World of Warcraft

Ako je tako, i ako te mountove imaš, verovatno sam pogrešio, i moj savet je da uzmeš 600 evra i potrošiš to lepo, batališ igru, ili kupiš novi account na klan ruru sa lv.85 za 60 evra i ostane ti 540 evra lepo da radiš šta oćeš. :)

600k jeste 200 evra. Kineski farmeri čine samo jedan deo farmera. Oni ne koriste bota, već rade ručno, tako da kupuju i gold od stranaca. A kada kupuju postoji određena veza:
1. Ti koji botaš si prvi stepen lanca,
2. Kompanija koja se bavi preprodajom golda (PPG) kupi od tebe gold za 0.3 evra po 1k,
3. PPG proda kineskim sajtovima koji se bave prodajom golda (PG), i koji imaju gomilu ljudi koji će da reklamiraju prodaju golda na serverima za nekih 0.5 evra,
4. PG proda to igračima za 0.8-0.9 evra po 1k.

Ne možeš nikako da prodaš direktno PG, jer pojma nemaju engleski, i nema šanse da se dogovoriš sa njima, i PPG znaju samo neke osnove, i drugi problem je što moraš da budeš jako strpljiv sa njima jer imaju pamćenje kao zlatna ribica.

Skupljam rude i biljke, i kasnije to sve prodaš na AH, sve je automatizovano, postoji i bot za AH, ali sve to košta. Bot košta 75 evra, neka šema sa koordinatama po kojoj će bot da ide može da košta i do 50 evra (uglavnom su besplatne, ali sa ovom dobijaš i da ne moraš da se mlatiš sa AH), i account prosečan košta do 70 evra sa lv. 85 likom. Ne moraš da leveluješ, već samo kupiš ovaj korišćeni account, i za čudo, niko mi nije scammovo, i niko nije pokušao da povrati svoj account, delom zbog toga što niko neće da se ciganiše za 50-70 evra.
Na jednoj mašini radi 15 komada, a na drugoj 3 komada.
Između ostalog mašina ima: Intel I7, 16GB RAM, GTX460, i ograniči se FPS od jednog wowa, na 20FPS i možeš dosta dosta više klijenata da pokreneš sa tim.

Ako si rekao da može na curseu da se skine, onda je ok..Legalno, a što se tiče macroa, postojao je lik ranije koji je sa macrom srušio wow server, tako da to može i da ne bude legalno, ali verovaću ti. :)

Pozz :)

Hm moguce, ja sam ranije trgovao sa nekima iz mmofly ili tako nesto. Secam se da sam na samom pocetku ( davno to bese ) davao 20K za 2 meseca game time-a sada traze vise pa idem direktno preko igraca koje znam u igri. oni za 30 eura dobiju 50K golda, njima super i meni super jer umesto 2 meseca dobijem 90dana :).

Da, imam te mount-ove, bila mi je opsesija da dobijem sve te rare mount-e pa sam farmovao ZG, Kara, ZA, MgT i ostale gluposti mesecima :) Jedino sto zelim da dobijem je Ashes of Al'ar mount :) A i ja sve vise razmisljam da batalim igru, dosadila je nakon 6+ godina.

Znam da dobro BOT programi kostaju dosta, al iskreno nisam nikad pravio racunicu koliko je isplativo :) Ako svaki moze da mi nedeljno donese 30K onda i jeste, jer mesecno mogu da imam 120K ( mislim nije ekonomicno ako to prodam za 30eura al jeste ako promenim to za 2x90dana game time i dobijem za sebe 3 meseca a ovih drugih 90dana prodam za 2800din )...

Uh secam se samog pocetka kada sam poceo da igram i onog fps lag-a u SW kada je bio na 100-tine njih u gradu :) Tada si jedva terao jedan a mogao si samo da sanjas da imas 15 u jednom momentu. ISkreno i dalje mi nije jasno kako uspes da pokrenes 15. ok grafiku spucas na low, ogranicis fps al ipak on pokrece 15 procesa, ne zapuca ti se masina?

Znam za taj macro, ja sam se par puta zezao sa nekim koji isto uradi ( flood-uje ti server sa gomilom chat ili cega vec i buvalno srusi sa ogromnim lag-om )... Pa si imao macro ( dok je GS bio popularan ) da ti svakog ko ima GS moze da disconnect-uje ako ga pokrenes ( taj macro )...

U vakom slucaju nek ti je sa srecom to sto radis neka potraje...

Hm moguce, ja sam ranije trgovao sa nekima iz mmofly ili tako nesto. Secam se da sam na samom pocetku ( davno to bese ) davao 20K za 2 meseca game time-a sada traze vise pa idem direktno preko igraca koje znam u igri. oni za 30 eura dobiju 50K golda, njima super i meni super jer umesto 2 meseca dobijem 90dana :).

Da, imam te mount-ove, bila mi je opsesija da dobijem sve te rare mount-e pa sam farmovao ZG, Kara, ZA, MgT i ostale gluposti mesecima :) Jedino sto zelim da dobijem je Ashes of Al'ar mount :) A i ja sve vise razmisljam da batalim igru, dosadila je nakon 6+ godina.

Znam da dobro BOT programi kostaju dosta, al iskreno nisam nikad pravio racunicu koliko je isplativo :) Ako svaki moze da mi nedeljno donese 30K onda i jeste, jer mesecno mogu da imam 120K ( mislim nije ekonomicno ako to prodam za 30eura al jeste ako promenim to za 2x90dana game time i dobijem za sebe 3 meseca a ovih drugih 90dana prodam za 2800din )...

