World of Warcraft

Postovani...

Ukoliko nastavite sa ovako sirokim offtopicom, ova tema ce prvo biti odlepljena, zatim i obrisana..
Priznacete da nema potrebe 2 teme za offtopic... Ima tema kafana, u kojoj se pise za opustanje, ali gotovo svaku temu da pretvorite u offtopic, e ne moze.. Tokom dana neko od moderatora ce da ukloni offtopic na ovoj temi, ukoliko nastavi kako sam vec napisao..

Hvala,.

GZ:
Postovani...

Ukoliko nastavite sa ovako sirokim offtopicom, ova tema ce prvo biti odlepljena, zatim i obrisana..
Priznacete da nema potrebe 2 teme za offtopic... Ima tema kafana, u kojoj se pise za opustanje, ali gotovo svaku temu da pretvorite u offtopic, e ne moze.. Tokom dana neko od moderatora ce da ukloni offtopic na ovoj temi, ukoliko nastavi kako sam vec napisao..

Hvala,.
ja stvarno ovde ne vidim nikakav offtopic
osim sad ovog sto sam sad napisao da ti kritikujem opomenu

Baklava_NS_88:
Uf nashao sam mangozmaj priest lvl 69 na realmu darksorrow shto znachi da on ne igra pirata tu sam pogreshio ali nisam pogreshio da si glup jer vashj ne mozhesh ubiti solo a on te lazhe, mada ne znam jer on to radi jer vidi da si glup pa da bi on sada ispo neki jak pred tobom ili te zajebava jer si glup

Ej brate ako ima chara na oficijalnom serveru ne znachi da nema i na priv serveru jer
vecina ljudi ima priv servere gdje provjeravaju speckove

lol? roflmao? za ceo topic? ja sam igrao wow dosta necu da pricham o tome sta sam radio i sta smo sve ubili jer chemu hvale, a drugo pitanje dali iko normalan ko igra wow uchestvuje na ovom forumu? :lol: mislim sta vishe reci ja sam prvi put i zadnji put otvorio ovaj topic zato shto je sadrzhaj u njemu chisto djubre

poz svim hc raiderima

ako u opshte gledaju ovaj topic :confused:

PecarosNS:
lol? roflmao? za ceo topic? ja sam igrao wow dosta necu da pricham o tome sta sam radio i sta smo sve ubili jer chemu hvale, a drugo pitanje dali iko normalan ko igra wow uchestvuje na ovom forumu? :lol: mislim sta vishe reci ja sam prvi put i zadnji put otvorio ovaj topic zato shto je sadrzhaj u njemu chisto djubre

poz svim hc raiderima

ako u opshte gledaju ovaj topic :confused:
Ja sam hc raider i pratim topic al vishe necu nishta pisati jer ne mogu da se izborim sa ovim kako ih nazvati....bah nema te rechi

Evo da se vratimo na temu! Ja sam pvp warr i skupljam mats i pare za felsteel reaper! BTW crafteru treba da dam 400g za pravljenje posto mora da skupi ona 2 cuda iz instanci sto su sad uveli za pravljenje dobrih itema! Pa nek mi neko kaze gde bi mogao da farmujem taj kes na brzaka?! I jos + da u okolini ima finih biljcica da ucarim i neki potion na ah... :)

farmuj primal air u shadowmoon valley i tamo imash usput nightmare a felweed/terocone/dreaming glory se brzo prodaju a ako si herb mozhesh ubijatu elite drva u skettis i kada ih ubijesh loot i herb dobijesh 3-5 mote of life + 2x2-5 random biljke chesto padne fel lotus/black lotus tako da je to dobar i brz kesh

Baklava_NS_88:
Uf nashao sam mangozmaj priest lvl 69 na realmu darksorrow shto znachi da on ne igra pirata tu sam pogreshio ali nisam pogreshio da si glup jer vashj ne mozhesh ubiti solo a on te lazhe, mada ne znam jer on to radi jer vidi da si glup pa da bi on sada ispo neki jak pred tobom ili te zajebava jer si glup

haha ja sam vise puta igrao sa mangom na darsorrow-u :D

P.S.:ROFL vashj da ubije sam!? bas cu da ga pitam za to...

e ljudi el se ovde moze nesto pitat o WoW-wrath of the lich king?
http://www.wowwiki.com/World_of_Warcraft:_Wrath_of_the_Lich_King e na ovom linku ispod ima factions and races...
dal ce u exp imati nove rase?
na ovom linku ima detaljo objasnjenje za dve:
Forsaken (ne undedovi koje imamo u wow-u)
Tuskar(neki so lice na morzove....)
jedino za njih imaju klase i ostalo
pa jel neko zna nesto o tome dal ce biti nove rase i da li su to ove dve?

Ne mogu da verujem...
Jao Boze kako sam sad izgubio volju za pisanjem a taman sam hteo da iznesem svoja iskustva it WoW-a ali kad sam video ovog bisera Kentoru... lele majko :(

Pa dobro bre care, zasto ne koristis mozak? Lepo ti ljudi kazu da je nemoguce da se Vashj ubije solo, prosto je nezamislivo, ne mozes uopste ni da dodjes do nje a kamoli da je ubijes solo

Izvalio si glupost godine!

Baklava, sto se cimas oko njega kad vidis da nema pojma o WoW-u i veruje svakoj gluposti koja mu se kaze
Rekao njemu 67lvl priest da je ubio solo... jes boli ga... a kako je kog djavola onda usao u ti instancu ako ne ispunjava ni lvl requirement? Da, bas tako, lvl 67 NE MOZE da udje tamo.

btw ala sam se ismejao slatko... main char 15 lvl? :D neko ovde zesce podjebava :P

seen:
e ljudi el se ovde moze nesto pitat o WoW-wrath of the lich king?
http://www.wowwiki.com/World_of_Warcraft:_Wrath_of_the_Lich_King e na ovom linku ispod ima factions and races...
dal ce u exp imati nove rase?
na ovom linku ima detaljo objasnjenje za dve:
Forsaken (ne undedovi koje imamo u wow-u)
Tuskar(neki so lice na morzove....)
jedino za njih imaju klase i ostalo
pa jel neko zna nesto o tome dal ce biti nove rase i da li su to ove dve?

Blizz nije pominjao nove rase

Back