ja sam instalirao i sad treba 16 gb valjda da downloaduje nesto nzm ni ja ali ja nemam toliku memoriju :/ imam 3 particije c , e ,d
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nzm to ali sam oslobodio i upravo sad nesto downloaduje proslo je oko pola sata jos uvek je na 2%
Ima li neku ideju koliko moze da vredi sledeci account...
Ima sledece:
1Alliance
1.1 NE Druid lvl80. Primaran je moonkin spec, tu ima full lvl264 T10.5 gear, sa celim gear-om iz 25man ICC, jedino trinket ima iz TOC25 od Anub-a. Profesije su enchanting i herbalism, sve na max lvl-u. A offspec je feral, tu isto imam full lvl251 T10 gear + nekih 90% opreme iz ICC10/25.
1.2 Human Lock, on je affliction spec za PvP i isto za PvE. Full lvl264 oprema za PvE a za pvp predposlednji season set. Oko 1000 res....Profesije su Tailoring i inscription ( opet sve na max )
1.3 Tu ima mage lvl73, paladin lvl45 i jos neke...
Horde
Tu imam 2 lvl60 lika. ( Na hordi sam igrao na samom pocetku, tj od samog pojavljivanja igre na EU trzistu ).... Jedan je Druid healer a drugi Warrior ( oba tauren-a )
Imam oko 100-110K golda. Druid ima skoro sve epic mounte ( nema one achievement iz ULD10/25 i Naxx-a )... Al ima Raptor-a i Tigra iz ZG, iz MgT i karazhan-a, kao i neke seasonal mounte. I takodje imam onog ljubicastog za Meta seasonal, sto leti 310% speed...
Prvog ne bih davao ispod 300-500 evra...Barem za nase prilike...Ako nadjes inostranu ponudu, cepni ih jace.![]()
A 110k golda imas na svim charovima ukupno?
ukupno... druid ima oko 43k, lock oko 15k, mage oko 7k i jos oko 46k na DK i jos oko 20k u materijalima, druid je enchanter a taj mage lvl73 je alchemy max lvl pa i on ima gomilu materijala....
inace zaboravio sam da imam jos i lvl80 dk-a isto na alliace ( max JC i mining ) on nema bas neku opremu, oko 5k GS.... inace sva tri lika imaju epic flying skill i cold weater flying....
svi likovi su na istom serveru
Ajde k'o ima neko duze iskustvo WoW-u ili zna dobre EU RPPvE servere, da mi preporuci jedan.Hvala.![]()