Uh secam se samog pocetka kada sam poceo da igram i onog fps lag-a u SW kada je bio na 100-tine njih u gradu :) Tada si jedva terao jedan a mogao si samo da sanjas da imas 15 u jednom momentu. ISkreno i dalje mi nije jasno kako uspes da pokrenes 15. ok grafiku spucas na low, ogranicis fps al ipak on pokrece 15 procesa, ne zapuca ti se masina?

Znam za taj macro, ja sam se par puta zezao sa nekim koji isto uradi ( flood-uje ti server sa gomilom chat ili cega vec i buvalno srusi sa ogromnim lag-om )... Pa si imao macro ( dok je GS bio popularan ) da ti svakog ko ima GS moze da disconnect-uje ako ga pokrenes ( taj macro )...

U vakom slucaju nek ti je sa srecom to sto radis neka potraje...

Pozz, nov sam u igrici, imam restoration druida lvl 72. Imam nekoliko pitanja.. Mogu li na tom lvl-u da imam zmaja, i kako da kupim golde za kes??? Stalno vidim poruke 10000g za 8 evra, kolika je prava cena? Kako se to odradjuje a da te ne provali bizzard? Vidim da se bavite sa time, a meni treba golda....

ljudi zasto gubite vreme? placate da igrate na zvanicnom serveru,dajete silne pare za gold koji ja skupim za sat,i gubite neverovatno puno vremena za lvlovanje...

ima odlicnih piratskih servera samo treba pogledati. kako god da vi hocete da igrate igru mozete da nadjete server za vas...

necete morati da placate sume za goldove i da strahujete od blizarda...lepo za neki 10 dolara mozete da dobijete silne,pare, opremu i druge zajebancije.

ali opet sve su ovo sranja :p izbrisite prvo sve likove pa onda i samo igru i probajte da izadjete iz sobe! verujte ma koliko da ste se zarazili za igru, nista nije bolje od stvarnog sveta i pravog zivota!!!
...a i grafika je bolja ;) XD

ljudi zasto gubite vreme? placate da igrate na zvanicnom serveru,dajete silne pare za gold koji ja skupim za sat,i gubite neverovatno puno vremena za lvlovanje...

ima odlicnih piratskih servera samo treba pogledati. kako god da vi hocete da igrate igru mozete da nadjete server za vas...

necete morati da placate sume za goldove i da strahujete od blizarda...lepo za neki 10 dolara mozete da dobijete silne,pare, opremu i druge zajebancije.

ali opet sve su ovo sranja :p izbrisite prvo sve likove pa onda i samo igru i probajte da izadjete iz sobe! verujte ma koliko da ste se zarazili za igru, nista nije bolje od stvarnog sveta i pravog zivota!!!
...a i grafika je bolja ;) XD

Ako nikad nisi igrao na originalnom serveru onda nemas pojma koja je razlika i zasto bi placao nekom 10$ da igram na necem sto je ilegalno a blizz moze u svakom momentu da zatvori server...

Pozz, nov sam u igrici, imam restoration druida lvl 72. Imam nekoliko pitanja.. Mogu li na tom lvl-u da imam zmaja, i kako da kupim golde za kes??? Stalno vidim poruke 10000g za 8 evra, kolika je prava cena? Kako se to odradjuje a da te ne provali bizzard? Vidim da se bavite sa time, a meni treba golda....

Iskreno, mislim da je i dalje min na kom mozes da imas flying mount lvl70. Nemam pojma dal su nesto menjali, svi likovi su mi preko lvl70 i svaki ima epic flying skill. Zmaja? Hm... mislim da zmaja neces moci da kupis za gold, svaki zmaj ( dragon mount ili sta vec ) je ili nagrada ako uradis nesto ( ocistic raid content ) ili uradis timed.... Cena je ona koju si ti spreman da platis. Gold seller0i daleko skuplje naplacuju gold jer su oni kajnji prodavci. Nikako, ako mislis da postoji nacin da ih zajeebes onda se varas :) Mogu sve da prate ( sta si pisao i kome, sta si kome dao i kome/kada, gde si bio na mapi, k je sve bio tu.... ), jedina uteha je ta sto nemaju dovoljno onih koji ce sve to da kontrolisu :)

bem mu misa ulozio sam preko 5k na elementium i opet se uvek nadje neko ko ce da mi upropasti cenu
evo vec tri dana cekam da se istrose i barovi skoro vise nema ostao jos malo ali ona ruda ima pun djavo opet
i mrzi me vise da lvl-ujem ko ce da lvl-uje jos jednom na 85 evo me na 53lvl i mrzi me vise

a na serveru neki slepac jase neku vatrenu pticu i pozira svude po malo po sturmwindu
a ovi iz gilde svi kao vau opasno izgleda ...i ja tu ugasim wow

bem mu misa ulozio sam preko 5k na elementium i opet se uvek nadje neko ko ce da mi upropasti cenu
evo vec tri dana cekam da se istrose i barovi skoro vise nema ostao jos malo ali ona ruda ima pun djavo opet
i mrzi me vise da lvl-ujem ko ce da lvl-uje jos jednom na 85 evo me na 53lvl i mrzi me vise

a na serveru neki slepac jase neku vatrenu pticu i pozira svude po malo po sturmwindu
a ovi iz gilde svi kao vau opasno izgleda ...i ja tu ugasim wow

Ta ptica ti je random drop od boss-a u FL, sansa je mislim 1%. Iskreno meni se ne dopada ni najmanje, bukvalno je klon mount-a iz SH ( lvl70 instance ), samo su promenili skin....

Back