Fuss
Početnik
- Poruka
- 37
Ja bi hteo da krenem wow preko privatnog srv ali moj patch je 1.1 i mrzi me da skidem patcheve do 3.3.5 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, a druga je The burning crusadeWorld of Warcraft Game bas osnovni.Hvala Ti, brate unapred lol
imam 12 godina i moji su resili da me za novu godinu obraduju brzim internetom i wow i brning crusade.Posto je igrica iz 2005 da li cu moci da igram na windows 7?Pretrazivao sam na internetu i svi pricaju o kataklizmi a ja sam pocetnik.POMAGAJTE!![]()
e de ste evo me na lvl 12 dal da levelujem dalje ??
Ljudi imam pitanje!
Ja sam Human Warlock i imam impa, felhuntera i voidwalkera... Jel moze neko da mi kaze u kom gradu, gde i koji quest da uradim da bih dobio Succubusa!?
Pozz i hvala unapred!
Ok, znam da tu imam odgovore, ali mi nije nesto jasno!
Ja sam 36 lvl i imam ove petove, a za succubusa nmg da nadjem misiju! Za voida i fela su misije kod onog trenera u sw-u (stormwind) a za succubusa nema, pa zato pitam kod koga se radi misija da bih je dobio? Jel se uopste radi u sw-u, ili u ironforgu ili gde ?
pozz i hvala
Jel moze neko da mi napise kako da igram wow preko privatnog servera????
Stvarno sam nov u ovome i neznam bas nista, ni kako da se ulogujem u igri...
Ali kako bug a ostali ga imaju? Ja pitam u kom se gradu izucava i kod koga?Ok, znam da tu imam odgovore, ali mi nije nesto jasno!
Ja sam 36 lvl i imam ove petove, a za succubusa nmg da nadjem misiju! Za voida i fela su misije kod onog trenera u sw-u (stormwind) a za succubusa nema, pa zato pitam kod koga se radi misija da bih je dobio? Jel se uopste radi u sw-u, ili u ironforgu ili gde ?
pozz i hvala
Ali kako bug a ostali ga imaju? Ja pitam u kom se gradu izucava i kod koga?
nisam dolazio jedno vreme ali eo ... paladinove mozda rade ali kod huntera skoro ni jedna magija ne radi kako treb druze moj... igram i ja na piratskom ponekad... pa znam ipak i to bolje od tebe
Kada ocete nekog da dobijete 10% se racuna gear 90% skill.Ja sa svojim warrom rasturam.