Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
ma dosadan je...warrior je isto pomalo dosadan...rogue i hunter su mi zanimljivi...warlock
ali priesta cu vjerovatno...shadow
ali priesta cu vjerovatno...shadow
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje da sachekash da bliz izbaci neku novu klasu ovako si vec mnogo zaostao za drugima a josh uvek se premishljash a ta klasa ce biti sigurno trazhena pa kada je izbace ako je izbace ti kreniLimunovo_Drvo:e ****** sada...warriora ili priesta?
dodgeme:koja si ti lopuza niko nema blizzardobu databazu osim blizzarda , a privatni server, a server da bi svoj napravio treba ti wow i da skines file od jedno 2 mega bajta sa sve mapama![]()
BELFABIO:paladin ti je mesavina wariora i priesta, ali njegove sposobnosti ne zaostaju nimalo iza pravog priesta i wariora
da da na blizardovom sajtu sam procitao da bi mogli da ubace klasu death knight, pa sad ne znam da li ce je izbaciti ili odustati od idejeBaklava_NS_88:najbolje da sachekash da bliz izbaci neku novu klasu ovako si vec mnogo zaostao za drugima a josh uvek se premishljash a ta klasa ce biti sigurno trazhena pa kada je izbace ako je izbace ti kreni![]()
Zefirra:E sto se toga tiche ne mogu da prezalim. Dali mi jedno seme da zasadim i uvelo mi....
...al generalno sam mislila da nadju devojku...da odu nekad na basket ili na zurku s drushtvom...nekad da se zakucaju sa zivim ljudima da bleje...uvek ce biti vremena za igricu...
...zasto zanemarivati social life
...ti ono hoces da stopish svoj karakter sa likomLimunovo_Drvo:scena covek...rekao sam warrior,priest,rogue...priest najvjerovatnije...
ajde molim te reci mi kakvih to gluposti, paladin moze jednako dobro da zamjeni warriorapsy:koliko si ti samo gluposti napisao na ovoj strani,sacuvaj me Boze
BELFABIO:ajde molim te reci mi kakvih to gluposti, paladin moze jednako dobro da zamjeni warriora
pokusaj sa paladinom pa vidi
ma lupash gluposti kakav paladin to je klasa za heal i buffove batali bre palu ako necesh da healBELFABIO:ajde molim te reci mi kakvih to gluposti, paladin moze jednako dobro da zamjeni warriora
pokusaj sa paladinom pa vidi
na low lvl da....BELFABIO:moze, kako ne moze pa ja tenkujem sa paladinom