Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Nisam u The Moo Mafia, ja sam u guildu nexus.. Uglavnom svi guildovi su prestali sada raide sem nas i TMM mada TMM radi nax a mi bwl/aq40 smo stigli do twinsa al otkad su pva pvp sranja nisam video twinse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sigurno necu bubble boy-a ako na to mislis.marco3dx:gde je zabava u tome?
Ne boj se nisi ti jaci od njega nego ga samo mrzelo da silazi sa mounta...V.K.:posle ovog patch 2.0.1. frost magovi postali su skoro najachihehe idem ja sa mojim 55 i naidjem na 60 huntera i ovaj me zaobidje u sirokom luku XD
Mage je 2 shot za hunteraSergijus:Ne boj se nisi ti jaci od njega nego ga samo mrzelo da silazi sa mounta...
Da vidis sta ja radim magovima sa Silence strelom...
V.K.:danas sam udario veliku 60 na mom frost magu, i haha warrovi su jadni za huntere, hunter mu lupi imroved conclusive O.o i samo ga koka arcane shotovima i aimed i ovaj ce da padne na cap, cap, cap! ^^
psy:ajde ne lupaj molim te...
Slazem se samo sto pola magova nema pojma kako da idu na huntera... BTW talenti nisu obazezni... Bilo koji mag moze da pobedi huntera na duelu... Samo ako zna...mefhisto:Ma magovi mogu ladno Huntarde, ako imaju skilla + arcane talenti (valjda)....
Slazem se 100%ArkantoS-Vrbas:Ma WarLock IMBALANCE!!!
Where are u living man?jopica123456789:
OBSIDIAN EDGED BLADE************* I sada neko treba da ti veruje da si to uzeo :S, Dobro ja ti verujem sword je shit ionako al da ne znash ime itema koje si tek dobio ..GZSergijus:Hehe de se to dropuje? (Mrzi me da gledam na thootbotu...)
Nije lose za taj lvl ali ima i boljih... Mada ga nisam nikad video in game (Mislim mozda i jesam ali se stvarno ne secam)
BTW dobio sam Obsiviam age balde za min DKP u zadnjem MCu![]()
Pa znash vec shta kazhu za huntarde....Mada nije to tako loshe 42 strength...MEELE HUNTER FTW!psy:rofl..
+ti si hunter..
brate minli kol'ko ljudi ovde lazu![]()