivi i zdravi jos levela sto,da je neta i golda i da nas cuva WoW, da su najbolji itemi uvek pored nas,jer ovaj account je kratak, i nabije racun za cas!
Joj ljudi moji vec 8 meseci neigram wow :( katastrofa,i pocinjem ga za mesec dana :).Samo treba ce mi dosta vremena da stignem sve propusteno
Ja imam Talamasca,Hunter 62 lvl server Stormwind
E wow-e wow-e nezamenjljiv si,poz svima!
to si kopirao iz screen Funa haha pokusao si da se proslavis pesmom

e ljudi el se ovde moze nesto pitat o WoW-wrath of the lich king?
http://www.wowwiki.com/World_of_Warcraft:_Wrath_of_the_Lich_King e na ovom linku ispod ima factions and races...
dal ce u exp imati nove rase?
na ovom linku ima detaljo objasnjenje za dve:
Forsaken (ne undedovi koje imamo u wow-u)
Tuskar(neki so lice na morzove....)
jedino za njih imaju klase i ostalo
pa jel neko zna nesto o tome dal ce biti nove rase i da li su to ove dve?

pogresno si razumio nisu to playable rase, vec NPC

DOBAR DAN ZELIM DOBRI I POMALO POSTENI LJUDI

E ovako, pocecu od pocetka, ja sam taj cuveni Mangozmaj, covek od krvi i mesa, i ako sam u ovoj igri undeath priest:twisted:

PRVO BIH ZELO DA POZDRAVIM SVE VAS FORUMASE I GOSPODU ADMINISTRATORE I MODERATORE, POSTO SAM NOV NA OVOM FORUMU!!!

E sada da krenem da po prvi i poslednji put sa vama DRUGOVI i DRUGARICE tresem praznu slamu:

-Prvo nikada nisam igrao ovo igru na "DIVLJIM SERVERIMA", kao sto je to proverio/la baklava sa boravistem u Novom Sadu, koji/ja po nicku ima samo 19 leta, ako ne gresim, cak i kada bih morao ili zeleo da tako igram ovu igru, ne bih znao kako to da uradim, mozda sam glup, ali sta cu!!!

-Drugo nikada se nisam sreo sa gospodicom, ili gospodjom Vashj u cetiri oka, iz vise razloga, a neki od njih su sledeci:
U Serpant Cavres, cega je gore imenovana ponosi vlasnik nije moguce uci bez raid grupe, to bi bilo kao da sam ja sam smeca prosao Karazhan, sto je, slozicete se samnom malo moguce, druga stvar i jedna od vaznijih je da ista ima oko 5.300.000 health-a i oko 1.600.000 mane, tako da ako bi me pustila da je udaram nesmetano i ako bih poceo sada to da radim, a kako mi critical hit retko prelazi 2500, morao bih da je udaram sve do izlaza nove expanzije :lol:. Ona je takodje, kao i vecina boss-eva u ovoj igrici imuna na FEAR i SILANCE, sto su meni, kao sto znate najjaci aduti. Ova gospodjica je takodje deo ATT-a za Black Temple ako se ne varam, a za uzlaz tamo jedini imaju ATT na nasem serveru gospoda iz gilde "LAST HOPE".

-Treca stvar rado cu se sresti u PvP-u sa bilo kim ko to zeli da proba samnom, kako bi skinuo ljagu sa svoga imena, ili nick-a, a sto je i najvazije od svega, sa gilde u kojoj sam i oficir!!!

-Cetvrto nikada i nikome nisam rekao kako sam ja IMBA igrac i kako sam sam ubio bilo kog boss-a, tako da su sve vase optuzbe na moj racun neosonovane i neukusne:-P

A sada, pred kraj mog izaganja bih vam svima dao jedan savet, a to je:
MANJE PRICAJTE A VISE IGRAJTE, tako cete jednim udarcem ubiti vise muva, postdecete sebe gubitka vremena za LVL-up, druge ljude koji bi voleli da saznaju nesto na ovom forumu dezinformacija i insinuacija i ove jadne ljude kojima je posao da pregledaju ovaj forum, tj administratore i moderatore da se zaglupljuju ovakvim pricama, pa imaju i oni ljudi dusu! kako je i meni posao da izmedju ostalog administriram jedan sajt i forum, znam kako im je:(
295648252.img.jpg

OFFICIRE OF "RED ZMAJA"

Nazalost rekao sam prosli put da necu vise sa vama tresti praznu slamu, ali ovo je bilo ja jace od mene, stoga moram da odogvorim ovoj dvojci vrsnih igraca i cuvenih znalaca na ovom forumu, jos od prve strane.

