markons82
Elita
- Poruka
- 21.291
Ako je tako, i ako te mountove imaš, verovatno sam pogrešio, i moj savet je da uzmeš 600 evra i potrošiš to lepo, batališ igru, ili kupiš novi account na klan ruru sa lv.85 za 60 evra i ostane ti 540 evra lepo da radiš šta oćeš.
600k jeste 200 evra. Kineski farmeri čine samo jedan deo farmera. Oni ne koriste bota, već rade ručno, tako da kupuju i gold od stranaca. A kada kupuju postoji određena veza:
1. Ti koji botaš si prvi stepen lanca,
2. Kompanija koja se bavi preprodajom golda (PPG) kupi od tebe gold za 0.3 evra po 1k,
3. PPG proda kineskim sajtovima koji se bave prodajom golda (PG), i koji imaju gomilu ljudi koji će da reklamiraju prodaju golda na serverima za nekih 0.5 evra,
4. PG proda to igračima za 0.8-0.9 evra po 1k.
Ne možeš nikako da prodaš direktno PG, jer pojma nemaju engleski, i nema šanse da se dogovoriš sa njima, i PPG znaju samo neke osnove, i drugi problem je što moraš da budeš jako strpljiv sa njima jer imaju pamćenje kao zlatna ribica.
Skupljam rude i biljke, i kasnije to sve prodaš na AH, sve je automatizovano, postoji i bot za AH, ali sve to košta. Bot košta 75 evra, neka šema sa koordinatama po kojoj će bot da ide može da košta i do 50 evra (uglavnom su besplatne, ali sa ovom dobijaš i da ne moraš da se mlatiš sa AH), i account prosečan košta do 70 evra sa lv. 85 likom. Ne moraš da leveluješ, već samo kupiš ovaj korišćeni account, i za čudo, niko mi nije scammovo, i niko nije pokušao da povrati svoj account, delom zbog toga što niko neće da se ciganiše za 50-70 evra.
Na jednoj mašini radi 15 komada, a na drugoj 3 komada.
Između ostalog mašina ima: Intel I7, 16GB RAM, GTX460, i ograniči se FPS od jednog wowa, na 20FPS i možeš dosta dosta više klijenata da pokreneš sa tim.
Ako si rekao da može na curseu da se skine, onda je ok..Legalno, a što se tiče macroa, postojao je lik ranije koji je sa macrom srušio wow server, tako da to može i da ne bude legalno, ali verovaću ti.
Pozz![]()
Hm moguce, ja sam ranije trgovao sa nekima iz mmofly ili tako nesto. Secam se da sam na samom pocetku ( davno to bese ) davao 20K za 2 meseca game time-a sada traze vise pa idem direktno preko igraca koje znam u igri. oni za 30 eura dobiju 50K golda, njima super i meni super jer umesto 2 meseca dobijem 90dana

Da, imam te mount-ove, bila mi je opsesija da dobijem sve te rare mount-e pa sam farmovao ZG, Kara, ZA, MgT i ostale gluposti mesecima

Znam da dobro BOT programi kostaju dosta, al iskreno nisam nikad pravio racunicu koliko je isplativo

Uh secam se samog pocetka kada sam poceo da igram i onog fps lag-a u SW kada je bio na 100-tine njih u gradu

Znam za taj macro, ja sam se par puta zezao sa nekim koji isto uradi ( flood-uje ti server sa gomilom chat ili cega vec i buvalno srusi sa ogromnim lag-om )... Pa si imao macro ( dok je GS bio popularan ) da ti svakog ko ima GS moze da disconnect-uje ako ga pokrenes ( taj macro )...
U vakom slucaju nek ti je sa srecom to sto radis neka potraje...