World of Warcraft

e aj vidi ako otchesh na Darkmoon Faire pa da igramo zajedno mogu novog al tamo mi je 32 dwarf hunter ime Huntuh,na Warsongu imam orc warra lvl 60 al netchu da te smaram ipak je on 60 a ti tek potchinjesh da igrash,slobodno kad skinesh te patcheve /w-uj me Huntuh lvl 32 dwarf hunter Darkmoon Faire

ima jedan lik sto tako skida patcheve sa sajtova neznam ni odakle i sto koristi bog zna koje addone i sad igra na trecem accountu prva dva su mu banovali iz cista mira pa ti vidi zbog 2-3dana cekanja za pravi patch ti rizikuj acc ako ti je nov acc jbg nem veze ali da ima nesto na njemu onda nije bas za zavitlavanje.
moj net je Wireless sa 64kbps koji radi super latency na wowu mi je izmedju 100-250(ujtru bude manje) a taj patch sam skidao po 4kbps nije me mrzelo cekati kad sam cuo za onog lika^

Nemkec_SM:
ima jedan lik sto tako skida patcheve sa sajtova neznam ni odakle i sto koristi bog zna koje addone i sad igra na trecem accountu prva dva su mu banovali iz cista mira pa ti vidi zbog 2-3dana cekanja za pravi patch ti rizikuj acc ako ti je nov acc jbg nem veze ali da ima nesto na njemu onda nije bas za zavitlavanje.
moj net je Wireless sa 64kbps koji radi super latency na wowu mi je izmedju 100-250(ujtru bude manje) a taj patch sam skidao po 4kbps nije me mrzelo cekati kad sam cuo za onog lika^

Taj ko ti je to rekao taj ste je debelo slagao.Ja skidam sve od patcha 11 na www.filefront.com i nishta

miXed:
Zamislite rogue-a sa duel weild 2 Thunderfury,Blessed Blade of the Windseeker

jao kolko twinkova ima na mom servu ima i chak onih koji koriste dual wiel kao shto si reko mixed i imaju SVE epic,tako mi raidujemo ogrimm svaki dan i tamo se horda bushi al ima negde oko 50-60 ljudi jes mi onako 60,pa na 65 guardova sami :P i juche nam ostao samo thrall i onda pocheli njih pola da krecu nazad u sw :/ da smo bar doshli do thralla...

dodge igram na Darkmoon Faire (a Thunderfyry sam nasho na Warsongu)
nasho sam Thunderfury u winterspringu samo sam grindo jedno dobrih 10 dana...

Smrdimo na pasulj u WSG-u,smrdimo na ustajali leba u AB-u,al RAZVALJUJEMO u AV-u ^^

Back