World of Warcraft

A sta ces imati od toga? Ovi nase iz DB-a za visoko tehnoloski kriminsl su se raspistoljili. Ima da te za primer i ulizivanje drugima cape i nakace ti da si jos i pedofil. Uostalom wow je sada pristupacan, treba ti oko 50-60 eura za sve, a kinezi kupuju gold za GC, ja sam di sada promenio 200K gild-a. Inam game time do septembra.

imam 12 godina i moji su resili da me za novu godinu obraduju brzim internetom i wow i brning crusade.Posto je igrica iz 2005 da li cu moci da igram na windows 7?Pretrazivao sam na internetu i svi pricaju o kataklizmi a ja sam pocetnik.POMAGAJTE!:zroll:

Kada neko kaze da igra na privatnom i jos savetuje kako je to super i bolje nego na oficijalnim serverima, digne mi se kosa na glavi.

Ja igram WoW vec 5 godina, tj sada vec 6. Nalog na kom igram je aktuviran 2 nedelje nakon sto je WoW krenuo u Evropi. Igrao sam i na privatnim koji nisu ni do malog prsta oficijalnim serverima...

Ako vec hoces da igras instaliraj sve ( original + TBC ) uradi patch i onda aktiviraj nalog. Sa originalom dobijas 30 dana predplate pa mozes da odlucis dal vredi davati oko 2500din za predplatu od 60daba. Ako ti se dopadne kupi jos preostale dve ekspanzije.

Inace sada gold selleri kupuju gold od tebe za dopune, ja vise od godinundana kupujem dopune na taj nacin, a jos mi predplata traje do avgusta 2011, tako da lazi da je igranje skupo padaju u vodu.

Uzeh. z:lol:

20101212235253512.jpg

e de ste evo me na lvl 12 dal da levelujem dalje ??

Ljudi imam pitanje!
Ja sam Human Warlock i imam impa, felhuntera i voidwalkera... Jel moze neko da mi kaze u kom gradu, gde i koji quest da uradim da bih dobio Succubusa!?

Pozz i hvala unapred!

@milanche Sem ako ne planiras mazohisticki pokusaj da Deathwinga tuces sa 12-im levelom. z:mrgreen:

@niki To ti je spell koji ucis od tvog glasnog trenera.Listu klasnih trenera imas na sledecem linku:
http://www.wowhead.com/spell=712

Uostalom, odgovore na maltene sva pitanaj mozes naci na wowwiki.com i wohead.com

Ok, znam da tu imam odgovore, ali mi nije nesto jasno!
Ja sam 36 lvl i imam ove petove, a za succubusa nmg da nadjem misiju! Za voida i fela su misije kod onog trenera u sw-u (stormwind) a za succubusa nema, pa zato pitam kod koga se radi misija da bih je dobio? Jel se uopste radi u sw-u, ili u ironforgu ili gde ?

pozz i hvala

Ja sam 36 lvl i imam ove petove, a za succubusa nmg da nadjem misiju! Za voida i fela su misije kod onog trenera u sw-u (stormwind) a za succubusa nema, pa zato pitam kod koga se radi misija da bih je dobio? Jel se uopste radi u sw-u, ili u ironforgu ili gde ?

pozz i hvala

Ako igras na private serveru onda je bug.Trebao si vec na 30 lvlu da naucis od class trainera.

pozz i hvala
Ali kako bug a ostali ga imaju? Ja pitam u kom se gradu izucava i kod koga?

Back