World of Warcraft

miXed:
master chief? ti si beshe horda? ( ja jesam )
i koga ces epic mounta da uzmes? ja cu uzmem green swift wind rider tako nesto,
a kad ga uzmem,imam da uradim quest za nether drakea.

ma shto se mene tiche najradije ne bih ni uzimao ovog swift mounta nego bih ishao pravo na Netherdrake questline.Ali kako sam chuo treba ti brz mount za neke questove povezane sa netherwingom.
Da,ja sam hordash
:D

upravo sam zavrsio caverns of time durnholde keep =)
u grupi su bila 3 roguea,warrior i shaman,dobro smo prosli wipovali smo jedanput.
sto se tiche dropovanja,dropovala su razna sranja za castere,a shaman ih sve dobio...
...pih!

Baklava_NS_88:
Za netherdrake morash imati 300 riding skill meni fali 7k reputacije da ga uzmem to se mozhe za 3 dana max, a ako je neko zainteresovan nas 3 druida nismo bili dobili invite za SSC na lady vashj pa smo odluchili da idemo SP heroic i nas 3 smo pobili sve :D. Pa eo link ako je neko zainteresovan PoV je od resto druida mada su njih 2 resto i ja feral (Kemppa) http://files.filefront.com//;8312818;;/

GZ Baklava :D inace ko je dobio cipelice? :P
Video sam klip kada su hunter, priest i warr odradili BM (nije heroic)

Sergijus:
GZ Baklava :D inace ko je dobio cipelice? :P
Video sam klip kada su hunter, priest i warr odradili BM (nije heroic)
passovao sam ovom druidu i ako sam ih i ja hteo za balance mada sam sad auzeo bolje onaj pils je sve uzeo ^^ osim onog male ili palte drop dunno to smo DE a sjebo me je ja sam snimao i kako ubijamo one 4 mobs pakove i prvog i drugog bosa a on je reko da ima sve snimljeno i ja kao np malo sam se razocharao samo poslednjeg bosa shto je snimio :S Ma nikako da pada t4/t5 za druida ocu t4 da uzimam za balance a t5 ofc feral

eh moguce je odvici se secam se da sam jednom bio u igraonici i nisam mnogo jeo pre toga a onda posle jedan sat WOWa meni se bljuvalo(tako kazem da budem malo pristojniji)ali sam odma pojeo sladoled od zvakace gume i sve mi je bilo bolje.Moj prijatelj zeza svoju drugaricu kao igra od 10 uvece do 7 ujutru,ne jede za stolom^^

Back