miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
^^ jos 3 lvla i 70 sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
level 25 human warlock?mimi6:Moj lik se zove Pilki hehe
miXed:master chief? ti si beshe horda? ( ja jesam )
i koga ces epic mounta da uzmes? ja cu uzmem green swift wind rider tako nesto,
a kad ga uzmem,imam da uradim quest za nether drakea.
mimi6:Hej Psy,kako ti se zove lik u WoW-u???![]()
hehe...ma ima opet horda da vas sve namlati.mimi6:Jedva cekam kada cu da dodjem na 70lvl da poubivam onu hordu koja me sad mlati gde stigne zato sto sam jos mali lvl 26![]()
![]()
![]()
Master_Chief:hehe...ma ima opet horda da vas sve namlati.[/QUOTE
A ti si znaci hordas???Zivecu za dan kada cu da te namlatim hehehehehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mimi6:ja sam okoreli hordash,pa kad dodjesh do lvl 70 onda me sigurno mozesh pobediti,ja nemam shanse protiv warlockaMaster_Chief:hehe...ma ima opet horda da vas sve namlati.[/QUOTE
A ti si znaci hordas???Zivecu za dan kada cu da te namlatim hehehehehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa da ali kasnije kada dobije resilience warlok druidu ne pomazhe ni 600 resilience a loku pomazhemiXed:mhm,sta je danas uradio jedan 67 druid 67 warlocku
otrsio ga je u cat formi.
Baklava_NS_88:Za netherdrake morash imati 300 riding skill meni fali 7k reputacije da ga uzmem to se mozhe za 3 dana max, a ako je neko zainteresovan nas 3 druida nismo bili dobili invite za SSC na lady vashj pa smo odluchili da idemo SP heroic i nas 3 smo pobili sve. Pa eo link ako je neko zainteresovan PoV je od resto druida mada su njih 2 resto i ja feral (Kemppa) http://files.filefront.com//;8312818;;/
passovao sam ovom druidu i ako sam ih i ja hteo za balance mada sam sad auzeo bolje onaj pils je sve uzeo ^^ osim onog male ili palte drop dunno to smo DE a sjebo me je ja sam snimao i kako ubijamo one 4 mobs pakove i prvog i drugog bosa a on je reko da ima sve snimljeno i ja kao np malo sam se razocharao samo poslednjeg bosa shto je snimio :S Ma nikako da pada t4/t5 za druida ocu t4 da uzimam za balance a t5 ofc feralSergijus:GZ Baklavainace ko je dobio cipelice?
Video sam klip kada su hunter, priest i warr odradili BM (nije heroic)