World of Warcraft

El neko napravio lika na Shadowmoony? ja pozivam sve vas da me inspectujete kad kod igra... BTW pitajte Nemkeca on ima lika tu mage 50+ lvl... A i onako sta mene uopste boli ***** sto vi meni ne verujete :D:D Ko oce da me inspect tu sam obicno oko 19 do jedno 24... Mada nekad neko od mojih drugova igra na huntera ali nadjite me kad JA igram...

Sergijus:
El neko napravio lika na Shadowmoony? ja pozivam sve vas da me inspectujete kad kod igra... BTW pitajte Nemkeca on ima lika tu mage 50+ lvl... A i onako sta mene uopste boli ***** sto vi meni ne verujete :D:D Ko oce da me inspect tu sam obicno oko 19 do jedno 24... Mada nekad neko od mojih drugova igra na huntera ali nadjite me kad JA igram...
Ma ok imash to verujem ti ali koji ce ti to *****

na magtheridonu sve zivo ima cudne su im cene, ladno neki zeleni axe za 5 lvl je 50s a na shadowmoon bobijes 15s dok je negde cena obrnuta. imaju dobre gilde rade sve zivo, svaki drugi lik ima neki set x/9
inace za male instance u ally su nobine npr u chatedralu idu likovi 33lvl,34lvl i poneki jaci likovi a zf idu na 42lvl,43, sranje. svaka im cast kako to odrade, ja kad sam isao u zf nisam dao ispod 45lvl jedino healer moze 44lvl
sranje je taj server bar na strani ally ima moj brat lika tamo

mefhisto:
Alijansa na Maghteridonu >>>>>>> Horda na Maghteridonu :D :D
Hehe samo se ti nadaj da je ally jaca od horde na Magtheridonu... Da vidis sta horda radi... Ima 5 ili 6 guildova koji rade ceo Naxx a svi su internacionalni... A ovih malih guildova (ZG/MC/BWL/AQ20/40) njih ima oko 20-30 najmanje... Moj drug igra na magtheridonu u hordi i mnogo je lakse nego alijansi zato sto u hordi oce likovi i da pomognu a ne ko ovi supci samo sebe gledaju...

Sergijus:
Isto tako je i na Shadowmoonu... ali jednom je moj guild kupio za 500g od nekog lika i dao je tadasnjem Mt a ovaj je prodao na AH za 2000g :D
Kad sam ja gledao da kupim tu knjigu radi macha za mog warriora knjiga je koshtala nekih 800-1000g,ja sam je uspeo kupiti za 850g,ali glupo je bilo to shto samo 2 nedelje kasnije cena knjige je opala na chak 100g shto su svi noobovi iskoristili,tako da sada svaka shusha ima Quel'Serrar.Redje tjesh videti Bloodlords Defender nego QS

Master_Chief:
Kad sam ja gledao da kupim tu knjigu radi macha za mog warriora knjiga je koshtala nekih 800-1000g,ja sam je uspeo kupiti za 850g,ali glupo je bilo to shto samo 2 nedelje kasnije cena knjige je opala na chak 100g shto su svi noobovi iskoristili,tako da sada svaka shusha ima Quel'Serrar.Redje tjesh videti Bloodlords Defender nego QS
Pa i sad nas MT nosi Grand marshal sword i neki stit a niko ni ne nosi QS kolko ja vidim... mislim sad je mac sranje u odnosu na GM

Back