mrzelo me da izlazim napolje zbog ss-a 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zhenski likovi su mi lepshi od mushkih.. A tebi?Sahib:Jedno pitanje: Zashto masa ljudi igra sa zenskim karakterima?? nesmeta nego me samo interesuju razlozi ako nije problem.

Inache dobio sam rogue 60 i warrior 60 na duel pa sam hteo da vam pokazhem al jbg. Nego video sam da druid nije neshto u PvP dobar je u duel, al u AV je dobar samo kao hiler a kao meda samo odlazhe smrt. A whisperov'o me GM iz jakog 60 lvl gilda (rade MC, BWL) trebaju im druidi pa kada dodjem na 60 moram restart talenata i da batalim PvP
i palim u resto. Al kada nabudzhim druida idem na rogue i samo batleground. E sad ovaj rogue koga sam dobio je noob ne bash zhestoki al ... , a warrior je solidno opremljen a sad dal je noob ili jednostavno warrior ne mozhe druida jbg ne mogu da kazhem. Samo sam zaboravio da uzmezm scrnshot njegove opreme, a i dajesam ne znam da postujem slike 
Baklava_NS_88:Nego video sam da druid nije neshto u PvP

NTT:Zhenski likovi su mi lepshi od mushkih.. A tebi?![]()
Prochitaj shta sam rekao....Druid u BG nikad ne mozhe imati vishe ubistava od maga/huntera/rogue-a i ako ima onda ima vishe smrti i nikad nece imati bolji skor. I kada se shtetash orgimmarom ili nekim drugim gradon (ko da je to bitno) kolko vidish druida sa visokim rankom???? Samo sam video 1. druida 10. rank....A rogue, mag, shaman i hunter sabijaju. A u duel se slazhem da je jako dobar al u BG.....VisionOfDisorder:Druid nije neshto u pvp?
Dobar fazon.
Baklava_NS_88:Prochitaj shta sam rekao....Druid u BG nikad ne mozhe imati vishe ubistava od maga/huntera/rogue-a i ako ima onda ima vishe smrti i nikad nece imati bolji skor. I kada se shtetash orgimmarom ili nekim drugim gradon (ko da je to bitno) kolko vidish druida sa visokim rankom???? Samo sam video 1. druida 10. rank....A rogue, mag, shaman i hunter sabijaju. A u duel se slazhem da je jako dobar al u BG.....
, druidi su nezaminjivi recimo WSG.. Nemozesh da zamislish niti WSG bez njih a odlichni su i u AB, mada ajde, moze se. Stvar je u tome shto su najbolji flag carrier-i, i mogu u AB da popoiju toliko mlacanja dok smaraju ljude da me uzmu zastavu...VisionOfDisorder:*pat*
Prvo... to to killing blow njesra je napravljeno da se takmichili magovo i hunter-i, jer su poznati po tome shto su najveci kill stealer-i. Drugo... malo ima druida jako... i Zato ih i nema neshto po chinovima. I trece, druidi su nezaminjivi recimo WSG.. Nemozesh da zamislish niti WSG bez njih a odlichni su i u AB, mada ajde, moze se. Stvar je u tome shto su najbolji flag carrier-i, i mogu u AB da popoiju toliko mlacanja dok smaraju ljude da me uzmu zastavu...
A killing blows... Ko to gleda?
: http://www.worldofwar.net/journals/index.php?id=1465E pa bash nije tachno da je horda slozhenija juche u AV (bio sam hiler) i bio je pored mene priest (shadow) i ja sam mu govorio kako smo mi hilerska klasa i treba da hilujemo druge (warriore prvenstveno) a on je **** kako je shadow pa je DMG diler i ostala sranja...Tako da sve zavisi od ljudi koji igraju, on ne mozhe da se pomiri sa tim da je hiler pa oce da pravi DMG i manu potoshi za 5 sec a za to je mogo dobro da ishuluje par warriora. Tako da to da je horda bolja u BG nije uopshte tachno (mozhda je tako na dragonmaw). A ja volim da gledam ko je prvi i ko ima kolko ubistava jer dosta dugo igram CS pa mi je to neko merilo(a sa druidom ne mogu imati velik skor). A ako kao shto kazhete druid mozhe da izdrzhi puno DMG-a, onda bi trebalo da druidi(mede) idu u napad a drugi da ih hiluju a nije tako...A shto se tiche shamana dodji malo u hordu pa da vidish da li hiluju oni glume tenkove i takmiche se po DMG-u i trazhe od hilera da ih hiluju, a toteme postave sebi za strenth i agility.Sahib:da stvarno aman ljudi uopshte nije bitan kill nego dmg po dmg dobijash honor.sam hunter i deshava mise to da samo kljucnem na kraju i dobijem kill ali i jednocifren honor pa to je smeshno, zashto bi neko jurio killove?dobar druid je smor za protivnika samo takav a o zastavi je suvishno govoriti.mene vishe zanima da li neko deli moje mishljenje da je horda tu malo u prednosti u WSGu.druid nosi flag transformishe se i skida sve usporavajuce efekte hiluje se a za njim idu shabani seju toteme i hiluju ga i oni.imam utisak da je neodbranjivo ukoliko se radi o ekipi koja je uigrana a kod horde to nije redak sluchaj?
