World of Warcraft

VisionOfDisorder:
Za vas, na pvp serverima, nije. Vi ne znate shta je rp. Sadly.
No offence.
None taken...
Nazhalost, u pravu si... Svako ko igra wow na pvp serveru je nekako izgubio smisao igre...
Svoje umetje ljudi mere po ubistvima drugih igracha... Nemozhesh izatji u contested territory a da te ne cheka bar jedna grupa hmm.. kvazi-igracha... koji tje da ti gankuju lesh dok ne izgubish zhivce i ress-ujesh se kod spirit healera... No, verovatno je zbog toga i nastala podela realmova na PvP, Rp, RPPvP i Normal... Lako se da primetiti da ljudi koji igraju igru da bi je igrali, to chine na RP realmovima, a oni koji igraju zato shto uzhivaju u nekom izhivljavanju nad drugim igrachima chesto izbiraju PvP realm pod izgovorom da su RP realmovi "previshe dosadni"... Lichno, igram PvP zbog toga shto sam bio u guildu chiji je GM moj blizak prikatelj, a chist PvP igrach pa je izabrao Dragonmaw/Sylvanas realmove...

LifeOnRpPvp.jpg

ja sam u sredini... da....

skrobi90:
Sad sam krenula da igram na hordi sa orc hunterom. Nije lose. Bolje nego night elfovi. Oni su mi malo gejski.

Dugo sam igrao elf druid-a ali posto su me ovakvi (i slicni) postovi smorili resio sam da se presaltam zajedno sa ortakom,on-human pala,ja-dwarf pala,da barem ljudi mogu da me smaraju profi lolol

cages:
Dugo sam igrao elf druid-a ali posto su me ovakvi (i slicni) postovi smorili resio sam da se presaltam zajedno sa ortakom,on-human pala,ja-dwarf pala,da barem ljudi mogu da me smaraju profi lolol
Bez uvrede ali sa paladinom igraju napaljeni klinci i noobovi. Sa njim svako zna da igra....Sory ako sam te uvredio ali svi tako misle

Baklava_NS_88:
Bez uvrede ali sa paladinom igraju napaljeni klinci i noobovi. Sa njim svako zna da igra....Sory ako sam te uvredio ali svi tako misle
Ovakve komentare nikad netju razumeti... Lichno poznajem par osoba koje igraju high-lvl paladine i nisu napaljeni, a nisu ni klinci. A "noob-ovi" (ugh, shto mrzim taj yebeni izraz!) igraju svaku klasu, a ne samo paladine, da se mi odmah razumemo... Mnogi na prvi pogled odma kretju da pljuju paladine ("Jao, pa vidi, ovo je isti warrior, samo shto ima i heal, ressurect, buffove, aure... WTF?! AURE??? TO JE IMBA! TO NIJE U REDU, IZBACITE GA IZ WOW-A, SPALITE LJUDE KOJI GA IGRAJU, TO SU SVE NOOB-OVI!", etc.) shto uopshte nije u redu, zato shto paladin nije warrior, i koliko god se trudio ne mozhe postati warrior... Paladin je klasa koja je ista kao i svake druge (naravno, ne mislim bukvalno ista, nego, kao i ostale, ima svoje prednosti i mane)...
I, na kraju, da ne bi doshlo do nekih pogreshnih pretpostavki: ne, ne igram paladina...

Back