World of Warcraft

uzeo sam wow, nego ocu da vas pitam koje patcheve moram da skinem?
mislim video sam da ima nesto 1.12 i nesto 2.0.1 "before the storm"... al ta dva zajedno su oko 1gb da skidam :roll:
e i jos jedno pitanje, ako se prijavim za jedan realm, da li je moguce da se posle prebacim na neki drugi?

hvala unapred
poz

pa nazalost nemozes 2.0.1 instalirati bez 1.12, a inace svaku put kad se ulogujes u acc imas opcuju da menjas relam, pa sedaom bude offline server na kom igras odes negde drugde da malo ubijes vreme. tako ja zato sad imam 4-5 servera svuda 4-5lvl stoje ispred IF-a gledam duele :)

E ako ti je problem skidati patcheve,idi do najblize igraone koja ima wow i trazi da ti narezu,tj mozda ces morati nesto da platis.....

i btw...keal'thuzad is down,imam 4 deal redemtiona a ostatak iz Aq 40

Master_Chief:
nece nikad biti gratis,i nije 30 evra nego 19 evra,znash da bash nije jednostavan posao prebaciti lika sa jednog na drugi server,to prebacivanje koshta,tako da je cena fer.
Mislim da je on mislio na ono shto je ranije bilo u odredjenom periodu su bile besplatne migracije sa odredjenih servere na odredjene ^^. Mislim da je na to mislio ali otkad postoji paid transfer toga nije bilo..

koje njesra danas drug kupio wow i prvo ukuca broj od on onih 10 dana triala pa netrazi dalje ono sa one knjizice "Game Manual" nego odma credit card jadan se skenjo a nema karticu ko ni ja, a nemoze prvo manual pa onda trail :(
ja sam prvo game-card pa onda manual i onih 10 dana mi ostalo
sad trazi da kupi g-c pa ko i ja :)

Master_Chief:
nece nikad biti gratis,i nije 30 evra nego 19 evra,znash da bash nije jednostavan posao prebaciti lika sa jednog na drugi server,to prebacivanje koshta,tako da je cena fer.

Isto je kao da pocinjes novog toona na serveru, nista komplikovanije. Ali cena je zbog toga sto da je nema ljudi bi pravili pare na serverima gde sve kosta puno i prelazili na servere gde je 10zlata pun brod.

dodgeme:
dobro je posto sam citao negde da ce morati da se ima Riding (150) da bi mogao da se koristi .Ako ne onda super
Pa mozhda ce i trebati ko zna ali najverovatnije ce biti quest mada nece biti tolko tezhak ko za paladin/warlock mount jer ti dobijash formu ne mount i mozhesh da letish samo u outland i to 60% ubrzanje dok ce drugi leteti 200% ili kolko vec, ako imaju flying mount ofc

Back