/jump over
Uhhh.... I better shut up...
Bejase nekada davno, kada sam pocinjao da igram WoW, mnogi vec znaju ali avaj, moram reci, jace je od mene... Znaci kada sam pocinjao, onih prvih 3 meseca, upoznavanje sa WoW svetom, vreme kada me sam se opasno zarazio i oboleo od WoW-a e tada ne samo devojku da nisam imao, ijuu, pa ja ni sa drustvom nisam komunicirao, to je bila CRNA RUPA u mom zivotu, posle par nedelja ovi su batalili da me zovu da idemo u grad (bio je raspust a ja nijedan dan nisam mogao da se odvojim od WoW-a) i tako (skoro) izgubio stvari zivotne vrednosti... Strasno je bilo igrati 18h a i obaranje rekorda od 3 dana i 2 noci provedenih za kompom bez spavanja... Sva sreca, najednom mi je istekla pretplata pa sam se vratio u zivot, doduse, imao sam ressurection sickness, ali je vreme uspelo da zaleci i vrati sve stvari kao sto su bile... I tako nisam dirao WoW uospte, nisam hteo ni za zivu glavu da se zajebem pa da uplatim pretplatu, znam da bih opet zaglavio i sjebao se, ali avaj, neki debil od hakera (ili sta god) mi je uplatio pretplatu!! No, nije to najcrnje, verovatno bi mi dosadilo da ja 60. lvl samo idem i gledam kako 70-ke rasturaju po Outlandu, nego se desilo jos jedno zlo! Dobio sam The Burning Crusade besplatno!!! Da da, i tako me je neko ni manje ni vise - ukleo!! 'bem ti kletvu, taj neko sto mi je dao tBC i uplatio pretplatu me garantovano jako mrzi.... Gotov sam, ne znam sta da kazem vise, opet sam se zarazio...

P.S. To nije sve, imam status GM-a na nasem srpskom serveru (imate temu u ovoj sobi, verovatno ste vec upoznati sa tim) tako da je to dodatno zacinilo stvari jer se trudim da sto profesionalnije obavljam svoje obaveze i provodim dosta vremena i na tom serveru hteo-ne hteo, to mi je, imam 2 curse ili jos gore, 2 poisona...
Znam da ste garantovano culi vec slicnu pricu,
Ako sam vas smarao, sorry unapred, ali eto doslo mi da napisem rec-dve o mojim mukama (ne mogu vise da trpim onog kretena U_R pa trazim nacin da se ispraznim), samo preskocite moju poruku...
Thnx & PoZz!
/jump over
^^