World of Warcraft

dodgeme:
ja nabavio novog priesta na Gounjin :( uskoro ga prebacujem na sylvanas.

Inace priest je imba human 1500 healing, oko 100 plavih reaganta za enchnting, i full primal mooncloth set. Jedva cekam da picim na sylvanas.
samo ti menjaj accounte imam takvog ortaka smorio se na kraju oce svog prvog lika kog je igrao a btw 1400 healing ja imam a feral sam spec i imam 4/5 feral tier 4 (jebeni sholderi mi fale :S) i uzimam samo iteme koje niko nece za heal tako da ti je sranje prist nastavi da menjash acc

ja...
mada slabo igram ali eto samo radi zajebancije...
uzeo bezze ovaj 10 dana probni WoW...sporoooo lvl :?
ali i treba...odmah da kazem da je bolje igrati na originalu nego na pirateriji...bolje skupiti pare i igrati kako treba kad vec se igra...

Baklava_NS_88:
samo ti menjaj accounte imam takvog ortaka smorio se na kraju oce svog prvog lika kog je igrao a btw 1400 healing ja imam a feral sam spec i imam 4/5 feral tier 4 (jebeni sholderi mi fale :S) i uzimam samo iteme koje niko nece za heal tako da ti je sranje prist nastavi da menjash acc
nemenjam ja accountove, ja scammujemo LOL

dodgeme:
to je ko da kazes da je kada kupim 100 kila jabuka, isto kao i da nateram lika da mi da 100 kila jabuka dzabe, po tebi je to isti koorac ???
prvo ja ne znam dal ti skamujesh ili ne, drugo ne interesuje me meni je isti qratz jer nikada necesh imati boljeg lika od mene, trece ja se sa time ne bih kurchio ko da je za to potrebno neko znanje, chetvrto nije da naterash lika da ti da 100 kila jabuka nego ga zajebesh ko da naruchish pa ne platish ne naterash ga ti a i svako mozhe da vrati svoj ACC, SVAKO zato ne nadaj se mnogo

...e kako je rekao decko juche...da sam bio pametan WOW-zaludjenik...lepo bi sedeo suv i pikao WOW za one pare koje postroshish za sate maltretiranja oko 1-sata svirke peppersa....:)
...i ja se slazem s njim , od sad kad mi padne takvo ludilo na pamet , lepo ima da odem u igraonicu i sacekam da me prodje...
...bdw. odluchi li se onaj tip najzad izmedju warriora , paladina , priest-a?

dodgeme:
u tome i jeste fazon da ga nateras da ti da, a da ne povrati, nije lako ali je moguce

@BAKLAVA: koji je tvoj lik, reci da ti poklonim jednog boljeg ako hoces. dzabe.
dodji na laughing skull i /w kemppa sve cu da ti link shto imam na armory mi je prolly pvp gear imam 4/5 t4 feral fale mi sholderi reko sam ti i ovo ostalo su random epixi

ja mislim da je mislio shta je zanimljivije igrati...

druid imo

ja sam sa mojim rogue-om ownovao druide uvek,bez ikakvih problema,cak i ako nisam imao opener...(pre tbc)

a sad,shto se tice zanimljivosti,rogue nije bash zanimljiv za pve (spammujesh 2 dugmeta non stop),za pvp je vec bolje.

ali ja sada da startujem krenuo bi' sa druidom,forme,hybrid classa,cuda jada

inace sam ipak startovao sa human warlockom,ne mogu po drugi put warriora,to bi mi bila treca klasa koju igram preko 60. lvl-a dva puta :)

samo nemam bash vremena,shljaka itd,za 5 dana igranja sam 22lvl Q_Q moracu malo da se organizujem,preko nedelje samo posao i wow,vikendom alkohol i gudra :D

Back