save90
Primećen član
- Poruka
- 622
Sto da ne,malo da se uvezbam posto nikad nisam igrao...I posto vrlo malo znam o WoW-u...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WoW je MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) glupo je igrati je igrati sam. Mada ja volim nekad sam da radim Q itd. al neke stvari ne mozhesh sam a tu je i stalni chet sa ortacima shto je meni postalo najzanimljivije otkada je izashao TBC.save90:Jel moze neko da mi kaze da li moze da se igra WoW offline?
Nope ne igram wow samo upadnem dnenvo na lapo sata da se ispricham sa drugovima, imam dosta da uchim pa malo samo upadnem u wow i spamujem forume, i fali mi oko 200k do 65 lvl i sve full rested al slabo igram+me net **** pa nekada i kada ocu da igram ne vredi...Master_Chief:Pozdrav Baklava prijatelju stari,jesi dobio level 70?![]()
brate ma dobro je to...vidim ovi neki se skroz ubili od igranja od kako je izashao BC;hvala bogu pa moram na posao svako jutro i popodne pa ne mogu da igram mnogo tako da se josh uvek nisam navukao mnogo.Ja sam lvl 66 btw,Baklava_NS_88:Nope ne igram wow samo upadnem dnenvo na lapo sata da se ispricham sa drugovima, imam dosta da uchim pa malo samo upadnem u wow i spamujem forume, i fali mi oko 200k do 65 lvl i sve full rested al slabo igram+me net **** pa nekada i kada ocu da igram ne vredi...
Takodje... Ali ni lvlovanje nije tako dosadnoBaklava_NS_88:WoW je MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) glupo je igrati je igrati sam. Mada ja volim nekad sam da radim Q itd. al neke stvari ne mozhesh sam a tu je i stalni chet sa ortacima shto je meni postalo najzanimljivije otkada je izashao TBC.
Pa ne postoji na blizz serverima bar ne na EU eo sada neam shta da radim pa cu da probam sa USSergijus:Pa iskreno nisam ni mislio da ce odgovoriti nesto posle svih onih poruka...
BTW ja nikako da nadjem onaj server...
Eh a meni nije ni palo na pamet da bi to moglo da bude US server... Mislim nije logicno...Baklava_NS_88:US pvp medium server..Znachi postoji al shto bi neko odavde igrao na US serverima pogotovo neko iz Srbije poshto imamo tako imba internet
Ovo je zvanicni blizz sajtV.K.:jel zna neko gde mogu da nadjem sajt za skidanje WoW kalendara?