World of Warcraft

dodgeme:
koja si ti lopuza niko nema blizzardobu databazu osim blizzarda , a privatni server, a server da bi svoj napravio treba ti wow i da skines file od jedno 2 mega bajta sa sve mapama :roll:

druze server koji ja imma a da nije original znaci da je malo bolji ti je 500mba a ovaj tvoj od 2 mozda jeste ali nemas ni kvest ni skripten ni nista

a na ovom imas maksimalno sve jer je original to nema jos niko u srbiji,okolina ima jer sam im prodao

BELFABIO:
paladin ti je mesavina wariora i priesta, ali njegove sposobnosti ne zaostaju nimalo iza pravog priesta i wariora

paladin je mjesavina warriora i priesta, ali uopste ne moze da se kasnije poredi sa priestom i warriorom, mozda ima 1/3 od svakog, i nikako nece moci da tanka bolje od wara i mijenja org priesta :-P

Baklava_NS_88:
najbolje da sachekash da bliz izbaci neku novu klasu ovako si vec mnogo zaostao za drugima a josh uvek se premishljash a ta klasa ce biti sigurno trazhena pa kada je izbace ako je izbace ti kreni :D
da da na blizardovom sajtu sam procitao da bi mogli da ubace klasu death knight, pa sad ne znam da li ce je izbaciti ili odustati od ideje

koliko si ti samo gluposti napisao na ovoj strani,sacuvaj me Boze .....

Zefirra:
E sto se toga tiche ne mogu da prezalim. Dali mi jedno seme da zasadim i uvelo mi....:cry:

...al generalno sam mislila da nadju devojku...da odu nekad na basket ili na zurku s drushtvom...nekad da se zakucaju sa zivim ljudima da bleje...uvek ce biti vremena za igricu...
...zasto zanemarivati social life

i ti sadish jedno seme ... =)

i btw odakle znash da nemaju devojku i da ne izlaze sa drushtvom.gluposti

...ja kad god dodjem u igraonicu neki likovi su bili tamo...ali uvek...jadan je cak priznao da je tri dana proveo tu...izbacila ga keva iz kuce...revoltirana :)
...a i sami ste navodili statistiku od oko 10h dnevno igranja...

moze paladin da tankuje,moj guild ima jednoga koji je uvek offtank u Karazhanu i Gruulovom Lair-u,ali nishta vishe,jer paladini jednostavno ne moug da izdrze kad ih neshto jako udara,to jest crushing blows ga unishte,a i nemaju dovoljno healtha da bi se poredili sa warriorima kad je u pitanju da se tankuje boss koji jako udara.

Back