World of Warcraft

Konachno sam opet seo za WoW, dugo nisam igrao ^^. Sada sve radi ok, problem je bio do memorije sada sam kupio novu i sve je OK. Uglavnom BG mi se ne svidja puno se cheka u queue mada sam upao u par AB gde su bili neki imba likovi sa drugih servera gear, rank al ono vishe volim kada igram sa ljudima koje znam onaj PvP u silithus josh nisam probao ali uskoro cu poshto sada imam nekih poslova u RL shto treba da odradim. Inache poshto nisam bio igrao WoW 8 dana rank mi je opao za 50% :S Sada ce uskoro shkola pa idem samo do 10. A shto se tiche mounta po meni je tauren na frostwolf sranje, mada i ja imam frostwolf howler ali sam UD i cool je kodo je imba i ako budem ishao na 11 rank uzecu ga mada sumnjam mozhda ako slomim nogu pa ne budem ishao u shkolu ^^. Ali Ally AV MOUNT JE ***** NAJVECE, gadana, smeshan, retardiran niko ne izgleda dobro na njemu pa ni dwarf to nikada ne bi vozio mada svi ally mountovi su govna sem tigrova

Master_Chief:
Daj Baklava ne seri,shta fali taurenu na frostwolfu?Bash je super kad si na vuku,josh jedan mount na kome taureni super izgledaju je Zulian Raptor shto dropa od Blood Lorda u Zul Gurubu.
Pa mozhesh da nabudzhish reputaciju sa darkspear troll isto ***** samo mnogo vishe para i vremena, ja cu josh malo razmisliti pa cu videti dali cu da budzhim rep sa trollovima ili taurenima

Uzeo sam juche AV mounta, nije losha, slatka koza i 3tji NS po redu.... Btw. ljudi jel ste chuli za one koji su ubili onyxiu sa 5ljudi (warr, druid, priest i 2huntera) ehem to je horda sa mog serwera, sad cu pronaci link .....

Nisam chuo za 5 ljudi onyxia chuo sam za 9 al eto super, mada AV mount od alijanse je jadan to NIKADA Znachi NIKADA NE BI VOZIO, a povratio sam mog druida i ubacujem ga u bwl guild tako da sa rogue prekidam samo tju da grindam. Ovaj novi pvp sistem je sranje na serveru su svi visoki rankovi i teshko je jako napucati rank tako da odustajem. Ali ono za warlocke tomyy...nisi u pravu warlock je IMBA klasa i mislim da nemaju problema nisa jednom klasom sem shamana i sa undeadovima

tommy gun:
i sta dbiju konjica,a slabi kao qurac,gle ovaj paladin je zivos njasre,ja ga dobijam na BG kao majkl tajson cackalicu,warlock je nesto bolji,ali i njih dobijam,pa ne isplati se!
da ali oni na tom konjicu ustede i do 1000 g , a paladin nije los lik tesko ga je ubiti zbog mnogih stitova i takvih sr..a, a warlock ima infernala, fear, i lagano ga je ubiti jedino iznenada

the_hunter:
da ali oni na tom konjicu ustede i do 1000 g , a paladin nije los lik tesko ga je ubiti zbog mnogih stitova i takvih sr..a, a warlock ima infernala, fear, i lagano ga je ubiti jedino iznenada
ushtede moj k na tom "gratis" konjitju,znam samo da warloci postroshe vishe vremena i para za svoj mount nego kad bi kupovali jedan obichan od vendora...chista budalashtina

Baklava_NS_88:
Nisam chuo za 5 ljudi onyxia chuo sam za 9 al eto super, mada AV mount od alijanse je jadan to NIKADA Znachi NIKADA NE BI VOZIO, a povratio sam mog druida i ubacujem ga u bwl guild tako da sa rogue prekidam samo tju da grindam. Ovaj novi pvp sistem je sranje na serveru su svi visoki rankovi i teshko je jako napucati rank tako da odustajem. Ali ono za warlocke tomyy...nisi u pravu warlock je IMBA klasa i mislim da nemaju problema nisa jednom klasom sem shamana i sa undeadovima
eee super vesti shto si vratio druida,taman da mi malkice pripomognes sa lvlovanjem,jer je na Sylvanas skoro ne mogutje natji valjanu grupu.

btw to za Onyxiu sa 5 ljudi je zastarelo,uradili ljudi ima vetj nekoliko meseci taj podvig :) josh uvek se chudim kako majku mu...

Warlock je super klasa u AV ali ja kao warrior ih tamanim ko vashke u WSG,iako sam ja prot specced warrior...jedino me zeznu ako je sa njima succubus,****** stalno me uspava i ona nemam nikakve shanse :)

Master_Chief:
eee super vesti shto si vratio druida,taman da mi malkice pripomognes sa lvlovanjem,jer je na Sylvanas skoro ne mogutje natji valjanu grupu.

btw to za Onyxiu sa 5 ljudi je zastarelo,uradili ljudi ima vetj nekoliko meseci taj podvig :) josh uvek se chudim kako majku mu...

Warlock je super klasa u AV ali ja kao warrior ih tamanim ko vashke u WSG,iako sam ja prot specced warrior...jedino me zeznu ako je sa njima succubus,****** stalno me uspava i ona nemam nikakve shanse :)
Laki su u BG kada ako ih napadnu 2 ili vishe protivnika ne mogu nishta dok druid/mage/rgogue mogu da pobegnu

Back