World of Warcraft

Master_Chief:
moze paladin da tankuje,moj guild ima jednoga koji je uvek offtank u Karazhanu i Gruulovom Lair-u,ali nishta vishe,jer paladini jednostavno ne moug da izdrze kad ih neshto jako udara,to jest crushing blows ga unishte,a i nemaju dovoljno healtha da bi se poredili sa warriorima kad je u pitanju da se tankuje boss koji jako udara.
po pitanju HP druidi su the best :DDD i armor ofc ;) a i dodge :D

Baklava_NS_88:
po pitanju HP druidi su the best :DDD i armor ofc ;) a i dodge :D
zato ja obozavam druida kao offtanka u Karazhanu,zbog onog 5% ekstra crit buffa,takodje oni su super shto mogu da budu i DPS a i tank.Samo shto druidima ne valja shto nemaju block tako da je njih malo teze odrzavati u zivotu kod npr Gruula ili Maulgara koji mogu da te udare i po 10000 crushing.Druidi su odlichni,josh uvek im je threat generation odlichan u poredjenju sa warriorima.

Master_Chief:
zato ja obozavam druida kao offtanka u Karazhanu,zbog onog 5% ekstra crit buffa,takodje oni su super shto mogu da budu i DPS a i tank.Samo shto druidima ne valja shto nemaju block tako da je njih malo teze odrzavati u zivotu kod npr Gruula ili Maulgara koji mogu da te udare i po 10000 crushing.Druidi su odlichni,josh uvek im je threat generation odlichan u poredjenju sa warriorima.
Kod nas je druid MT na magtheridonu, gruulu, maulgaru, u ssc na hydrosu ono 2 druida offtanka i 2 MT-a dok u kz ja sam uvek OT sa warriorom koji je MT mada ja vishe volim da dps nego tank ^_^ a i druid ne mozhe da tank NB :D A mene puko mag 47k ona stena kada pada ja bio na full hp bio u druid formi i malo pomagao heal poshto padalo kamenje i zvekne me 47k

BELFABIO:
64-ti sam level i uspjesno tankujem i bacam buffove i hilam se sam tako da ne zavisim puno o healeru

a pa ti to sve solo =)

gz

BELFABIO:
ajde molim te reci mi kakvih to gluposti, paladin moze jednako dobro da zamjeni warriora
pokusaj sa paladinom pa vidi

igrao sam ja sine sa paladinom i to mnogo vishe nego ti(napisao si da si 64. lvl =) )

BELFABIO:
govori za sebe, moj paladin nosi 2H i nimalo ne zaostaje za mojim drugom koji ima wariora u tankovanju

koje bre crno tenkovanje i 2h ?

BELFABIO:
e onda batali paladina, mozes da krenes sa BE ali su previse slabi

BELFABIO:
o da umalo da zaboravim ako pak odlucis paladina preporucujem ti nekog iz alijanse, BE su previse krhki za paladina

BE imaju najbolje raciale,mana tap,silence ftw +consume magic i touch of weakness i +5 na resistance

BELFABIO:
paladin ti je mesavina wariora i priesta, ali njegove sposobnosti ne zaostaju nimalo iza pravog priesta i wariora

ovo necu ni da komentarishem

BELFABIO:
nije paladin los odvaljujes damage stitis druge i hilas

paladin pravi najmanji dmg od svih klasa u igri

itd

Master_Chief:
chuo sam da paladin+warrior kombo u areni je jedan od najboljih kobinacija koja postoji,oni najvishe pobedjuju,pa chak i protiv 2 warlocka.

ja sad krecem iz pocetka warriro-a,kao shto rekoh,a burazer ce verovatno shamana+ ubacicemo josh pro locka/maga/paladina i priesta tako da ce biti ok ja mislim =)

psy:
BE imaju najbolje raciale,mana tap,silence ftw +consume magic i touch of weakness i +5 na resistance

paladin pravi najmanji dmg od svih klasa u igri
1.sta fali humanovim racialima dodatni skill za maceve i mace, stealth detection protiv rogue, diplomacy pomaze u roleplaying serverima.dwarfovi imaju stoneform sto te moze spasiti od rogue-ovog riposte, otrova, wariorovog renda i daje bonus armor, imaju frost resistance i da traze blaga sto moze biti korisno
BE imaju jako malo helti za paladina, jes da su im dobri raciali ali ipak

ne bih se slozio ja nemam bas neku sjajnu opremu ali mogu da ogulim warriora 5 levela veceg od mene i hauntera istog(naveo sam ove dve klase samo zato sto sam njih dosad ubio) zakacio sam se i sa druidom ali je pobjegao pa ga nisam racunao

Psy,svi kukaju kako warriori nishta nevaljaju u PvP,kako ih mageovi satiru samo tako,ma satiru ih dok ne dodju do boljeg oruzija,a kad se dokopaju gladiator seta i onih Blacsmith oruzija,haha onda chuda chine po battlegroundima i u arenama.

