Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Odakle je taj OMEN??? Mislim da je bio neki takav guild na dragonmaw jel moguce da su oni taj isti samo su migrirali?tommy gun:e ne znam,drugo mesto zauzima OMEN!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je taj OMEN??? Mislim da je bio neki takav guild na dragonmaw jel moguce da su oni taj isti samo su migrirali?tommy gun:e ne znam,drugo mesto zauzima OMEN!
GZ na rank mada poznajem 3rouga rank 14 i 2x14 i ne mogu guild da nadju ma ja sam odustao sa rogue nema leba niko te nece svi samo govore rogues r full atm, tako da igram druida i kada ga malo nabudzhim onda cu ga ubaciti u guildu za altove od nas pa ga malo opremiti inache s anjime samo grindam sadaVisionOfDisorder:rank13 na serveru gde je standing1 800k.
Zivot mi se zgadio, tako i wow.
/wowquit
******, al me je smorilo.
Full epic, jeste... Al.. Ubije ti svaku zelju da pipnesh warcraft posle.
13 rank=sranje 14 rank je IMBA!!!!!!!!!! najjacha oruzhja do BWL krajnjih boseva a i u aq40 nisu bash neshto imba oruzhja tj nisu neshto imba bolja od 14 rank oruzhjaMaster_Chief:Ma PvP je chisto gubljenje vremena,narochito za vas shto pucate u dalj,to jest na rank 13 ili rank 14,mislim itji u BG svaki dan ko pomahnitao je totalno besmisleno,a i taj armor nishta ne valja,valja samo za PvP,a za PvE je samo obichan epic armor,ja sam doshao najvishe do ranka 8 i tu sam stao jer mi se PvP ogadio,mozda da sam jsoh nastavio ogadio bi mi se WoW,zato sam se okrenuo na PvE i super mi je...MT sam u guildu i ja sam prvi koji dobije ono shto dropa od boseva,mogu da uzmem shta hotju od armora...
Jel mozesh sa rank 14 armorom da izadjes pred ragnarosa ili u Onyxia lair?Ili da idesh sa tim armorom u BWL,oruzije je ok,ali mnogo lakshe dodjesh do super oruzija iz instanci...Baklava_NS_88:13 rank=sranje 14 rank je IMBA!!!!!!!!!! najjacha oruzhja do BWL krajnjih boseva a i u aq40 nisu bash neshto imba oruzhja tj nisu neshto imba bolja od 14 rank oruzhja
tommy gun:@Baklava
Ne znam ili Dragon ili neki FROST,ne znam....Raspitacu se
A sad slike:Ovo sam ja kad sam bio 50 levelPostavio sam i na stranim forumuima da msie dive!A ovo je moj mal iburaz na njegovom acc![]()
![]()
DIvite mi se!
Chibuk ajd nejdi gowna...Chibuk:pa sta se hvalis!!! ja sam undead rouge rank 14 full tear 2 imam malo onih sranja iz Ahn'Qiraj-a i Thunderfury!!! Zato sto sam se prebudzio i zato sto sam poklao vise Alliance nego sto ce te vi ikada videti pa sam obrisao lika i neigram vise tu BAGCINU!!! Vi ste samo obicne grindare, lol ovi iz blizzarda su totalno sjebali igru!!! Bolje idite i ****** nesto nego sto se ubijate od grindanja!!! LOL
ROFL pa de je to ***** bolje od quel serrara ne lupajtommy gun:I NE IGRAMO NA PIRATSKIM
@Master
Jako jako,ali ja imam malo boljiGle ovo http://www.thottbot.com/?i=23837 JEDVA GA NADJE!
tommy gun:I NE IGRAMO NA PIRATSKIM
@Master
Jako jako,ali ja imam malo boljiGle ovo http://www.thottbot.com/?i=23837 JEDVA GA NADJE!
imao si puno srece!!! **** mater sad cu opet da pocnem da igram wow! lolSad sam uspeo da otvorim i vidim ljuto oruzije...hehe pa ti se uopshte ne razumesh u statsove,ovaj mace je losh za tanking,em shto je spor,losh dps,niti daje extra stamine ili neshto shto bi moglo biti od koristi...proc shansa na ovo shto ima je verovatno mnogo losha...eto jedino shamanima moze da bude dobar,takodje ovaj mace je mnogo teze dobiti of QSa,a kad ga dobijesh dobijesh mutjak...tommy gun:I NE IGRAMO NA PIRATSKIM
@Master
posto cu ja biti dwarf hunter kazite de ima neki pet elita siva ili zlatna sto manji lvl sem onog Wolf-a pored IF, de se nalazi onaj pet kao lav CAT negde kod hordasa mali je level elita?