World of Warcraft

E ovako.. Dal je neko igrao WoW na laptopu..
Ako jeste, jel je moguce igrati hc-ove i raidove npr vo25 i tako to.. na low detaljima naravno uz integrisanu graficku karticu..
Ako je neko imao laptop i igrao na laptopu nek napise nesto.. I nek napise njegov model laptopa ili model njegove graficke kartice..

zop

E ovako.. Dal je neko igrao WoW na laptopu..
Ako jeste, jel je moguce igrati hc-ove i raidove npr vo25 i tako to.. na low detaljima naravno uz integrisanu graficku karticu..
Ako je neko imao laptop i igrao na laptopu nek napise nesto.. I nek napise njegov model laptopa ili model njegove graficke kartice..

zop

Баци детаље лаптопа, па ћу ти рећи. :)

To preko pre-ordera?

Да.

Ako mislimo na isti preorder onda to placas direktno Blizzard-u. Kada im platis, dobijes kod koji unesec i skines igru. Jedina mana je ta sto nemas kutiju i diskove...

Znaci ne postoji mogucnost da doplacujes nesto ako se u medjuvremenu promeni cena?

edit: Primetio sam da su sa zadnjim patchem questovi postali dosta interaktivniji, barem u E. i W.Plaguelands.Bitka za Andorhal je izuzetan primer te poboljsane interakcije.

Znaci ne postoji mogucnost da doplacujes nesto ako se u medjuvremenu promeni cena?

edit: Primetio sam da su sa zadnjim patchem questovi postali dosta interaktivniji, barem u E. i W.Plaguelands.Bitka za Andorhal je izuzetan primer te poboljsane interakcije.

Nema sta da doplacujes :) Ja sam juce uzeo jos jedan cata preorder, kostao je 34.99eura. To je to, platio si i upgrade-ovao nalog na Cata, dobio na mail thank you mail sa serial code-om...

A sto se questova tice, promenili su barem 70% svih prepatch-a, meni je super onaj sa mini igricom, pa kada ga odradis dobijes onaj Singing Sunflower pet :)

Poslednja izmena:
Ja sam na PvP... Ali ipak. :D
Koliko buguje onaj achivement Full Caravan... Koliko sam puta morao relog. xD

Nema sta da doplacujes :) Ja sam juce uzeo jos jedan cata preorder, kostao je 34.99eura. To je to, platio si i upgrade-ovao nalog na Cata, dobio na mail thank you mail sa serial code-om...

A sto se questova tice, promenili su barem 70% svih prepatch-a, meni je super onaj sa mini igricom, pa kada ga odradis dobijes onaj Singing Sunflower pet :)

Iskreno, nisam ocekivao ovo od Blizzarda...Zaista su se potrudili, i zaista mislim da ce WoW jos dugo da se zadrzi na tronu MMORPG igrica. :D

Uzeh 85. :-) Sada vreme da levelujem altove, tehehehe.

Kad pre??? Ja san dogurao do pola lvl82 i odustao!!!! Jedino sto mi je poslo za rukom je da zaradim 3k golda od DE green gluposti!!! Gde si se lvl-ovao?

P.s. znam da su se neki i za manje od 10 sati, i da je rekord 5 sati, al kako, gde???

E da izlevrlovao sa cooking i herbalism na max :) sada jos enchanting na mainu...

sta misite koliko je profitabilno otvoriti server za wow 3.3.5a (12340) bez bagova bez error lag-a i ostalih gresaka koje se desavaju na 99% servera pa me interesuje kolko bi mi se to isplatilo posto sam napravio server sad razmisljam dal mi se isplati da to izbacim na net i da narod pocne da igra jer ce mi trebati oko 1000e da ulozim u host i reklamiranje

Back