BELFABIO:
1.sta fali humanovim racialima dodatni skill za maceve i mace, stealth detection protiv rogue, diplomacy pomaze u roleplaying serverima.dwarfovi imaju stoneform sto te moze spasiti od rogue-ovog riposte, otrova, wariorovog renda i daje bonus armor, imaju frost resistance i da traze blaga sto moze biti korisno

ne bih se slozio ja nemam bas neku sjajnu opremu ali mogu da ogulim warriora 5 levela veceg od mene i hauntera istog(naveo sam ove dve klase samo zato sto sam njih dosad ubio) zakacio sam se i sa druidom ali je pobjegao pa ga nisam racunao
i od druidovih pewpew imba dotova a ja kao feral druid pojedem paladine pa vash dps je SMESHAN TOTALNO

Master_Chief:
Psy,svi kukaju kako warriori nishta nevaljaju u PvP,kako ih mageovi satiru samo tako,ma satiru ih dok ne dodju do boljeg oruzija,a kad se dokopaju gladiator seta i onih Blacsmith oruzija,haha onda chuda chine po battlegroundima i u arenama.
pa ne mogu ocekivati da ce svakog pobijediti, a sta i da se docepaju oruzja dobar mage im nece dozvoliti da trepnu polymorph->frost nova, a kad im se warr priblizi blink

CarDevil:
druze server koji ja imma a da nije original znaci da je malo bolji ti je 500mba a ovaj tvoj od 2 mozda jeste ali nemas ni kvest ni skripten ni nista

a na ovom imas maksimalno sve jer je original to nema jos niko u srbiji,okolina ima jer sam im prodao

a da se server mozda ne zove Armmagedons_World?? da nije to isti onaj koji smo ja i zwi pravili pre godinu dana... na kojem imas sve q i sve iteme i svi se dropuju u pravim inst ali mozes da ga igras i offline i online... inace taj server ( nema TBC zato sto je to bilo davno) staje na dvd i jedan obican... i serv je do jaja a treba da se ubaci jedna skripta da se podigne na net... samo jos botove nismo uspeli da ubacimo :P al bice i toga samo da nadjemo vremena :D on u vojsci ja naplazi :P

BELFABIO:

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL pala na huntera... pa es ti druze normalan? pa paladaina jedem bez leba bre... ni ne pridje mi... a cuj jos samo da sam B; hunter... pa ja ne znam ne bi mi ni 1hp skinuo

Sergijus:
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL pala na huntera... pa es ti druze normalan? pa paladaina jedem bez leba bre... ni ne pridje mi... a cuj jos samo da sam B; hunter... pa ja ne znam ne bi mi ni 1hp skinuo
ti paladini koje si ubijao mora da su bili teski noobovi onaj hunter mi nije oduzeo ni 100 helti, u zivotu nisam dobio laksi honor SoC->Judgement->concesration ftw

samo da dodam hunteri me najvise nerviraju jer mogu lako da pobegnu wing clip->aspect of cheetah:mad:

BELFABIO:
pa ne mogu ocekivati da ce svakog pobijediti, a sta i da se docepaju oruzja dobar mage im nece dozvoliti da trepnu polymorph->frost nova, a kad im se warr priblizi blink

Pa da, samo sto sve te magije imaju odredjen cd pa ne moze tek tako da ih koristi kad pozeli... a dok on saceka cd na frost novi ovaj mu pridje i odvali ga lagano za nekih 70% helta... u svakom slucaju moras da budes iskusan pa da znas sta radis... :wink:

da izvinite moja greska, evo strategije za magea
-------------------------------------------------------------------
When fighting a melee oriented class in PvP, arcane explosion, mana shield, and frost nova can be extremely useful. Use instant or quick spells when fighting melee classes, because spells with a long casting time such as firebolt have a higher likelihood of being interrupted and thus could just get you killed. I spec in arcane and fire so I can get instant arcane explosion and presence of mind. In fire, I get pyroblast and blastwave. A good combination to use when fighting any class is to activate presence of mind, and use pyroblast. Presence of mind guarantees your next attack will be instant, and an instant pyroblast is unstoppable. After using the instant pyroblast, I like to use fire blast and blastwave. These attacks are instant and do a ton of damage. Plus, blastwave dazes your enemy, which gives you time to devise your next move. Next, you have a choice of either freezing your enemy with frost nova followed by a fireball or similar attack, or you can put on your mana shield and use instant arcane explosion over and over. The enemy will most likely have low health by that time, so either method should finish them off.

Back