Gospodine psy (namerno sam pocetno slovo tvoga imena napisao malim slovom) kao prvo
da si nekada samo spustio padajuci meni LFG-a mogao si da vidis da postoji RAID pod imenom Serpentshrine Cavren, koji cesto ljudi, koji doduse znaju po nesto zovu i Serpent Cavren, a nalazi se u Coilfang Reseivoir grupi inst u Zangarmarsh-u, u Outland-u. A posto vidim gde si spucao 24 godine, da ne pominjem mesto da se ne bih poistovecivao sa tobom, ne krivim te sto nisi to negde procitao, a to je bilo najmanje sto si mogao da uradis. E sada moze da se desi i da nikada nisi ni dosao do nivo da bi ti se to u istom prozoru pokazalo, u tom slucaju ti se javno, pred svim ovim svetom i izvinjavam. Kada uporedim tvoj recnik sa godinama, mogu samo da zakljucim da imas mozga kao omanji kolibri, ili je tvoj problem zdravstvene prirode, ali nemoj se zbog toga uzbudjivati, medicina je dosta napredovala, tako da se i to sada leci!!! Kako je recenica koju si napisao u svom zadnjem tekstu iz filma "RANE" takodje mogu da zakljucim da sem sto si zaostao u razvoju, zaostao si i u vremenu, ali dobro, to nije trenutna tema. Jos ne znam sta ti nije jasno u ovom delu officire of RED ZMAJA? Cisto da te obavestim, ako te neko, nekada, slucajno pita, to je dosta poznata gilda na mom serveru, a tebi je sve to mozda cudno, zato sto si jos "SEX SLAVE" u svojoj. Toliko od mene za tebe, nisi bio dostojan ni ovih par redova koje sam ovde napisao, ali cisto da te, kako ti kazes prosvetlim dodirom:lol:!!!
I da, apropo toga sveti covece, ja to nisam, nisi me razumeo, bas obrnuto, shadow sam!!!

A da, kako da zaboravim cuvenog mixed-a, ljudi moji samo njega slusajte i daleko cete dogurati. Cak sam cuo da kada je izasao iz majcinog stomaka, u rukama je imamo omot igre WoW. Sta je tu najgore od svega? Sto je to bio samo prazan omot, sto dokazuje i njegov tekst medju prvim stranama, citiracu isti:
Ovako :
Kupio sam original wow danas.Instalirao.Otisho da napravim account to sve uradim... onda idem da biram da placam. ja izaberem pre-paid cartice . pishe mi na kutiji da imam mesec dana za dzabe ali kako da to iskoristim ??? Trazhi mi da ukucam broj kartice A ja to nemam !

H E L P ??
hahahahahahaha, pa mislim treba li jos sta dodati? I jos bi samo za kraj prokomentarisao tvoje skonosti prema neljudskim bicima, i ako ja jesam samo covek, ali izgleda da ti to momce i nisi bas razumeo, ali dobro, ima vremena, mlad si, samo se bojim da u medjuvremnu i nedostatku zmajeva, posto su, kako svi znamo retki, ne predjes na neke krave, zeceve, ovce i slicne zivotinje iz tvog dvorista!!! I tebi je moj druze otislo 20 godina u isto mesto, kao i tvom predhodniku, cim mozes da napises ovako jednu, samo ne gramaticki prostu recenicu. Doduse kada smo kod gramatike, ova recenica ni tako nije ispravna, stoga momcici, uzinu pod misku i nazad u skolicu!!! Cisto da se zna o cemu pricam i nju cu citirati:
mhm mangozmaju mogu li te uzjahati , mozda cak i obrijati ti ispod miske, a moze malo i bichovanja? rrrr chekam te nestrpljivo neustrasivi coveku od krvi i mesa,ajde dodji bas ni veljao,grrr XD
Sledeca lekcija, znaci interpunkcije:lol:
POZDRAV DRUGARI!!!

Hoces biti ljubazan da mi objasnis sta znaci ovo XD?

A sto se tice teme - Da ne bi mnogo filozofirali, vratite se na WOW.
Svaka dalje rasprava i vredjanje rezultirace brisanjem celog threada a pocinilac ce biti banovan na mesec dana.
Bilo kakve rasprave kao sto su ko je kada izasao iz majcinog stomaka, da li je drzao wow u ruci ili nije, da li je ovo, da li je ono, da li je sposoban ili nije nastavite preko Privatnih Poruka a ne na forumu.

Back