World of Warcraft

Master_Chief:
Sad sam uspeo da otvorim i vidim ljuto oruzije...hehe pa ti se uopshte ne razumesh u statsove,ovaj mace je losh za tanking,em shto je spor,losh dps,niti daje extra stamine ili neshto shto bi moglo biti od koristi...proc shansa na ovo shto ima je verovatno mnogo losha...eto jedino shamanima moze da bude dobar,takodje ovaj mace je mnogo teze dobiti of QSa,a kad ga dobijesh dobijesh mutjak...;)
pa to je inace sad privremeno,treba da dobijem sad neko mocno oruzje od gilde,ako mi daju super!

Master_Chief:
Sad sam uspeo da otvorim i vidim ljuto oruzije...hehe pa ti se uopshte ne razumesh u statsove,ovaj mace je losh za tanking,em shto je spor,losh dps,niti daje extra stamine ili neshto shto bi moglo biti od koristi...proc shansa na ovo shto ima je verovatno mnogo losha...eto jedino shamanima moze da bude dobar,takodje ovaj mace je mnogo teze dobiti of QSa,a kad ga dobijesh dobijesh mutjak...;)
Taj mace je dobar za combat mace rougove spor je visok DMG range i ako proc dobro je

Jedno pitanje
nabavio sam original CD-ove od WoWa koji su vec negde instalirani sto znaci da nemam kod koji se dobije na onoj knjizici maloj, i sad sam svaki CD svtaljo na Alcohol 120% da zarbije zastitu pa isntaliro sam tako,
e sad jel mogu ja da kupim game-card pa da kreiram novi account
ipak CD-ovi kostaju ovde 4400din pa je velika usteda

Istina,drop rate mu je ochajan,kolko mi dugo raidamo jednom je samo dropao,i to ga uzeo DPS warrior :o:o

U svakom sluchaju minus za ovaj mach je premalo DPSa daje,sto u stvari daje malo aggroa,ali zato je dobar zbog brzog rage nagomilavanja...Spinshatter je dobar i ima super statsove ali je spor,tako da tje dosta tenkova imati problem sa rage regeneration.Chuo sam da je maladath od Broodlorda jedan bolji tanking sword,samo shto nema stamine,niti defensa,ali zato je DPS i brzina super...

ja sam batalio wow,evo slike od pre par nedelja(ja sam ud rogue)

rfc1wo4.jpg

do sada sam igrao wow u igraonici al cu sada igrati od kuce :D
al neznam kak da pocnem sa pala il Roguom
Nekako mi je pala bolji mada Rog(sux do 60) a na 60 jede sve zivo i nemrtvo :P
Posto sam igrao sa obojicom

Back