Ma ne pricham za bg pvp... Tu te warrior lako slomi.
Dodushe sretao sam i pametne warrior-e... Ali nema pomoci ako je duel. Makar moj zadnji 24/3/24 specc. Ako iskoristim sve cd-e, teshko da moze nestho da uradi. Generalno kada sam se borio trudio sam se da ih ne koristim (ie prep). A to su bili ljudi koji igraju od bete... Mada u wow-u je sve moguce, eto Kidney Shot promashi ili resist recimo... ili warrior trinklet (ako warrior ima mozga da cheka pravi momenat, a na de ga syebe chim uradish cheapshot). Ma... jedino shto moze da stane na put rogue-u je ice mage (ice block, cold snap). Nishta drugo. A tu je onda opet shanse 50-50. Naravno govorim za moj specc, a sve sam ih probao (osim seal fate, nikad nisam nashao dovoljno dobre dagger-e). A otkad je hunter mark pocheo da nestaje sa vanish, i hunter relativno lako pada.
Dovoljno sam radio pvp da bih to video.
Nego, bg pvp.. tu je rogue laka meta i skroz druga tema. Rogue je stvarno ez klasa a ako josh i uhvatish pa nauchish kako da je igrash.. aii.. Sreca, pa su 80% ljudi koja igra rogue-a totalni retardi.
Jednostavno, rogue ima previshe crowd control opcija... I ako sve ne uspe, uvek moze malo da iskulira i krene opet.