World of Warcraft

vi sto pravite servere ako vam treba originalna blizardova databaza staje na 8 dvda prodajem vam za 50 eura pa kad ato stavite to je nesto ovo sve ostalo je kesa i ovaj server i onaj ice ) naslpram ove moje databaze i onde lepo kada ulozite te pare naplacujete nasim ljudima recimo poa 200din mesecno jeftinije ce biti nego engleska verzija a bice samo srbi i okolina

ma bre mene je skoro WoW Smorio... prebacio sam Druida u resto ali to smara do jaja...
Inace ovaj lik shto oce da pocne da igra... Lepo ti svi kazu da uzmes priesta... To cu ti i ja reci zato sto mozes da ides bas u svaku inst i svi te hoce u guildu... Naravno ako nisi noob...

Inace sad igram 2 online igre (nisu bash kako WoW al mogu da posluze)...

http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=31965
ili ova
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=38983

Zefirra:
E bre meni neshto nije jasno...ona igraonica gde igram je puna bas lepih mladica , deckica ,frajera kako god....pa mislim zao mi ...ima nekih koji se zatvaraju po dva tri dana i ne silaze s wow-a....
....zar im nebi bilo lepshe s nekom devojkom?
....zao mi da gledam da se troshe toliko na pogreshne stvari....

tako je,toliko jeftine gudre okolo,a klinci igraju wow Q_Q

c,c,c....

u moje vreme too nije tako bilo

Master_Chief:
hehe samo napred:Dma warriori rocks,i ja sam startovao opet sa warriorom i opet je tauren,mada ne igram s anjim tako chesto,chisto razonoda,reshio sam da mi on bude DPS warrior jer sa ovim mojim main nikad nisam bio DPS spec od kako sam dingao 60 sa njim pre godinu ipo dana.

ma da,meni je prvi lik bio warrior,igrao sam malo pvp(rank11) i malo pve (mc :) )

ali,poshto sam sve prodao,krecem iz pocetka.ovoga puta ally,samo pvp i to sa bratom na 2 accounta (on shammy-ja ja warriora i wtfpwn :D )

psy:
ma da,meni je prvi lik bio warrior,igrao sam malo pvp(rank11) i malo pve (mc :) )

ali,poshto sam sve prodao,krecem iz pocetka.ovoga puta ally,samo pvp i to sa bratom na 2 accounta (on shammy-ja ja warriora i wtfpwn :D )
chuo sam da paladin+warrior kombo u areni je jedan od najboljih kobinacija koja postoji,oni najvishe pobedjuju,pa chak i protiv 2 warlocka.

psy:
tako je,toliko jeftine gudre okolo,a klinci igraju wow Q_Q

c,c,c....

u moje vreme too nije tako bilo

E sto se toga tiche ne mogu da prezalim. Dali mi jedno seme da zasadim i uvelo mi....:cry:

...al generalno sam mislila da nadju devojku...da odu nekad na basket ili na zurku s drushtvom...nekad da se zakucaju sa zivim ljudima da bleje...uvek ce biti vremena za igricu...
...zasto zanemarivati social life

Zefirra:
E sto se toga tiche ne mogu da prezalim. Dali mi jedno seme da zasadim i uvelo mi....:cry:

...al generalno sam mislila da nadju devojku...da odu nekad na basket ili na zurku s drushtvom...nekad da se zakucaju sa zivim ljudima da bleje...uvek ce biti vremena za igricu...

слажем се са тобом 100%

Zefirra:

sve to radim samo shto ne idem na basket nego na stoni tenis :D

CarDevil:
vi sto pravite servere ako vam treba originalna blizardova databaza staje na 8 dvda prodajem vam za 50 eura pa kad ato stavite to je nesto ovo sve ostalo je kesa i ovaj server i onaj ice ) naslpram ove moje databaze i onde lepo kada ulozite te pare naplacujete nasim ljudima recimo poa 200din mesecno jeftinije ce biti nego engleska verzija a bice samo srbi i okolina
koja si ti lopuza niko nema blizzardobu databazu osim blizzarda , a privatni server, a server da bi svoj napravio treba ti wow i da skines file od jedno 2 mega bajta sa sve mapama :roll:

Back