World of Warcraft

@svemocni zmaj,officire of RED ZMAJA

ne,stvarno nikad' nisam cuo za instancu koja se zove serpant cavres

ti da znash makar malo o igri ne bi napisao takvu glupost.prvo,nije serpant nego serpent.drugo,nije cavres nego cavern...znash cavern,kao pecina.dungeon.i da si neshto raidovao u zivotu ne bi 3 puta napisao cavren.toliko o tvojoj upucenosti u wow.inace,nisam radio SSC samo zato shto me PVE vishe ne zanima,ali sam cistio kara/gruul kada ti verovatno nisi bio ni lvl40.da ne spominjem mc/bwl pre 2 godine kada pretpostavljam da nisi ni znao shta je wow.komentar iz rana je bio ironican,poshto je tvoj kompletan post smeshan.shteta shto ne rade armory/forumi,pa da pogledam dokle je dogurala ta tvoja nadaleko poznata guilda.

*edit* ja tebe nisam vredjao,pa obrati i ti paznju na recnik

evo sad sam video tvoj profil na armory-u.jedini epic koji imash je sergeant's heavy cape
arena rating 1287

lol

treba imati skilla da bi se palo tako nisko =)
ovaj moj lik shto sam ga napravio iz zezanja ima 5x bolju opremu od tebe

aj' cao

Ma respect svima... PvE stvarno smori brzo zato sto moras da mu posvetis oko 5h odjednom =) ovako se ulogujes 5x na dan po 1h i odradis 20tak BGova i do jaja... ili radis arene ako imas tim =) to je jos bolje

ja sam imao huntera 70lvl

sigurno ce da menjaju aimed shot

od kako trinketi skidaju i trap effecte totalno je beskoristan u pvp-u,a u pve-u je postao beskoristan kada su ubacili steady shot

@ baklava i ja sam uradio neshto slicno,tj skoro slicno(izashao iz najboljeg pve guilda na serveru,prodao account i napravio novog warriora sa kojim igram samo pvp).nikad nisam iskreno ni voleo pve,narocito posle tbc-a.a i nema se vishe vremena

lol? roflmao? za ceo topic? ja sam igrao wow dosta necu da pricham o tome sta sam radio i sta smo sve ubili jer chemu hvale, a drugo pitanje dali iko normalan ko igra wow uchestvuje na ovom forumu? :lol: mislim sta vishe reci ja sam prvi put i zadnji put otvorio ovaj topic zato shto je sadrzhaj u njemu chisto djubre

poz svim hc raiderima

ako u opshte gledaju ovaj topic :confused:

shta fali da se nasmejesh malo...

ma i ako ti ga delete-aju mozesh da ga povratish lako,isto kao kad bi ti neko izbrisao karaktera,posaljes mail onima iz billing & payment service,objasnish problem i vracaju ti account u roku od nekoliko dana,jer oni to sve imaju zapamtjeno u arhivi.
Ali to je samo u WoW-u,dok na primer u LOTR online posle 3 meseca ti izbrishu ceo account i sve karaktere na njemu,shto se meni desilo,sretjom LOTR je s*ranje igra tako da mi i nije neka velika shteta.

ma i ako ti ga delete-aju mozesh da ga povratish lako,isto kao kad bi ti neko izbrisao karaktera,posaljes mail onima iz billing & payment service,objasnish problem i vracaju ti account u roku od nekoliko dana,jer oni to sve imaju zapamtjeno u arhivi.
Ali to je samo u WoW-u,dok na primer u LOTR online posle 3 meseca ti izbrishu ceo account i sve karaktere na njemu,shto se meni desilo,sretjom LOTR je s*ranje igra tako da mi i nije neka velika shteta.
Mislim da se necu dovesti u situaciju da mi obrisu acc radje cu uplatiti 2 meseca,samo moram da cekam raspust da pomalo i igram inace ce opet skola ispastati :-D

uze mi rec iz usta

e ne bi da zvucim papeticno...ali ponekad kada gledam wow na google video,ili slike na Olujinom sajtu ili citam ove vase forume podje mi suza na oko...dodje mi da odma otrcim i kupim karticu..

uze mi rec iz usta

e ne bi da zvucim papeticno...ali ponekad kada gledam wow na google video,ili slike na Olujinom sajtu ili citam ove vase forume podje mi suza na oko...dodje mi da odma otrcim i kupim karticu..
I meni odma dodje da uplatim al se odma setim probelma u skoli,a odmah posle toga i kolko je tesko naci game card (bar u sm)

Zna li ko poshto je sad obichan WoW i TBC i poshto je 1 mesec?!
Mislim da sam sad skoro video da je wow 2000 din ,mada nisam siguran,a za tBC ne znam (jos sam mali lvl,pa i ne razmisljam,a i ne igram)

Back