Twisted Transistor
Ističe se
- Poruka
- 2.572
Imas Google valjda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oh da naravno, malopre sam bas gankovao illidana, nisam mu dao da se ozivi i uzeo sam blades of azzinothKentora:ako nekome treba u TBC kad koknete Illidana mozete da uzmete Skull Of Gul'Dan i twin blades of azzinoth
da zato sto moram da kupim pretplatu za nekolko dana a bio sam istrosio jednu pokusavajuci da namestim ADSL :-(Skakavac7:Oh da naravno, malopre sam bas gankovao illidana, nisam mu dao da se ozivi i uzeo sam blades of azzinoth
A sad mi reci iskreno, jel se zezas ili si stvarno... newbie?
I ja cu,samo polakododgeme:ja sam izleveovao u medjuvremenu warlocka na 60 i nabacio mu poneki tier, uskoro uzimam tbc pa ima da se fearuje po outlandu
Hej Psy,kako ti se zove lik u WoW-u???psy:ja posle warriora,rogue-a,huntera,paladina i par low lvl likova(warlock/druid,30-35lvl),lvlujem drugog warriora na novom accountu(stari sam prodao) i to prvi put igram alijansu(female night elf =) )trenutno sam lvl49,igram zajedno sa burazerom,on je paladin(i on je ranije imao paladina lvl70+josh neke likove).tako da se nadam da cemo prebaciti barem 2k rating u arenama,ako ne,brishem wow![]()
da,undead rogue pod imenom Furi,on igra na USA serveru,imao je sretju pa mu pala oba blade-a vrlo brzo.Kentora:A jeste zovu se Nihilum hvala Twisted nikako da im upamtim ime a jer ste culi vesti da je po prvi put nadjen igrac koji nije u Nihilumu sa oba Blades of Azzinoth