@ baklava i kentora
rofl,shta reci

rofl,shta reci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ne shvatas kako da koristis moci nadji neku toljaguMaster of Pupets:Ej ljudi nek mi neko objasni taktiku za warlocka protiv drugih likova svako me ubija![]()
70 sam lvl
hahahahahaBaklava_NS_88:Ma ne verujem FFS KAKVO JEBENO PRIMIRJE pali idi lvluj
ja stvarno ovde ne vidim nikakav offtopicGZ:Postovani...
Ukoliko nastavite sa ovako sirokim offtopicom, ova tema ce prvo biti odlepljena, zatim i obrisana..
Priznacete da nema potrebe 2 teme za offtopic... Ima tema kafana, u kojoj se pise za opustanje, ali gotovo svaku temu da pretvorite u offtopic, e ne moze.. Tokom dana neko od moderatora ce da ukloni offtopic na ovoj temi, ukoliko nastavi kako sam vec napisao..
Hvala,.
lololol od svih takvih filmica koje sam gledao na youtube ovaj je ubjedljivo najjaciBaklava_NS_88:Pogledajte ovo pesma o kinezima, ista muzika ko smack that samo promenjen text ofc
http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=45561
Ma prijavi me roflmao boli me *****, A KAKO MOZHESH RECI DA JE TAJ PRIEST BOLJI OD MENE ROFL! T je josh jedan dokaz da si retardKentora:prijavicu te zbog upotrebe reci a moj drug nije pirat i kad se uporedis sa njim ti si nula
Baklava_NS_88:Uf nashao sam mangozmaj priest lvl 69 na realmu darksorrow shto znachi da on ne igra pirata tu sam pogreshio ali nisam pogreshio da si glup jer vashj ne mozhesh ubiti solo a on te lazhe, mada ne znam jer on to radi jer vidi da si glup pa da bi on sada ispo neki jak pred tobom ili te zajebava jer si glup
mislim sta vishe reci ja sam prvi put i zadnji put otvorio ovaj topic zato shto je sadrzhaj u njemu chisto djubreJa sam hc raider i pratim topic al vishe necu nishta pisati jer ne mogu da se izborim sa ovim kako ih nazvati....bah nema te rechiPecarosNS:lol? roflmao? za ceo topic? ja sam igrao wow dosta necu da pricham o tome sta sam radio i sta smo sve ubili jer chemu hvale, a drugo pitanje dali iko normalan ko igra wow uchestvuje na ovom forumu?mislim sta vishe reci ja sam prvi put i zadnji put otvorio ovaj topic zato shto je sadrzhaj u njemu chisto djubre
poz svim hc raiderima
ako u opshte gledaju ovaj topic![]()

Baklava_NS_88:Uf nashao sam mangozmaj priest lvl 69 na realmu darksorrow shto znachi da on ne igra pirata tu sam pogreshio ali nisam pogreshio da si glup jer vashj ne mozhesh ubiti solo a on te lazhe, mada ne znam jer on to radi jer vidi da si glup pa da bi on sada ispo neki jak pred tobom ili te zajebava jer si glup

seen:e ljudi el se ovde moze nesto pitat o WoW-wrath of the lich king?
http://www.wowwiki.com/World_of_Warcraft:_Wrath_of_the_Lich_King e na ovom linku ispod ima factions and races...
dal ce u exp imati nove rase?
na ovom linku ima detaljo objasnjenje za dve:
Forsaken (ne undedovi koje imamo u wow-u)
Tuskar(neki so lice na morzove....)
jedino za njih imaju klase i ostalo
pa jel neko zna nesto o tome dal ce biti nove rase i da li su to ove dve?