-|The MilkMan|-
Primećen član
- Poruka
- 834
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u Veru i iz BG samTwisted Transistor:Gde si kupio karticu? Odakle si? U BG-u nesto nema. A mozda i ima. *sigh*
Super Vero?!?Kentora:u Veru i iz BG sam
Da jesteTwisted Transistor:Super Vero?!?
e da markoca undeadovi imaju neku super moc Will of the ForsakenmiXed:i meni su , ali sta cemo...
markoca ako igras wow,uzmi hordu( i pref. undead )
uzmi undead priesta,ili orc warriora , ma otkud znam =)
Bacam se sutra na quest da nadjem dopunu za WoW.Kentora:Da jeste
Ne igram WoW, ali bih probao...miXed:i meni su , ali sta cemo...
markoca ako igras wow,uzmi hordu( i pref. undead )
uzmi undead priesta,ili orc warriora , ma otkud znam =)
nadam seTwisted Transistor:NEEEEEEEEEEEEE! Nisi normalan. Hmmz. Ustvari, tako sam i ja rekao u januaru, pa sam u junu kupio TBC...
Alliance nije los, samo treba naci zrele igrace.. dece ima na obe strane.. A Horde je kul.. mada.. hmm.. mumlam. Ja sam na Burning Steppes [PvP ^^], ali ne igram vec dve nedelje jer nema kartica nigde, osim mozda u Veru, gde cu da proverim sutra. Kentora, nadam se da ce ovo uspeti.
na evropskimmarkoca:Igrate na oficijalnim serverima ili...?
Ako mozes pre sutra mi reci u kom si Veru kupio.Kentora:nadam se
Oficijelnim. Zato i nema proklete kartice -.-markoca:Igrate na oficijalnim serverima ili...?
blizard ofc a zar ti nisi bio igrao GW i tvrdio kako je bolji od wow?markoca:Milsim na Blizzardovim ili privatnim....
u Super Veru na novom Beogradu mozes da najdes prodavnicu grafickih,PS3,igrica i WOW kartica sem ako ih nisu sve rasprodaliTwisted Transistor:Ako mozes pre sutra mi reci u kom si Veru kupio.![]()
jes ti to neshto,promenio si ko zna koliko guildova,a i Vashj nije neki bos vishe...Baklava_NS_88:VASHJ down by leviathan, moj gild ^^