World of Warcraft

moj se drug isfurao prije neki dan sa warlockom on 59 i nasao jednog shamana 60 al nije bio epic
soul fire curse.... fear kada ovaj sa fearom dotrca do njega debufuje i tik tak cak 1 sec mrtav warlock i onda ga je genkovao sat vremena XD

al sto je undead rogue doso na stanicu izmedju sw i if i kako ko izadje samo ga blebne ja bio off pvp i gledo sve 3-4 60 lvl skoro sve paladini 1 rogue ih sam prevrce, uradi im vanish ovi se osvrcu i samo iza ledja 2-3 udarca i ode 60 lvl....

Baklava_NS_88:
Slazhem se ali ako je human ili orc pa ti resist stun ili te prvi vidi naebo si :)))) Josh ako zna da igra i lepo menja stance

Ma ne pricham za bg pvp... Tu te warrior lako slomi.
Dodushe sretao sam i pametne warrior-e... Ali nema pomoci ako je duel. Makar moj zadnji 24/3/24 specc. Ako iskoristim sve cd-e, teshko da moze nestho da uradi. Generalno kada sam se borio trudio sam se da ih ne koristim (ie prep). A to su bili ljudi koji igraju od bete... Mada u wow-u je sve moguce, eto Kidney Shot promashi ili resist recimo... ili warrior trinklet (ako warrior ima mozga da cheka pravi momenat, a na de ga syebe chim uradish cheapshot). Ma... jedino shto moze da stane na put rogue-u je ice mage (ice block, cold snap). Nishta drugo. A tu je onda opet shanse 50-50. Naravno govorim za moj specc, a sve sam ih probao (osim seal fate, nikad nisam nashao dovoljno dobre dagger-e). A otkad je hunter mark pocheo da nestaje sa vanish, i hunter relativno lako pada.
Dovoljno sam radio pvp da bih to video.

Nego, bg pvp.. tu je rogue laka meta i skroz druga tema. Rogue je stvarno ez klasa a ako josh i uhvatish pa nauchish kako da je igrash.. aii.. Sreca, pa su 80% ljudi koja igra rogue-a totalni retardi.

Jednostavno, rogue ima previshe crowd control opcija... I ako sve ne uspe, uvek moze malo da iskulira i krene opet.

Warlock je jedina klasa koja zadaje probleme svakoj drugoj klasi u WoWu,naravno morash da dobro poznajesh svoju klasu da bi mogao tako neshto,jednostavno warlock ima sve shto mu treba da zajebe onu drugu klasu samo ako znash kako to da iskoristish.

VisionOfDisorder:
Ma ne pricham za bg pvp... Tu te warrior lako slomi.
Dodushe sretao sam i pametne warrior-e... Ali nema pomoci ako je duel. Makar moj zadnji 24/3/24 specc. Ako iskoristim sve cd-e, teshko da moze nestho da uradi. Generalno kada sam se borio trudio sam se da ih ne koristim (ie prep). A to su bili ljudi koji igraju od bete... Mada u wow-u je sve moguce, eto Kidney Shot promashi ili resist recimo... ili warrior trinklet (ako warrior ima mozga da cheka pravi momenat, a na de ga syebe chim uradish cheapshot). Ma... jedino shto moze da stane na put rogue-u je ice mage (ice block, cold snap). Nishta drugo. A tu je onda opet shanse 50-50. Naravno govorim za moj specc, a sve sam ih probao (osim seal fate, nikad nisam nashao dovoljno dobre dagger-e). A otkad je hunter mark pocheo da nestaje sa vanish, i hunter relativno lako pada.
Dovoljno sam radio pvp da bih to video.

Nego, bg pvp.. tu je rogue laka meta i skroz druga tema. Rogue je stvarno ez klasa a ako josh i uhvatish pa nauchish kako da je igrash.. aii.. Sreca, pa su 80% ljudi koja igra rogue-a totalni retardi.

Jednostavno, rogue ima previshe crowd control opcija... I ako sve ne uspe, uvek moze malo da iskulira i krene opet.
Ja ne volim da koristim CD-ove iako sam 21/8/22 al ako mage koristi ice block i cold snap pa i ja c vanish i prep nije mi frka uopshte i stvarno neam problema sa magovima i nikada nisam imao

Baklava_NS_88:
Warlock je lak za UD rogue
aha bolje reci samo za UD lol
jel sta ce drugi warriori rogovi itd. jadnici kada ne mogu da skinu fear poslije koriscenja trinketa ili ne mogu da skine cursove XD
ja mislim da jedino pored UD je warlock taj koji jede warlocke(al samo beast master zbog onog Beast Wratha) gotivno je sto neiskusni warloci pokusavaju da fearuju peta lol a on otporan na sve zivo i mrtvo tada crknu za 3-5 sec XD

Bllade:
aha bolje reci samo za UD lol
jel sta ce drugi warriori rogovi itd. jadnici kada ne mogu da skinu fear poslije koriscenja trinketa ili ne mogu da skine cursove XD
ja mislim da jedino pored UD je warlock taj koji jede warlocke(al samo beast master zbog onog Beast Wratha) gotivno je sto neiskusni warloci pokusavaju da fearuju peta lol a on otporan na sve zivo i mrtvo tada crknu za 3-5 sec XD

Human Rogue vs. any warlock

cheapshot. (felhunter? lol, sprint>cheapshot)
hemo
gouge
cold blood>evis
deathcoil
fear
pvp trinklet
vanish/kick

odatle sve ide prosto.

Back