World of Warcraft

Baklava_NS_88:
np, ne radi mnogo wow servera medju kojima je i moj pa neam shta da radim :D

Brz si baklava brz si:)...znam kako je matori ni meni ne rade piratski serveri..poludecu znaci...a da nije to nesto povezano,mislim to sto ne rade blizz-ovi serveri i ovi evropski piratski?
PS.Koji ***** im placas ako te drkaju tako!?
PSS.Koja si rasa i klasa?....kako bacam rime skoro k'o Juice:):):)

polarnimeda:
vama ce ovo biti smesno, ali ja stvarno ne znam....
- da li wow mora da bude original da bi ga igrao?
- kakva internet konekcija je potrebna?
ne mora da bude originalan,chak shta vishe mozesh da kopirash instalacione fajlove od nekoga ko ima WoW i da ih samo prebacish u svoj PC,ali treba ti aktivacioni kod,to jest morash kupiti original kako god okrenesh.Jedino ako hotjesh da igrash na piratskom serveru valjda ima nachin da ne morash kupiti igru,ali igrati na piratskom serveru je daleko od onoga kako je igrati original.

a za internet konekciju,pa shto bolja konekcija manje cesh kose chupati,jer ako je mala konekcija skoro da ne mozesh da igrash zbog velikog kashnjenja izmedju tvog kompa i Blizzardovog servera.Mislim da se moze igrati na dial up ali kao shto rekoh ima kosu da chupash dok budesh igrao.

U_R:
Brz si baklava brz si:)...znam kako je matori ni meni ne rade piratski serveri..poludecu znaci...a da nije to nesto povezano,mislim to sto ne rade blizz-ovi serveri i ovi evropski piratski?
PS.Koji ***** im placas ako te drkaju tako!?
PSS.Koja si rasa i klasa?....kako bacam rime skoro k'o Juice:):):)
Pa neki serveri su radili neki nisu a to se deshava retko obichno kada je odrzhavanje servera (kada ga doteruju :D), a inache to nikako nije povezano :D

Master_Chief:
ne mora da bude originalan,chak shta vishe mozesh da kopirash instalacione fajlove od nekoga ko ima WoW i da ih samo prebacish u svoj PC,ali treba ti aktivacioni kod,to jest morash kupiti original kako god okrenesh.Jedino ako hotjesh da igrash na piratskom serveru valjda ima nachin da ne morash kupiti igru,ali igrati na piratskom serveru je daleko od onoga kako je igrati original.

a za internet konekciju,pa shto bolja konekcija manje cesh kose chupati,jer ako je mala konekcija skoro da ne mozesh da igrash zbog velikog kashnjenja izmedju tvog kompa i Blizzardovog servera.Mislim da se moze igrati na dial up ali kao shto rekoh ima kosu da chupash dok budesh igrao.
hvala! :)

Master_Chief:
ma u WoWu je sve mogutje.
Neki lik je umro IRL,pa njegov guild napravio sahranu u Winterspringu,a taj server PvP,doshla alijansa i sve ih poklala...
obrnuto, likusa iz alliance je poginula, pa dosla horda i pobila ih, onda ovi to postavili na wow forum i doso jedan od hordasa i pitao, was the loot good. Inace sve je to bilo na amerckim serverimja

Auu jbt koliko je stvari promenjeno od prosle godine...
Pomalo sam i razocaran, Blizz je neke stvari samo sje*ao...
Btw imam plave iteme i epixe ali nosim zelene... Zasto? Zato sto su daleko bolji, imam zeleni koji mi daje +41 staminu, +37 intelect, +25 spell damage and healing i +21 spell crit i cini mi se da je minimum lvl oko 56-58... Ovakav item bi trebalo da bude epic a ne da bude najobicniji zelembac...

Back