World of Warcraft

E nek mi kaze neko jel enGB verzija WoW-a u stvari evropska verzija WoW-a...
Da li je to isto?
Ja imam patcheve za enGB,a drug koji treba da mi da WoW mi kaze da je taj WoW koji mi daje evropska verzija pa me zanima jel to ustvari to...

da, enGB je evropska verzija za servere na engleskom jeziku...

edit: mada stvarno ti ne bi preporucio da igras singleplayer varijantu, nema svrhe brate, igraj bar na nekim piratskim serverima, smorice te da igras sam i ubijas kripove - i onda ti se moze desiti da pomislis da je igrica losa, hahhaah :lol:

Baklava_NS_88:
Nope ne igram wow samo upadnem dnenvo na lapo sata da se ispricham sa drugovima, imam dosta da uchim pa malo samo upadnem u wow i spamujem forume, i fali mi oko 200k do 65 lvl i sve full rested al slabo igram+me net **** pa nekada i kada ocu da igram ne vredi...
brate ma dobro je to...vidim ovi neki se skroz ubili od igranja od kako je izashao BC;hvala bogu pa moram na posao svako jutro i popodne pa ne mogu da igram mnogo tako da se josh uvek nisam navukao mnogo.Ja sam lvl 66 btw,

Baklava_NS_88:
WoW je MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) glupo je igrati je igrati sam. Mada ja volim nekad sam da radim Q itd. al neke stvari ne mozhesh sam a tu je i stalni chet sa ortacima shto je meni postalo najzanimljivije otkada je izashao TBC.
Takodje... Ali ni lvlovanje nije tako dosadno :P

Baklava_NS_88:
US pvp medium server..Znachi postoji al shto bi neko odavde igrao na US serverima pogotovo neko iz Srbije poshto imamo tako imba internet
Eh a meni nije ni palo na pamet da bi to moglo da bude US server... Mislim nije logicno...
Ali to su ti Srbi: Sto bi nesto bilo jednostavno kad moze biti komplikovano...
Pa zapravo ne mora da znaci da je lik iz Srbije ali opet sto bi uopste neko to radio... :confused:
A to znaci da je ovaj scrammer morao da igra na tom serveru da bi zaznao User name/ Pass od acc...
Kako bilo da bilo ja nis ne verujem... Ali zapravo je to moguce... Sanse da je to istina su ~ 1 : 3289299384763.74839463 po nekim mojim proracunima... :confused:

Back