World of Warcraft

E ljdui jel moze neko da mi objasni kako se koristi ventMix meni nista nije jasno....
E i jel rade na vasim serverima naxxramas,mi sad krenuli jedva smo juce skinuli Patchworka....
Dobio sam redemtion glowes:)

e ja jedno pitanje :)
pricaju ortaci po sto se tice onog 10 dana triala "Guest Pass account"
da kad kupis novi wow acc (kao sto sam ja) mozes da naparavis i jos jedan "Guest Pass account" za ortaka da on vidi kako izgleda igra, pa sad sam bas u takvoj situaciji i kaze drug, "aj ti meni napravi acc sa tim "Guest Pass account" pa cu ja igrati igrati."
ja kad sam pravio moj acc ukuco sam onih 1 mesec besplatnih sa cd-ova i ukuco sam odma game-card ( nisam koristio taj trial) i tako da imam tial ne iskoriscen
>pa je pitanje jel moze samo sa tim trial Guest Pass Key da se otvori acc za ortaka
havala :D

dobar ali je bash ono shto i kaze TRIAL. Da isproba dali ti se svidi i kao se navucesh oda se kupi.Inace ako on odluci da ako kupi upgraduje tvoj guast pass acount onda ti dobijas mesec dana besplatnog igranja.

ozb ma aktivirace on moj account, 100% prodajem samo da ja otvorim taj acc (dobijam 1000din) prvo ukucam broj od gues pass-a a onda me pita kako da placam dalje ja otkacim mastercard i onda kaze da unesem broj od mastercarda, pa necu sad i to, treba sa ovim sranjetom da ovtvorim acc a ne da placam sa kreditnom
probo sam da idem continue bez toga da otkacim vrstu placanja ali onda nece stvarno ne kontam?
(isao sam na wow-europe.com i tamo klikno na create new acc sve standardno jel treba za ovu karticu drugacije?)
POMAGAJTE FRENDOVI TREBA MI TIH 1000 DIN!

cao svima, uskoro pocinjem da igram wow, tj kad izadje brning krusejd, ocu da budem blood elf :D , jako su zaje8ani :)
interesuje me samo ako neko zna gde ima da se uzme original wow u novom sadu, i koliko otprilike kosta... bio sam danas u ips-u i vido sam da je 2240din, a opet na netu vidim da je wow sada oko 15-20evra...
hvala unapred :)

poz

pa eto imash u BG-u za 2000 ako te ne mrzi da dodjesh,imash u novom sadu na par lokacija.
P.S.ne mozhesh da imash WOW:TBC ako nemash WoW obichan O.O a kada TBC izadje on ce oko 40 evricha da koshta,evo dok pishem post spremam se da idem zaradim malo para za plachanje mesechno i TBC,i naravno,provod ^^

V.K.:
pa eto imash u BG-u za 2000 ako te ne mrzi da dodjesh,imash u novom sadu na par lokacija.
P.S.ne mozhesh da imash WOW:TBC ako nemash WoW obichan O.O a kada TBC izadje on ce oko 40 evricha da koshta,evo dok pishem post spremam se da idem zaradim malo para za plachanje mesechno i TBC,i naravno,provod ^^
jel tebi dobro
www.blizzard.co.uk:
World of Warcraft: The Burning Crusade will be available at retail stores at a suggested retail price of 34.99€. A special Collector's Edition of the ...

Back