World of Warcraft

Twisted Transistor:
Na Hordi je veca verovatnoca da ces naci zrelije igrace. Ne znaci da na Alliance-u nema. Samo je veca verovatnoca. I opet, sve zavisi od onoga sta hoces da radis. A onda ti od toga koju ces klasu da uzmes moze zavisiti i rasa, jer svaka rasa ima razlicite raciale (logicno -.- :P), tako da je drugacije. Posebno ako si priest, svaka rasa ima svoju kombinaciju priest magija. I kazu da je najbolje biti human/dwarf. Meni je najbolji ipak undead priest. Kombinacija inner focus pa devouring plague pa vampiric embrace je uvek lepa. Nebitno. Ako si igrao, znas klase i rase. Sve zavisi od tebe. Kao i uvek.
dwarf/draenei su najbolji jer imaju fear ward

Priestovi su najtrazeniji u instancama. I warriori. Mada su (u instancama) njihove uloge malo dosadne. Ne dosadne .. nego moras da se pomiris sa tim da neces biti ti taj koji diluje dmg, cak iako tako lepo izgleda. A mislim da sada uzimaju shadow priestove za 10-man raidove i navise (nisam siguran, nisam igrao 6 meseci :(). Mage ti je klasican DPS. Pravis hranu i pice, teleport kad treba, sheepujes s vremena na vreme a ostalo uglavnom damage. Sto nije toliko lose..

Twisted Transistor:
Priestovi su najtrazeniji u instancama. I warriori. Mada su (u instancama) njihove uloge malo dosadne. Ne dosadne .. nego moras da se pomiris sa tim da neces biti ti taj koji diluje dmg, cak iako tako lepo izgleda. A mislim da sada uzimaju shadow priestove za 10-man raidove i navise (nisam siguran, nisam igrao 6 meseci :(). Mage ti je klasican DPS. Pravis hranu i pice, teleport kad treba, sheepujes s vremena na vreme a ostalo uglavnom damage. Sto nije toliko lose..
Zato uzmesh druida pa i dilujesh dmg i tankujesh i jebesh vecinu u pvp (hunteri su veliki prob :D)

necu PvE igrati jbt ;)

treba mi neko ko brzo moze da odradi posao kad sretnem ally...i ko je dobar u areni u BG...

rogue-a volim zbog stealth-a i stun-a,samo paraj :lol:
priest-mana burn
mage-razne jake magije,ponekad i 5k odbije :shock:
warrior-strava HP,armor jos strasniji,damage :shock:

sta da uzmem ***** ga :lol:

Limunovo_Drvo:
necu PvE igrati jbt ;)

treba mi neko ko brzo moze da odradi posao kad sretnem ally...i ko je dobar u areni u BG...

rogue-a volim zbog stealth-a i stun-a,samo paraj :lol:
priest-mana burn
mage-razne jake magije,ponekad i 5k odbije :shock:
warrior-strava HP,armor jos strasniji,damage :shock:

sta da uzmem ***** ga :lol:
Ne uzdaj se u mana burn ako si priest. Dug cast time i nije tolika efektivnost. Ali zato SW: P i spamovanje Mind Flay-a.. to je zivot.. Mage moze jos vise od toga. Priest (bar na patchu 1.12) je mogao da kida magea, warriora, roguea, shamana(ponosim se time sto sam kidao jednog sa sve EPIXima, a bio je vest (a ja sam imao zelene iteme :D)). Warlock ako ima felhounda uglavnom bih bezao, hunteri tu i tamo su opasni, a druidi u zavisnosti od situacije, naravno. Mogu da pricam samo o priestu jer sam samo sa njim isao 'profesionalno'. I bili su to lepi dani.

Baklava ono je bio 6ti put da treba da mu vracaju lika... on igra u igraonici pa mu je neko stalno brisao lika i onda ovi rekli pa shto igrash u igraonici?

inace druze ako oces PvP BM hunter je zakon... veruj mi dok sam bio BM ni jedan caster mi nis nije mogao...

Zefirra:
Sta je to Mortal Strike warrior...
...moja warriorka mi je nesto mnogo spora , ne znam kako da poboljhsam performans
zavisi kakvo oruzije imash,ako imash veliki 2hand weapon onda idesh i specijalizujesh se u Arms warriora,to jest warrior koji ima Mortal Strike(u arms tree),za mortal strike ti je najbolje sporo oruzije,oko 3,7 ili 3,8,onda odvaljuje kad udarish bilo koga,ali ako hotjesh jako da udarish onda ti treba dosta Attack Power-a,normalno je nekih 1300 unbuffed.
Daj mi ime tvog warriora pa da ga mogu pogledati na armory.

Master_Chief:
zavisi kakvo oruzije imash,ako imash veliki 2hand weapon onda idesh i specijalizujesh se u Arms warriora,to jest warrior koji ima Mortal Strike(u arms tree),za mortal strike ti je najbolje sporo oruzije,oko 3,7 ili 3,8,onda odvaljuje kad udarish bilo koga,ali ako hotjesh jako da udarish onda ti treba dosta Attack Power-a,normalno je nekih 1300 unbuffed.
Daj mi ime tvog warriora pa da ga mogu pogledati na armory.
kakav ochekujesh da je warrior od neke devojke koja se zaludela sa pve i oce da se vencha u darnasusu ili gde vec i ne zna shta je to mortal strike, procenjujem na 35 lvl posle 2 meseca igranja

meni je najgluplja stvar pve...oblacis se samo za battlegroung...usrano bas...

a vjencanja...bruka,glupost...kad u igrici moras,a ne mozes u pravom zivotu,pa ubiti se odma...igrati sa warriorom a ne znati sta je mortal strike...odmah obrisati igricu...:roll:

Back