World of Warcraft

@BELFABIO aj daj link na armory od tog tvog paladina... posto jos ni jedan pala sa bilo kojim talentima nije uspeo da me pobedi na duelu... ili si ti razmisljao mozda da je onaj tvoj hunt bio noob...
malo mi je dosadno, naglasavam dosadno, sa holy pala samo zato sto on stoji i healuje se...
inace ono oko brzine ti i dalje udaras presporo da bi mogao da tenkujes sa 2h na paladinu... isto moras imati onih 4k armora sto ti daje shield zato sto nemas dodge shansu...

zalim Sergi ja igram na piratu, ja sam holy/ret spec i nosim 2h koristim kombinacije(mislim ko ih ne koristi)
prvo SoC->judgement->concesration(tako nekako zajebano ime)->onda nabacim ili SoC ponovo ili SoR
da vidis kako olesis bilo koga(osim elite koja je za jedno 3-4 levela veca od tebe)

a sto se tice onog huntera ko ce ga znati mozda je stvarno bio noobcina

BELFABIO:
zalim Sergi ja igram na piratu, ja sam holy/ret spec i nosim 2h koristim kombinacije(mislim ko ih ne koristi)
prvo SoC->judgement->concesration(tako nekako zajebano ime)->onda nabacim ili SoC ponovo ili SoR
da vidis kako olesis bilo koga(osim elite koja je za jedno 3-4 levela veca od tebe)

a sto se tice onog huntera ko ce ga znati mozda je stvarno bio noobcina
lol onda nemoj da seresh mnogo o pala tenkovanju

AHAHAHAHAHAHHA
ispatchovo sam lepo burning crusade I SADA GA NAPOKON IMAM
taman sam 58 i taman u outland ali nazhalost nemam karticu :lol:
ali za koji dan ( dan dva tri ) cu idem u outland
trenutno igram na ortakovom accountu

MY LIFE IS COMPLETE!

otisao sam na oficijalni wow forum i gledao high lvl paladine u armory i mogu reci sledece COVECE ONO JE JADNO lik ima rank grand marshala i nosi full t4 opremu nosi stit i mac koji je epix, a mac je jedno najvece *****.Damage je 18-120 :shock:.Paladin radi 102-180 .Nije ni cudno sto pljujete paladine meni jedino nije jasno kako je dodjavola dosao do ranka sa takvim govnom od oruzja.Ja sa svojim zelenim two hand nosim 250-300 damage bez greater blessing of might i SoC.

PS bili ste u pravu za pala tankovanje cim sam uso u Naxx nisam se bas dobro pokazao
Zato nisam los kao off tank

zashto pishesh brate ako ne znash,citaj malo,nauci,isprobaj pa posle pishi

grand marshal=lvl 60 gear,odavno prevazidjen

cenim da je to neki mac sa bonus healingom,tako da nije bitno koliki ima dmg-e

ko pljuje paladine?oni su dobra support klasa,mada nisu "my cup of tea"

i shvati,josh jednom piratski wow nije wow

nisi uopshte kompetentan da pishesh o bilo cemu

ti bre ovde pishesh o ubijanju elite mobova

lol =)

kupi original,bez tbc je 1900din + mesec dana free

oprobaj malo,odigraj,pa cesh da vidish shta je wow,batali to piratsko sranje

e imam pitanjce jedno...

mogu li ja igrati na EU serverima ako igricu kupim u Americi?
Imam tamo sestru,pa bih da mi kupi i posalje samo key...na kompu imam instaliran EU WoW na nekoj pirateriji igram...

Pa me zanima bi li mogao kako na EU,ne igra mi se na americkim...

thx unapred :D

Limunovo_Drvo:
e imam pitanjce jedno...

mogu li ja igrati na EU serverima ako igricu kupim u Americi?
Imam tamo sestru,pa bih da mi kupi i posalje samo key...na kompu imam instaliran EU WoW na nekoj pirateriji igram...

Pa me zanima bi li mogao kako na EU,ne igra mi se na americkim...

thx unapred :D

Neces moci.
Iz licnog iskustva govorim, zeznuo sam se pa sam kupio prvo americku verziju a zatim i evropsku. CD key sa US verzije ne mozes iskoristiti za pravljenje accounta na evropskom sajtu.
Bolje neka ti sestra posalje kintu nego key iz Amerike ;-)

ja nabavio novog priesta na Gounjin :( uskoro ga prebacujem na sylvanas.

Inace priest je imba human 1500 healing, oko 100 plavih reaganta za enchnting, i full primal mooncloth set. Jedva cekam da picim na sylvanas.

Back