morgyMS
Početnik
- Poruka
- 39
Mangozmaj,brate kako ti se da sve to pisati?Pusti n00b-ove neka se blamiraju.Ne obracaj paznju.
Hunter FTW
Hunter FTW
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces biti ljubazan da mi objasnis sta znaci ovo XD?

xD je smiley koji se koristi u WarCraft3 multiplayer igrama...
, lol? roflmao? za ceo topic? ja sam igrao wow dosta necu da pricham o tome sta sam radio i sta smo sve ubili jer chemu hvale, a drugo pitanje dali iko normalan ko igra wow uchestvuje na ovom forumu?mislim sta vishe reci ja sam prvi put i zadnji put otvorio ovaj topic zato shto je sadrzhaj u njemu chisto djubre
poz svim hc raiderima
ako u opshte gledaju ovaj topic![]()
godinu dana ako nemash nijednog level 60 i vishe,a ako imash level 60 i vetjeg karaktera onda zauvek.Kolko dugo se cuva WOW acc kad se na njega nista ne uplacuje?
Nemam,imam huntera 39lvl.Znaci jos malo pa uplata (da ne propadne acc) :-Dgodinu dana ako nemash nijednog level 60 i vishe,a ako imash level 60 i vetjeg karaktera onda zauvek.
Mislim da se necu dovesti u situaciju da mi obrisu acc radje cu uplatiti 2 meseca,samo moram da cekam raspust da pomalo i igram inace ce opet skola ispastati :-Dma i ako ti ga delete-aju mozesh da ga povratish lako,isto kao kad bi ti neko izbrisao karaktera,posaljes mail onima iz billing & payment service,objasnish problem i vracaju ti account u roku od nekoliko dana,jer oni to sve imaju zapamtjeno u arhivi.
Ali to je samo u WoW-u,dok na primer u LOTR online posle 3 meseca ti izbrishu ceo account i sve karaktere na njemu,shto se meni desilo,sretjom LOTR je s*ranje igra tako da mi i nije neka velika shteta.
I meni odma dodje da uplatim al se odma setim probelma u skoli,a odmah posle toga i kolko je tesko naci game card (bar u sm)uze mi rec iz usta
e ne bi da zvucim papeticno...ali ponekad kada gledam wow na google video,ili slike na Olujinom sajtu ili citam ove vase forume podje mi suza na oko...dodje mi da odma otrcim i kupim karticu..
Mislim da sam sad skoro video da je wow 2000 din ,mada nisam siguran,a za tBC ne znam (jos sam mali lvl,pa i ne razmisljam,a i ne igram)Zna li ko poshto je sad obichan WoW i TBC i poshto je 1 mesec?!
Moze i GameCard ako ga ulovis (stanje je u sm da se GM-ovi vijaju) :-DDobro... a poshto je mesec dana igranja i moram li da im dam broj kreditne kartice ili mogu da samo igram preko onih kartica shto se kupuju u radnjama?!