World of Warcraft

Ima li neku ideju koliko moze da vredi sledeci account...

Ima sledece:

1Alliance
1.1 NE Druid lvl80. Primaran je moonkin spec, tu ima full lvl264 T10.5 gear, sa celim gear-om iz 25man ICC, jedino trinket ima iz TOC25 od Anub-a. Profesije su enchanting i herbalism, sve na max lvl-u. A offspec je feral, tu isto imam full lvl251 T10 gear + nekih 90% opreme iz ICC10/25.
1.2 Human Lock, on je affliction spec za PvP i isto za PvE. Full lvl264 oprema za PvE a za pvp predposlednji season set. Oko 1000 res....Profesije su Tailoring i inscription ( opet sve na max )
1.3 Tu ima mage lvl73, paladin lvl45 i jos neke...

Horde

Tu imam 2 lvl60 lika. ( Na hordi sam igrao na samom pocetku, tj od samog pojavljivanja igre na EU trzistu ).... Jedan je Druid healer a drugi Warrior ( oba tauren-a )

Imam oko 100-110K golda. Druid ima skoro sve epic mounte ( nema one achievement iz ULD10/25 i Naxx-a )... Al ima Raptor-a i Tigra iz ZG, iz MgT i karazhan-a, kao i neke seasonal mounte. I takodje imam onog ljubicastog za Meta seasonal, sto leti 310% speed...

Ima li neku ideju koliko moze da vredi sledeci account...

Ima sledece:

1Alliance
1.1 NE Druid lvl80. Primaran je moonkin spec, tu ima full lvl264 T10.5 gear, sa celim gear-om iz 25man ICC, jedino trinket ima iz TOC25 od Anub-a. Profesije su enchanting i herbalism, sve na max lvl-u. A offspec je feral, tu isto imam full lvl251 T10 gear + nekih 90% opreme iz ICC10/25.
1.2 Human Lock, on je affliction spec za PvP i isto za PvE. Full lvl264 oprema za PvE a za pvp predposlednji season set. Oko 1000 res....Profesije su Tailoring i inscription ( opet sve na max )
1.3 Tu ima mage lvl73, paladin lvl45 i jos neke...

Horde

Tu imam 2 lvl60 lika. ( Na hordi sam igrao na samom pocetku, tj od samog pojavljivanja igre na EU trzistu ).... Jedan je Druid healer a drugi Warrior ( oba tauren-a )

Imam oko 100-110K golda. Druid ima skoro sve epic mounte ( nema one achievement iz ULD10/25 i Naxx-a )... Al ima Raptor-a i Tigra iz ZG, iz MgT i karazhan-a, kao i neke seasonal mounte. I takodje imam onog ljubicastog za Meta seasonal, sto leti 310% speed...

Prvog ne bih davao ispod 300-500 evra...Barem za nase prilike...Ako nadjes inostranu ponudu, cepni ih jace.:mrgreen:

WTS wow acc bez wotlk ekspanzije, ima vanilu i tbc, acc je uplacen do 1 aug.

Na acc-u se nalaze:

Dwarf hunter lvl 70 full epic random gear, 100% ground mount i 280% fly mount

Human DK lvl 70 ima vecinu rare geara i neke zelene iteme, 100% ground i 150% fly mount

Undead lock lvl 70 isto ima vecinu rare geara i neke zelene iteme, 100% ground mount i 150% fly mount

Undead rogue lvl 64 sa random gearom, ground mount 100% i nema fly mounta

na acc se nalazi oko 1000 golda, sto je sasvim dovoljno za pocetak :)

Svi likovi su na dragonblight pve serveru.

Imam sve info email, sq, ime prezime, adresa i dobijate kopiju licne karte.

Cena je jedan game card ili 2500 dinara kako vam vise odgovara.

Za dodatne informacije pozvati 063/300-584

A 110k golda imas na svim charovima ukupno?

ukupno... druid ima oko 43k, lock oko 15k, mage oko 7k i jos oko 46k na DK i jos oko 20k u materijalima, druid je enchanter a taj mage lvl73 je alchemy max lvl pa i on ima gomilu materijala....

inace zaboravio sam da imam jos i lvl80 dk-a isto na alliace ( max JC i mining ) on nema bas neku opremu, oko 5k GS.... inace sva tri lika imaju epic flying skill i cold weater flying....

svi likovi su na istom serveru

ukupno... druid ima oko 43k, lock oko 15k, mage oko 7k i jos oko 46k na DK i jos oko 20k u materijalima, druid je enchanter a taj mage lvl73 je alchemy max lvl pa i on ima gomilu materijala....

inace zaboravio sam da imam jos i lvl80 dk-a isto na alliace ( max JC i mining ) on nema bas neku opremu, oko 5k GS.... inace sva tri lika imaju epic flying skill i cold weater flying....

svi likovi su na istom serveru

Ti taj tvoj akaunt da prodaje s sa strane, jerbo ovde neces neke silne pare da izvuces...Realno, akaunt vredi.Ali sumnjam da ce neko u Srbiji moci da ti isplati realnu cenu za njega.Osim ako ne naletis na nekog burzuja.:mrgreen:

Posto igram TBC vec duze vreme pa sam hteo da probam i wotlk. E sad skino sam zadnju verziju 3.3.5, a ne znam na kojem serveru da pocnem, moze li neko da mi preporuci neki dobar server za levelovanje sa jacim rejtom cisto da se priviknem na wotlk.:D

Ej ljudi, znam da sam davno vecj postovao ali aj probacju opet :)

Za sve ljubitelje 1.12.1 aka Pre TBC.

www.vanillagaming.org

High Rate x25xp, x2 professions, x2 loot, x2 reputations... Oko 400+ ljudi daily. Super vote system, donation system, server prima dosta donacija, Admin koji zna shta radi i troshi pare na server, Friendly GMs, shta da vam kazhem server je dosta popularan i raste, stari honor system, scripted aq20, ZG, MC, BWL, uskoro ponovno otvaranje aq40, rade na Naxx scriptama, working questovi, spellovi, nikakva custom sranja :) Ima raiding gildi i na ally i na hordi.

Eto ko voli vanilla evo prilike :)

Ima torrent da se skine direktno client, a ko ne koristi torrent mozhe me i na PM kontaktirati pa cju ostaviti linkove za direct download :)

Back