World of Warcraft

Master_Chief:
ma brate,znam ja shta nije normalno,shta je skoro ko normlano i shta je normlano igrati,mislim da sam samo u prvih 6-7 meseci igrao maxium 10 sati dnevno,no sada mi se toliko ogadilo da igram nekih 3-4 sata dnevno maks,i to samo kad je raid dodjem online jer mi je to jedino josh uvek zanimljivo,inache sam rekao guildu da ne zelim da idem u nikakve dungone jer imam sve shto mi treba i da mi je muka bilo shta da radim.
No mislim da nisam nikad igrao toliko da bi mi upropastilo zivot,ishao sam normalno u skolu,posle sam se zaposlio kad sam napustio skolu,do sada nijednom nije bilo a da sam izbegao posao/skolu zato da bih igrao.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sry ali nemam komentar...sve sam oznacio sta je bitno...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E bre meni neshto nije jasno...ona igraonica gde igram je puna bas lepih mladica , deckica ,frajera kako god....pa mislim zao mi ...ima nekih koji se zatvaraju po dva tri dana i ne silaze s wow-a....
....zar im nebi bilo lepshe s nekom devojkom?
....zao mi da gledam da se troshe toliko na pogreshne stvari....

Zefirra:
E bre meni neshto nije jasno...ona igraonica gde igram je puna bas lepih mladica , deckica ,frajera kako god....pa mislim zao mi ...ima nekih koji se zatvaraju po dva tri dana i ne silaze s wow-a....
....zar im nebi bilo lepshe s nekom devojkom?
....zao mi da gledam da se troshe toliko na pogreshne stvari....
ma to oni samo ubijaju dosadu...:D

...daj choveche zar mu nebi bilo lepshe celu noc sa devojkom nego za kompom...
:) ...evo ti npr? Greota bi bilo da nemash devojku...lep si na slici....:)
...a i ok si...bdw. Neizmerno hvala za talente...warriorka mi je procvetala...kad ti nebi bilo tesko da ih rasporedish do kraja ...ili za josh koji lvl...pa da znam nadalje....

Zefirra:
...daj choveche zar mu nebi bilo lepshe celu noc sa devojkom nego za kompom...
:) ...evo ti npr? Greota bi bilo da nemash devojku...lep si na slici....:)
...a i ok si...bdw. Neizmerno hvala za talente...warriorka mi je procvetala...kad ti nebi bilo tesko da ih rasporedish do kraja ...ili za josh koji lvl...pa da znam nadalje....
ma ima devojaka u mom sluchaju,ne zalim se,a ionako sam smanjio sa WoWom po dosta,a ionako josh malo pa cu opet u skolu pa mi se treba navici.
A shto se tiche talenata cu ti sredim to ;)

...pa eto...znam da je jedan moj ortak odjebao devojku 2 meseca dok nije izgustirao GT-a :lol:
...al ima srece pa mu se posle vratila....a meni zao nekih likova sto provode dane i noci u igraonici....mislim ima lepih stvari i u RL...
...znam da se mnogi mladji , decaci smeju...ali kad se zaljubish...nema jache stvari od toga...pa koliko traje da traje....:)

