dodgeme
Primećen član
- Poruka
- 664
ma ljudi tu je nova godina, a meni je josh ostalo i od rodjusa para inace znam jedan fazon da igram potpuno besplatno wow ali svejedno placam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nece nikad biti gratis,i nije 30 evra nego 19 evra,znash da bash nije jednostavan posao prebaciti lika sa jednog na drugi server,to prebacivanje koshta,tako da je cena fer.Forsaken:Ljudi kad ce biti besplatan transfer lika?Mislim da je mnogo dati 30 eura za transfer...

Mislim da je on mislio na ono shto je ranije bilo u odredjenom periodu su bile besplatne migracije sa odredjenih servere na odredjene ^^. Mislim da je na to mislio ali otkad postoji paid transfer toga nije bilo..Master_Chief:nece nikad biti gratis,i nije 30 evra nego 19 evra,znash da bash nije jednostavan posao prebaciti lika sa jednog na drugi server,to prebacivanje koshta,tako da je cena fer.

Sakim:E ako ti je problem skidati patcheve,idi do najblize igraone koja ima wow i trazi da ti narezu,tj mozda ces morati nesto da platis.....
i btw...keal'thuzad is down,imam 4 deal redemtiona a ostatak iz Aq 40
Master_Chief:nece nikad biti gratis,i nije 30 evra nego 19 evra,znash da bash nije jednostavan posao prebaciti lika sa jednog na drugi server,to prebacivanje koshta,tako da je cena fer.
Pa to ce biti magija ko shto je cat form i travel form znachi koshtatje te ko novi rank za healing touch nprdodgeme:ljudi zna li se koliko ce da koshta druidov fling form
Pa mozhda ce i trebati ko zna ali najverovatnije ce biti quest mada nece biti tolko tezhak ko za paladin/warlock mount jer ti dobijash formu ne mount i mozhesh da letish samo u outland i to 60% ubrzanje dok ce drugi leteti 200% ili kolko vec, ako imaju flying mount ofcdodgeme:dobro je posto sam citao negde da ce morati da se ima Riding (150) da bi mogao da se koristi .Ako ne onda super
.Inace brzina obicnog flyng mounta ce biti 60% a epic 280%tommy gun:28 level sam......ufff....jbt.....smara me sve vishe....uskoro cu ga batalim.....