Bllade
Ističe se
- Poruka
- 2.706
al ako rog iznenada napadne dosta je jaci od warlocka to znam iz licnog iskustva sa rogom 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno Ochekivao sam da si iskusniju stim da si 13 rank...Cheapshot (ako nije human sa fell i ako te ne vidi) posle cheapshot ide backstab i odma vanish da te ne opali sa deathcoil onda opet cheapshot coldblood i evis (ili mozhda stun lock pa 2xbakcstab i onda evis) al kada te opali sa deatchcoil i fear te blah onda si gotov tj dotovi ce te ubiti ako ga ne ubijesh i sednesh da jedesh, mada ako si human ROFLMAO sa sucubusom si mrtaw znachi ti ga cheapshot sucy je u stealthu i seduce te ti trinket on te opet seduce onda sledi CoE i boom 1..4k+soulfire osim ako te ne udari critical zato je ud imbaVisionOfDisorder:Human Rogue vs. any warlock
cheapshot. (felhunter? lol, sprint>cheapshot)
hemo
gouge
cold blood>evis
deathcoil
fear
pvp trinklet
vanish/kick
odatle sve ide prosto.
Baklava_NS_88:Iskreno Ochekivao sam da si iskusniju stim da si 13 rank...Cheapshot (ako nije human sa fell i ako te ne vidi) posle cheapshot ide backstab i odma vanish da te ne opali sa deathcoil onda opet cheapshot coldblood i evis (ili mozhda stun lock pa 2xbakcstab i onda evis) al kada te opali sa deatchcoil i fear te blah onda si gotov tj dotovi ce te ubiti ako ga ne ubijesh i sednesh da jedesh, mada ako si human ROFLMAO sa sucubusom si mrtaw znachi ti ga cheapshot sucy je u stealthu i seduce te ti trinket on te opet seduce onda sledi CoE i boom 1..4k+soulfire osim ako te ne udari critical zato je ud imba
Pa da sam human i da vidim sucy u stealth sapovo bi warlockaVisionOfDisorder:Hmh.. Zanimljivo, mada ne znam kako bih izvukao backstab sa machevima.
Nego, da skratim prichu... Jer ovo deluje vec malo smeshno.. Recimo da je succubus u stealth-u, kao human imash perecption.. Dal cesh da radish njoj blind ili cesh nju brzinski da cheapshot-ujesh a njega da oslepish.. Imash toliko yebenih opcija na raspolaganju da ako dobro igrash, skoro da ne vidim kako mozesh da izgubish. Deathcoil je okej, dobice jedan dzabe fear na koji morash da skenjash trinklet.. Ostalo je vec praksa. Akao sam se previshe sa lokovima. Nisu teshki za rogue niti su ikad bili.
Naravno, dodacu.. bio je jedan.. Koji je veoma pametno koristio curse of exsaustion (spell). Taj je bio skoro nepreyebiv, jedva sam ga dobijao.
edit: mogao bih da dodam da generalno deathcoil nije obavezan posle one kombinacije, ako sredish energy tikove mocu cesh da napucash vanish odmah posle evis.
a naravno, imacesh 5 point sa 4 poteza.. jer govorim o 24/3/24.. keva
))) Ma UD FTW kazhite shta otjete Baklava_NS_88:Pa da sam human i da vidim sucy u stealth sapovo bi warlocka))) Ma UD FTW kazhite shta otjete
![]()
Igrao sam ortakovog DPS warra neko vreme , human, sa perception vidim rogue na 15 metara ispred sebe, ali ono za sucy i perception si u pravu ali svejedno sap warlocka on ce te onda seduce ti onda trinket gouge sucy i roknesh je pa onda locka, naravno ako sap ne traje 10 sec ko shto uvek trajeBllade:I Perception ne otkriva stealth nego samo poboljsava otkrivanje to je VELIKA razlika ;D
mefhisto:LOL ljudi, sa perception NE MOZETE da widite succubusa, zashto ?! Zato shto je succ invisible, a ne stealthed... Perc otkriwa stealth ne invis, tako da ako ocete da widite succ, popijte detect greater invis pot ili uzmite od nekog warlocka buff, 3tjeg nema...
Ma clotheri su dobri protiv warra, warriori nisu nishta posebno u pvp mislim 1 na 1 i mnogo zavise od opremeBllade:ama cloth-eri su laki za ubiti i tacka

slazem se sa tobomSergijus:Pozz, ja igram sa dwarfom hunterom na Shadowmoony pa cisto da znate. Naravno 60 lvl i imam iskustva u MC, BWL, Onyxia, ZG, itd.
Ako vam treba pomoc samo recite. Imam jos puno likova koji su veci od jedno 10 lvl ali znam i sa njim dosta da igram. Igram na ADSL 768 kbps i sve savrseno radi. Inace pa vam odgovorim na prethodnu pricu...
Kloteri su veoma zajebani a pogotovo: Shadow priest, Lock i Mag sa svim talentima. Mozda nisu tako jaki protiv huntera i rogova (osim locka) ali zato kad znaju da igraju mogu da pojedu svakog Paladina i Warra. Znam to iz iskustva posto sam igrao sa drugovim magom 60 lvl jedno vreme. Hunter jedino ne moze da pobedi locka ali me je i to osralo par puta. Cisto da se zna ja sam u Eldar guildu i nick je Sergijus. ako neko igra na Shadowmoonu neka se javi (znam Nemkeca IRL)...
eeee da warlock moze huntera rasturiti samo ako hunter nije Beastmaster jer onaj beast wrath znaci smrt za warlockeSergijus:Hunter jedino ne moze da pobedi locka ali me je i to osralo par puta.
Ti si low lvl noob /care prichaj kada dodjesh na 60Nemkec_SM:klotera oduvas ko muvu ali **** priest ima brz heal Flash koji nehiluje monogo ali rpedstavlja problem i ima shild
ja sa hanterom samo stojim i pichim ga i jos ga pet izjeda usporava mu kast, a mogu da mu uletim u dzigericu na mele nije problem![]()

hehe istinaNemkec_SM:haha pa da ti nabio 60lvl sad sem raida nista ni neradis pa se smaras po forumuma ja bar pre 60 lvl svratim da vidim sta ima![]()
Ja sam ovu temu otvorio kada sam bio newb a ti meni seresh o tome ko koga ubija a ja igram ovo ***** 5x duzhe od tebeBllade:hehe istina