/jump over
Uhhh.... I better shut up...
Bejase nekada davno, kada sam pocinjao da igram WoW, mnogi vec znaju ali avaj, moram reci, jace je od mene... Znaci kada sam pocinjao, onih prvih 3 meseca, upoznavanje sa WoW svetom, vreme kada me sam se opasno zarazio i oboleo od WoW-a e tada ne samo devojku da nisam imao, ijuu, pa ja ni sa drustvom nisam komunicirao, to je bila CRNA RUPA u mom zivotu, posle par nedelja ovi su batalili da me zovu da idemo u grad (bio je raspust a ja nijedan dan nisam mogao da se odvojim od WoW-a) i tako (skoro) izgubio stvari zivotne vrednosti... Strasno je bilo igrati 18h a i obaranje rekorda od 3 dana i 2 noci provedenih za kompom bez spavanja... Sva sreca, najednom mi je istekla pretplata pa sam se vratio u zivot, doduse, imao sam ressurection sickness, ali je vreme uspelo da zaleci i vrati sve stvari kao sto su bile... I tako nisam dirao WoW uospte, nisam hteo ni za zivu glavu da se zajebem pa da uplatim pretplatu, znam da bih opet zaglavio i sjebao se, ali avaj, neki debil od hakera (ili sta god) mi je uplatio pretplatu!! No, nije to najcrnje, verovatno bi mi dosadilo da ja 60. lvl samo idem i gledam kako 70-ke rasturaju po Outlandu, nego se desilo jos jedno zlo! Dobio sam The Burning Crusade besplatno!!! Da da, i tako me je neko ni manje ni vise - ukleo!! 'bem ti kletvu, taj neko sto mi je dao tBC i uplatio pretplatu me garantovano jako mrzi.... Gotov sam, ne znam sta da kazem vise, opet sam se zarazio... :(
P.S. To nije sve, imam status GM-a na nasem srpskom serveru (imate temu u ovoj sobi, verovatno ste vec upoznati sa tim) tako da je to dodatno zacinilo stvari jer se trudim da sto profesionalnije obavljam svoje obaveze i provodim dosta vremena i na tom serveru hteo-ne hteo, to mi je, imam 2 curse ili jos gore, 2 poisona...

Znam da ste garantovano culi vec slicnu pricu,
Ako sam vas smarao, sorry unapred, ali eto doslo mi da napisem rec-dve o mojim mukama (ne mogu vise da trpim onog kretena U_R pa trazim nacin da se ispraznim), samo preskocite moju poruku...

Thnx & PoZz!

/jump over
^^

Mene nisu zvali u grad ni pre WoW-a. To je zato sto ja ne volim da se druzim sa velikim brojem ljudi odjednom. (wink?) E a kad sam uzeo igru, to je bilo lepo. Mislim, ima i lepsih stvari, ali ovo je letnji raspust. Secam se proslog. I pretproslog. I onog tamo. Secam ih se, protekli su u dosadi, svaki dan isti, tako da sad nameravam da popravim stvari. Oh yeah. Malo da se opustim n stuff.
A sto se tice vencanja, setio sam se. To sam i ja jednom radio. Neki lik je mislio da sam ja zensko i .. bio je cudno privucen za mene. I onda smo organizovali wedding u Orgrimmaru, on onako kupuje odecu, zove ljude, bla bla, i dodjem ja onako, vec isplanirao, u sred vencanja, kao kad treba da se kaze 'I do', ja kao kazem da ne mogu, i pobegnem. I stavim ga na ignore. Da.. to je bilo lepo. Onda me je jurio, ali ja sam imao epic mount, tako da prc Milojko. Da.. WoW... leglo zabave.

Eh da da chujete pa da se i vi smejete malo...:)...da vas razvedrim , od crnih misli , bar neke:
Evo kako je bilo , dodjemo mi u darnassus...zavrshimo obaveze...i ja onda odem i kupim lepu belo-sivu haljinu za prista...i obuchem je za tu priliku...:)
...nazalost u to vreme je bio samo jedan priest na serveru , a nije bio zainteresovan da nam odrzi ceremoniju...:lol:
...elem dodjemo mi do hrama Meseca...kako god...i stanemo u onaj velik moonwell...divna atmoshvera...
I krece on : ''O surova,primitivna i neuka varvarko , da li bi pristala da podelish ostatak zivota , loot-a , i svega ostalog sa jednim mudrim i mocnim druidom? :lol:
...1min cutanja...
Ja: ''Pa iskreno u ovom trenutku bih ti lupila samar.''
On:''Ako je i to potrebno da delimo onda drage volje pristajem na shamar , samo ako bi se udala za mene....''
...2 min cutanja...
On: ''Please?''
Ja: ''...ok :) ''
stavimo prstenje , kiss , dance (for a minute)
...i odemo ne medeni mesec u instancu....:lol:
...bdw,nashla sam svalera u roku od pola sata....:mrgreen:

Back