World of Warcraft

Limunovo_Drvo:
meni je najgluplja stvar pve...oblacis se samo za battlegroung...usrano bas...

a vjencanja...bruka,glupost...kad u igrici moras,a ne mozes u pravom zivotu,pa ubiti se odma...igrati sa warriorom a ne znati sta je mortal strike...odmah obrisati igricu...:roll:
Jbg. ja ne zivim u wow-u da bih pohvatala sve vashe termine.
Bdw...zaista mi je zao...igrica je jedan ozbiljan i odgovoran posao...i mora se obavljati sa duznom poznjom i ozbiljnoscu koja joj i prilici :roll:

Eh i jesam ja negde pomenula da sam solo u RL ? :lol:

:lol: :lol: :lol:

Master_Chief:
zavisi kakvo oruzije imash,ako imash veliki 2hand weapon onda idesh i specijalizujesh se u Arms warriora,to jest warrior koji ima Mortal Strike(u arms tree),za mortal strike ti je najbolje sporo oruzije,oko 3,7 ili 3,8,onda odvaljuje kad udarish bilo koga,ali ako hotjesh jako da udarish onda ti treba dosta Attack Power-a,normalno je nekih 1300 unbuffed.
Daj mi ime tvog warriora pa da ga mogu pogledati na armory.

Ahruena , nightelf...na silvanasu al to znash...hvala ;)

Zefirra:
Ahruena , nightelf...na silvanasu al to znash...hvala ;)
ok,nisam ochekivao da si tako nizak level(32) u svakom slucjaju ne valjaju ti talenti,ti kolko vidim koristish dual wield a skoro svi ti talenti u Arms,ako hotjesh da budesh efektivna sa dual wield onda evo ti moja preporuka kako da stavish talente:'

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?000000000000000000000000505000550201000000000000000000000000000000

Master_Chief:
ok,nisam ochekivao da si tako nizak level(32) u svakom slucjaju ne valjaju ti talenti,ti kolko vidim koristish dual wield a skoro svi ti talenti u Arms,ako hotjesh da budesh efektivna sa dual wield onda evo ti moja preporuka kako da stavish talente:'

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?000000000000000000000000505000550201000000000000000000000000000000

Hvala ti...bili su meni bolje rasporedjeni talenti nego je doshao Aagaa (decko) igrao mog lika i dunulo mu da plati gold unlearn talente i tako ih usere....:(
Nizak sam lvl zato sto igramo u igraonici WOW , pa em sto nemamo vremena od faksa da ga igramo ozbiljno , kao vi :) , em sto nemamo para :( jer je 70din sat....i tako.
Hvala josh jednom. ;)

Zefirra:
Hvala ti...bili su meni bolje rasporedjeni talenti nego je doshao Aagaa (decko) igrao mog lika i dunulo mu da plati gold unlearn talente i tako ih usere....:(
Nizak sam lvl zato sto igramo u igraonici WOW , pa em sto nemamo vremena od faksa da ga igramo ozbiljno , kao vi :) , em sto nemamo para :( jer je 70din sat....i tako.
Hvala josh jednom. ;)
nema problema;) samo uzivaj :D i bolje shto nemash vremena,nego kao mi zaludjenici koji igramo po 7-8 sati na dan,bolesno,mada ja cu ovako do kraja godine a onda cu da smanjim,jer cu tada u skolu.

Zefirra:
Hvala josh jednom. ;)
probaj sad ovaj link,istina sa onim neshto nije bilo u redu.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?000000000000000000000000505000550101000000000000000000000000000000

Twisted Transistor:
Ne igras ti dovoljno. 8)
ma brate,znam ja shta nije normalno,shta je skoro ko normlano i shta je normlano igrati,mislim da sam samo u prvih 6-7 meseci igrao maxium 10 sati dnevno,no sada mi se toliko ogadilo da igram nekih 3-4 sata dnevno maks,i to samo kad je raid dodjem online jer mi je to jedino josh uvek zanimljivo,inache sam rekao guildu da ne zelim da idem u nikakve dungone jer imam sve shto mi treba i da mi je muka bilo shta da radim.
No mislim da nisam nikad igrao toliko da bi mi upropastilo zivot,ishao sam normalno u skolu,posle sam se zaposlio kad sam napustio skolu,do sada nijednom nije bilo a da sam izbegao posao/skolu zato da bih igrao.

psy:
ja btw ipak uzeo account i krenuo sa human warriorom polako :)
hehe samo napred:Dma warriori rocks,i ja sam startovao opet sa warriorom i opet je tauren,mada ne igram s anjim tako chesto,chisto razonoda,reshio sam da mi on bude DPS warrior jer sa ovim mojim main nikad nisam bio DPS spec od kako sam dingao 60 sa njim pre godinu ipo dana.

Sergijus:
ja sam do pre 2 nedelje igrao NAJMANJE 12h dnevno... a sad sam krenuo u teretanu i na bich-volley pa nem vremena... odem od kuce oko 11 ujutru i dodjem oko 9 uvece :D i bolje mi je bez wowa samo da vam kazem... nema nerviranja i tako tih sranja :D
ma glupo je ici iz krajnosti u krajnost,danas igrash 15 sati a sutra odjednom netjesh uopshte,najbolje je natji neku zlatnu sredinu...

Pa eto kako reci ....nuzda nas je naterala da igramo malo manje od zlatne sredine. Ali ovako je bolje.... nikad nam wow ne dosadi.Josh se i tako ludiramo sa onim venchanjem....u sushtini nije mi stalo toliko do lvl and glory koliko do uzivanja i zezanja u samoj igrici :) A super je kad igrash sa deckom - devojkom....videcete jednom ;)
To je kao ono kad su pocinjale one sega igrice pa smo sedeli ceo dan u igraonici i pikali npr Lion King...:) Da vidim sad kad imash na kompu,da pikas Lion King duze od 10 dana.....
Master Hvala josh jednom...;)

Back