World of Warcraft

Ljudi jel zna neko sta mi treba da bi poceo da igram na retail? Neki kazu da mi treba original CD neki kazu da ne ,samo mi treba acc i ono placanje redovno,pa bi voleo da mi neko objasni kako sve to tece i koliko kosta otprilike i kako bi najjeftinije prosao :D

Ljudi jel zna neko sta mi treba da bi poceo da igram na retail? Neki kazu da mi treba original CD neki kazu da ne ,samo mi treba acc i ono placanje redovno,pa bi voleo da mi neko objasni kako sve to tece i koliko kosta otprilike i kako bi najjeftinije prosao :D

Battle Chest+WoTLK
Opet moš' da uzmeš od nekog cdove ali opet moraš da platiš za kodove, a mislim da je i bolje da imaš cdove za ne daj bože.
To ti dođe najjeftinije.

Spremi 10 'iljada odma...WoW original+TBC+WotLK+PrePaid kartica(mozes i bez PrePaid kartice ako palcas kreditnom)

Meni drug rekao da moze on da mi da njegove cd-ove i da ce raditi,samo ja moram da kupim acc,e sad ne znam kako ide to kupovanja accoutna i slicno...

Ja mislim da to ide otprilike ovako, posto nikada nisam ucestvovao u jednoj takvoj transakciji:
Lik prodaje acc za odredjenu sumu.Ti se javis da hoces da kupis acc.Ti njemu das lovu, a on tebi username i password(koji bi trebao da promenis).Samo trebas biti pazljiv priliko kupovine accounta, jer je verovatno da ima puno prevaranata.

Postoji...To jest,izlazi na jesen 2010...:ok:

HA_HA_HA,_OH_WOW.jpg

samo se ti nadaj ...

Back