World of Warcraft

mefhisto:
Da, chuo sam da je ally sa silvanasa jako zeznuta... Btw. kod owog mog rogue (human na Drak'thul PVP).. Horda je nezamisliwo zahebana.. ili su swi full t2 ili su wecina rank general++
Ovde su najjachi guildovi u alijansi znachi prvo su se svi nabudzhili sa PvE gearom i imaju premade (tier2, tier3) i onda upadnu i naprave pokolj, tako da je jako teshko i uglavnom su svi 10+

Danas dobijam natrag WoW...... ako neko prati tuznu sagu o svesteniku bez moci, o caru bez zemlje, o ubici na pustom ostrvu. Danas je dan sudbine. Ako se pojavim uskoro to znaci da nesto nije proslo po planu... opet. Ali ako se ne pojavim nije kao da nije sve u redu zato sto jeste. Nadam se. Zanima me koliko MB WoW skida po satu?

Sve zavisi kako ko igra mada kao rogue imam problem sa hunterima samo spam flare i trap mada onda ni ne napadnem a ako u duelu to isto radi samo /forfeit kao i mage kada spam aoe u duel to je lame i noobish tako da se ne igram sa takvima..

kada si sa hunterom samo moras drzati protivnika sto dalje od sebe i pustiti da pet obavi svoje dok ga ti gadjas strelama. imam problem jedino sa wariorima posto imaju charge, ali i sa njima izlazim na kraj posto imam dva stuna, mele weponom i strelom.

Baklava_NS_88:
Sve zavisi kako ko igra mada kao rogue imam problem sa hunterima samo spam flare i trap mada onda ni ne napadnem a ako u duelu to isto radi samo /forfeit kao i mage kada spam aoe u duel to je lame i noobish tako da se ne igram sa takvima..

Pa kad se borish protiw rogue, nije stwar da ti znash da ce te on napasti (kao na primer u duelima), tj. da bi borba bila prawedna jedino kada te neprijatelj ne ochekuje (nema Pojma da se shunjash u stealthu iza njega) Tako da swoje PVP 1on1 skillowe trazi u gankowanju allyja, a ne u obichnim duelima (/duel)...

Ali kao shto onaj iz "World Of Roguecraft" kaze da je "rogue broken class" teshko je natji grupu,oni jedino gde bash trebaju da pokazu svoje skillsove je na Jin'Do-u u ZG na ubijanju totema i duhova...naravno to je shto se tiche PVE ali i tu ih mogu zameniti fury warriori.U PvP su dobri ako onaj ko upravlja karakterom dobro igra,za njih je "stun" sve,ako se neko iskobelja iz stun-a to je vrlo loshe po rogue-a.

Inache shto se mene tiche warrior je super,mnogo je zanimljiviji PvP sa warrior-om,takodje ako si i MT u nekom guildu.

Kupih WoW koji radi i sutra uzimam Pre Paid karticu i igram 3 meseca na serveru..... Aerie Peak. Na njemu sam igrao u igraoni. Svi uzimaju rougeove i warriore i mageove. Svi hoce Priesta u partyju. Ali niko nece da bude Priest. Naravno na scenu stupam ja, uskoro novi Shadow Priest. Kazu da je jak i u PvE i u PvP. Tako da lepo. Da li igrate na piratskim ili zvanicnim serverima?

I konachno je stigao taj 1.12 .... samo ne razumem onaj cross realm battlegrounds! Npr u Wsg-u gde je borba 10 na 10, da li ce ta 20-orica biti swaki sa razlichitog realma ili ally sa jednog i horda sa drugog realma... Bilo bi 1000000 puta zabawnije da je swaki igrach sa razlichitog realma.... bar meni...

P.S. Baklawa daj da widim talente kad ih namestish...

mefhisto:
I konachno je stigao taj 1.12 .... samo ne razumem onaj cross realm battlegrounds! Npr u Wsg-u gde je borba 10 na 10, da li ce ta 20-orica biti swaki sa razlichitog realma ili ally sa jednog i horda sa drugog realma... Bilo bi 1000000 puta zabawnije da je swaki igrach sa razlichitog realma.... bar meni...

P.S. Baklawa daj da widim talente kad ih namestish...
Josh uvek nisam siguran za talente al ne radi mi patch sada reinstaliram wow pa cu javiti kada namestim i udjem u igricu, josh uvek se razmishljam izmedju 31/8/12 ili 21/8/22

Back