Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Ne to je oficijalni blizzardov eu serverU_R:baklava jel ovo neki free server???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne to je oficijalni blizzardov eu serverU_R:baklava jel ovo neki free server???
Baklava_NS_88:Ne to je oficijalni blizzardov eu server

np, ne radi mnogo wow servera medju kojima je i moj pa neam shta da radimU_R:hehehe.jbg..hvala na ovako brzom odgovoru![]()
Baklava_NS_88:np, ne radi mnogo wow servera medju kojima je i moj pa neam shta da radim![]()
...znam kako je matori ni meni ne rade piratski serveri..poludecu znaci...a da nije to nesto povezano,mislim to sto ne rade blizz-ovi serveri i ovi evropski piratski?

ne mora da bude originalan,chak shta vishe mozesh da kopirash instalacione fajlove od nekoga ko ima WoW i da ih samo prebacish u svoj PC,ali treba ti aktivacioni kod,to jest morash kupiti original kako god okrenesh.Jedino ako hotjesh da igrash na piratskom serveru valjda ima nachin da ne morash kupiti igru,ali igrati na piratskom serveru je daleko od onoga kako je igrati original.polarnimeda:vama ce ovo biti smesno, ali ja stvarno ne znam....
- da li wow mora da bude original da bi ga igrao?
- kakva internet konekcija je potrebna?
Pa neki serveri su radili neki nisu a to se deshava retko obichno kada je odrzhavanje servera (kada ga doterujuU_R:Brz si baklava brz si...znam kako je matori ni meni ne rade piratski serveri..poludecu znaci...a da nije to nesto povezano,mislim to sto ne rade blizz-ovi serveri i ovi evropski piratski?
PS.Koji ***** im placas ako te drkaju tako!?
PSS.Koja si rasa i klasa?....kako bacam rime skoro k'o Juice![]()
Ma mrzi i mene da se ponavljam po ko zna koji put master chief to vishe voliTwisted Transistor:Meni nije smesno, ali baklava neka ti odgovori. Mrzi me da pisem pa da me ispravljaju posle.
ma nema problema,uvek imam vremena ujutro kad sam na poslu da odgovaram na svakojaka pitanja.Baklava_NS_88:Ma mrzi i mene da se ponavljam po ko zna koji put master chief to vishe voli![]()
hvala!Master_Chief:ne mora da bude originalan,chak shta vishe mozesh da kopirash instalacione fajlove od nekoga ko ima WoW i da ih samo prebacish u svoj PC,ali treba ti aktivacioni kod,to jest morash kupiti original kako god okrenesh.Jedino ako hotjesh da igrash na piratskom serveru valjda ima nachin da ne morash kupiti igru,ali igrati na piratskom serveru je daleko od onoga kako je igrati original.
a za internet konekciju,pa shto bolja konekcija manje cesh kose chupati,jer ako je mala konekcija skoro da ne mozesh da igrash zbog velikog kashnjenja izmedju tvog kompa i Blizzardovog servera.Mislim da se moze igrati na dial up ali kao shto rekoh ima kosu da chupash dok budesh igrao.

obrnuto, likusa iz alliance je poginula, pa dosla horda i pobila ih, onda ovi to postavili na wow forum i doso jedan od hordasa i pitao, was the loot good. Inace sve je to bilo na amerckim serverimjaMaster_Chief:ma u WoWu je sve mogutje.
Neki lik je umro IRL,pa njegov guild napravio sahranu u Winterspringu,a taj server PvP,doshla alijansa i sve ih poklala...
chito sam to umro sam od smeha was the loot good najjachedodgeme:obrnuto, likusa iz alliance je poginula, pa dosla horda i pobila ih, onda ovi to postavili na wow forum i doso jedan od hordasa i pitao, was the loot good. Inace sve je to bilo na amerckim serverimja
dodgeme:obrnuto, likusa iz alliance je poginula, pa dosla horda i pobila ih, onda ovi to postavili na wow forum i doso jedan od hordasa i pitao, was the loot good. Inace sve je to bilo na amerckim serverimja
kkthnxbye...psy:ja sam prodao juce account i zavrshio sa wow-om
adios =)
gratzpsy:ja sam prodao juce account i zavrshio sa wow-om
adios =)
gg m8 ^^psy:ja sam prodao juce account i zavrshio sa wow-om
adios =)