World of Warcraft

V.K.:
dodge igram na Darkmoon Faire (a Thunderfyry sam nasho na Warsongu)
nasho sam Thunderfury u winterspringu samo sam grindo jedno dobrih 10 dana...

Smrdimo na pasulj u WSG-u,smrdimo na ustajali leba u AB-u,al RAZVALJUJEMO u AV-u ^^
ROflmaoooooooooooooo kako ste svi glupavi ffs, thunderfurry u winterspring?!?!?!?!?!?! DALI SI TI NORMALN LJUDIMA TREBA PO 3 MESECA DA SKUJU JEBENI SWORD TTEBI DROPUJE U WINTERSPRINGU PA ALO BRE?!?! Za quest ti treba 2 LEGENDARY rare dropa od garra i golemaga onda zapochinjesh quest kada ih spoijsh skupljash materijale elementum bar (kako se vetj pishe) arcanite bar i ostala govna koja koshtaju MNOGO i onda se boss sumonuje u silithus i baci taj Q item za sword i tako se uzima sword (mozhda ne bash tako precizno ne znam al ortak ima sword mogu da proverim i ne nije mu dropovao u winterspringu)Inache drop rate svakog dela za sword je 0.1% tako da ****** se svi noobovi. I da zaboravih GZ za sword, grindaj josh 10 dana mozhda ti padne josh 1 (iako je unique ti ga koristi za dual wield poshto neko reche 2xTF je imba GG). Kada bih mogao izbrisao bi celu temu

Mani se Baklava vis da su noobovi... BTW TF je Unicue cisto da znaju ovi ljudi gore...
I Onaj jedan deo pada od Barongedona u MCu a drugi od Garra...
Ja to znam zato sto je nas MT to dobio a ja sam bio ML posto sam sad RL u svakom Raidu u mom guildu... BTW mozda ovi likovi igraju na piratu pa ima sansa da se TF dropuje u Winterspringu...
Ali imace mislim da nema veceg rete od ovog posto kolko mi se cini da je on dobio i 4 dela iz Naxxa za 7 dana ali jedini problem je u tome sto je to nemoguce...
Posto se Naxx restartuje svakih 7 dana a stvarno je mala sansa da Blizz to zaboravi...
Ako to nije on onda je neki drugi reta sa prethodnih stranica...
BTW el mogu likovi da banuju na temi da napisem neko pismo krstarici... :D

tommy gun:
ja odustajem od WoW-a smorio me i to zestoko......SMARA........
Kupi GW i probaj da prodas WoW account u igri za 100k ili 150k......veruj mi, pali, tako su neki likovi prodali svoj WoW. Cak sam ja jednog napalio da imam, ponudio mi je 100k, a na meni je bilo samo da Acceptujem i eto mi love........a ja bio budala....mogao sam ga ZESTOKO zajebati.....

Baklava_NS_88:
Ma svi seru ovde ima 4-5 normalnih likova ostalo retardi, a mog ortaka su kikovali iz guilde jer je ninjovao jedan part za TF ja sam umro od smeha ^_^
Pa TF je odlichan za Tankovanje (res + agi + sta + brzina), i taj proc pravi aggroa kao shta naprave 2-3sundera, tako da nije savrshen, ali i dalje odlichan mach za rogue. Baklava, ako ne verujesh, vidi samo Dzoa :D

Back