World of Warcraft

VisionOfDisorder:
so... za koliko bih mogao da uvalim mog rank13 rogue-a? full epic, osim za belt.

onako, interesuje me.

alch/eng 300, exalted with all battlegrounds.

http://i26.photobucket.com/albums/c129/isolatedmalkavian/malekfinal.jpg
Pa minimalno 250 evra mada bi bilo malo bolje kada bi link sav gear osim ako nije ono klasika pvp se, vidim imash hakkari main i wsg revered sword verovatnowsg ring i AV ring i darkmoon neck ^^ al ne znam netje mnogo ljudi rouga jer ih ima puno i teshko je naci guild mada ce sada expanzija i bice itema za 65 lvl koji su jachi od nax shto je meni glupo al jbg to mi daje shansu da nabudzhim rouga

ama lol nema sanse da kupim nesto takvo moj drug se zeznuo i to dobro kupio je 60 Warrora samo sto nije bio epikas otprilike za 150 Eura i 2 sedmice polije acc mu je banovan a od tog lika sto mu je prodao ni traga XD

Baklava_NS_88:
Pa minimalno 250 evra mada bi bilo malo bolje kada bi link sav gear osim ako nije ono klasika pvp se, vidim imash hakkari main i wsg revered sword verovatnowsg ring i AV ring i darkmoon neck ^^ al ne znam netje mnogo ljudi rouga jer ih ima puno i teshko je naci guild mada ce sada expanzija i bice itema za 65 lvl koji su jachi od nax shto je meni glupo al jbg to mi daje shansu da nabudzhim rouga

Ne bash. *******, zaboravio sam da usnimim profil pre nego shto sam zamrzo account.
Nego, to nije wsg sword, nego Brutality Blade iz Mc and off-hand iz Zg, hakkari Warblade.

Also, Quickstrike ring (MC) i AV exalted ring.
A neck je, heart of hakkar, +40 ap +1crit.

Sve u svemu, u moj AP gear imam 810 attack power i 26% crit, a u stamina gear 4.6 hp, 770 ap, 27% crit.. i to sa swords.

hehe

Just bragging.

Bllade:
ama lol nema sanse da kupim nesto takvo moj drug se zeznuo i to dobro kupio je 60 Warrora samo sto nije bio epikas otprilike za 150 Eura i 2 sedmice polije acc mu je banovan a od tog lika sto mu je prodao ni traga XD

ja i ne nudim. mada bilo je puno prodaja, i likovi su me chesto startovali na serveru da im prodam mog rogue-a.
chisto me je zanimalo, koliko je moj crnachki rad od 60 full days vredan.

VisionOfDisorder:
Ne bash. *******, zaboravio sam da usnimim profil pre nego shto sam zamrzo account.
Nego, to nije wsg sword, nego Brutality Blade iz Mc and off-hand iz Zg, hakkari Warblade.

Also, Quickstrike ring (MC) i AV exalted ring.
A neck je, heart of hakkar, +40 ap +1crit.

Sve u svemu, u moj AP gear imam 810 attack power i 26% crit, a u stamina gear 4.6 hp, 770 ap, 27% crit.. i to sa swords.

hehe

Just bragging.
To sa swords je imba ako si sword (na 300 skilla tih +6 ti increase crit chance) :))) mada je dagger my style super ti je gear utopitjesh ti to dobro al kada bi nabavio fange of faceles bilo bi ima

Baklava_NS_88:
To sa swords je imba ako si sword (na 300 skilla tih +6 ti increase crit chance) :))) mada je dagger my style super ti je gear utopitjesh ti to dobro al kada bi nabavio fange of faceles bilo bi ima

ma bedak, kada sam imao najvishe dkp za Zg, smorim se i odem da igram alt-a, a on drops, i neki nub iz guild-a ga uzme. hteo sam da se otrujem, jer fang of the faceless ima do jaja AP i crit. hteo sam ga vishe od perdition-a, samo zbog toga.

dagger je imba, ali hemo swords je insta lock ;)

TBC izlazi tek u januaru,na neki nachin sam srecan,jer ce moj guild taman imati vremena da ubije Nefariana i da startujemo sa AQ40.POsle toga kud koji mili moji,verovatno cemo kikovati pola guilda i ostaviti samo one najbolje hard core raidere da nastavimo sa 25 man instancama.

BTW saznao sam da su neki clearali MC sa 15 ljudi za nekih 7 sati...

VisionOfDisorder:
ma bedak, kada sam imao najvishe dkp za Zg, smorim se i odem da igram alt-a, a on drops, i neki nub iz guild-a ga uzme. hteo sam da se otrujem, jer fang of the faceless ima do jaja AP i crit. hteo sam ga vishe od perdition-a, samo zbog toga.

dagger je imba, ali hemo swords je insta lock ;)
Meni fali 11k do exalted sa ZG i vecheras smo ubili hakkara i nikako da uzmem jebeni trinket roll sam 9 nijednom nisam roll preko 50 za njega bruka

Nisam ja reko da mi je warrior preteran kao klasa nego warrior t4 mi je imba warriori uopshte nisu overpowered svi casteri ga mogu dobiti naravno skill>sve ali ako je skilled warr i skilled mage npr mage wins i paladin ima prednost nad warriorom samo rogue nema jer ga warr dosta ****, mada ja neam problema sa warrovima osim onima u BG koji imaju 2+healbota na sebi e onda su overpowered inache shit

Ma warriori nemaju shansu protiv nekog malo vishe skilled castera,a ni protiv roguea koji zna kako da nas drzi u stunlocku,ja lichno nemam puno problema sa roguom zbog mog velikog koeficijenta dodge-a i parry-a,tako da dobijam roguea na tome i na mom ekstermno velikom zivotu koji je 6500 unbuffed :D

Jedva chekam BC da izadje jer onda protection warriori dobijaju Spell Reflection,to ce nam drastichno pomotji protiv castera,nadam se samo da nece Blizzard neshto da zaebe kao i uvek...

Back