Pa na 11. rank mozhezh za 90 golda.Master_Chief:Mislim da tju da postanem exaulted sa Frostwolf klanom,moze se dobiti za 640g njihov epic mount,a chuo sam da bi postao exaulted sa njima ne treba vishe od 2-3 nedelje malo zeshtje posete u AV.
Sahib:da stvarno aman ljudi uopshte nije bitan kill nego dmg po dmg dobijash honor.sam hunter i deshava mise to da samo kljucnem na kraju i dobijem kill ali i jednocifren honor pa to je smeshno, zashto bi neko jurio killove?dobar druid je smor za protivnika samo takav a o zastavi je suvishno govoriti.mene vishe zanima da li neko deli moje mishljenje da je horda tu malo u prednosti u WSGu.druid nosi flag transformishe se i skida sve usporavajuce efekte hiluje se a za njim idu shabani seju toteme i hiluju ga i oni.imam utisak da je neodbranjivo ukoliko se radi o ekipi koja je uigrana a kod horde to nije redak sluchaj?
ma to je mnogo teze dostitji,a sad imam oko 700g tako da mi nije problem.A hotju da imam nesto specijalno,josh niko na serveru nema takvog vuka.Baklava_NS_88:Pa na 11. rank mozhezh za 90 golda.
Sahib:zanima me tvoje mishljenje: juche ulazimo nas 8 vs 15 horde i ljudi idu na GM BS i naravno ST i niko se neobazire na glas razuma koji kaze svi oko jedne baze pa se branimo i skupimo bar neki honor
dok ne udje josh neko?kako objashnjavash taj momenat? ovo je samo ilustrativan momenat tipichan za intligenciju alijanse
VisionOfDisorder:Uhh.. ovako. Ono shto se deshava je da Horda na nivou 60 ulazi iskljuchivo preko grupe/raid. Alijansa, kojoj prekipi da cheka, ulazi preko queue-a. I dobijash jedan sasvim prosechan tim na Hordi spremen, koji je vec pripremio taktike i sve, protiv ljudi koji se josh dogovaraju ko ce vodja da bude. Kada vodim protiv takvog tima alijanse, idem na svih pet baza, da bih sve zavrshio za 5min. Daje moral ljudima da ostanu josh a lomi protivnika. Skroz nefer, ali tako je. Shta alijansa da radi sa 8 vs. 15. Da zadrzi 5 na ST a 3 da poshalje na LM/GM/FM (moj savet: LM). BS je glavna baza uvek bila i uvek ce ostati.
Ovih 5 ce morati jako opasno da radi poke, jer ce im ceo cilj biti da zadrze ST dovoljno dugo dok se sve ne ispuni. Horde uvek ostavlja dvoje da chuvaju, tako da ce troje poslanih imati shansu da osvoji makar jednu bazu (koja ce brzo pasti) i tako dobije na vremenu.
Nego... Zashto je tako? Pa evo, sad igram alijansu po prvi put na scarshiled legion i...
Nikad tolko debila ne jednom mestu nisam video. Sve ono shto ne valjda kod gamer-a ide tamo. 1337 kids su tamo. Debili su tamo.. Ma ima ih i na Hordi... Ali na Hordi vidish jednog za skoro celu etapu igranja... Klinci se lakshe vezuju za Alijansine rase, to je to...
Ima i kul likova.. Ali se oni kao i ja dave u g o v n i m a, pokushavaju da unesu red tamo gde ga nema. Kao ti tamo... Ma znam. Sad znam.