GromHellscream
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
4/5 tier 8
3k selfbuffed
sad levelujem još jednog lika...
koja ono rasa/klasa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4/5 tier 8
3k selfbuffed
Lepo,dokle ste stigli u Ulduaru 25 man?4/5 tier 8
3k selfbuffed

Eh sad imam jedan problem!!! Kad pocnem da igram WOW TBC- the burning crusade startujem acc i krenem da igra posle 1-2 min meni izbaci neku gresku (a nekad normalno igram i sve radi) evo te greske:
World of WarCraft (build 9551)
Exe: D:\WOW\Wow.exe
Time: May 16, 2009 10:10:09.187 PM
User: vukimarko
Computer: MIV-0829C334302
------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\WOW\Wow.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0063B3D3
i tamo polse pise SEND eror i Cancel jel ima nekog resenja ili nema?
Hvala unapred
Pa koje budale sad prestaju da igraju kad ste "pred pragom" da clearate celu instancu?E kolko bre dana u nedelji raidate vi?Mi smo stigli do Mimirona,10% na sva 3 dela,a 10 man je sve pobijeno takodje do Yoggy-ja i sve ide dobo do 3 faze.hvala strajo
Master, stiglo smo do Yogg-Sarona, pokušali par puta, pređemo prvu fazu pefekt, i onda u drugoj ljudi se izgube totalno
Uspjećemo nadam se, samo malo treba da se uvježbamo, a i dosta likova nam je prestalo da igra.
Mi ti nista ne mozemo pomoci,jer to moze biti sta bilo,probaj da pokrenes Blizzard Repair tool,ako ni to ne pomogne,zapisi sve sto se pojavi kad ti se desi greska i postuj na WoW forumu ako si registrovan,tako jedino mozes resiti taj problem.Eh sad imam jedan problem!!! Kad pocnem da igram WOW TBC- the burning crusade startujem acc i krenem da igra posle 1-2 min meni izbaci neku gresku (a nekad normalno igram i sve radi) evo te greske:
World of WarCraft (build 9551)
Exe: D:\WOW\Wow.exe
Time: May 16, 2009 10:10:09.187 PM
User: vukimarko
Computer: MIV-0829C334302
------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\WOW\Wow.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0063B3D3
i tamo polse pise SEND eror i Cancel jel ima nekog resenja ili nema?
Hvala unapred
Pa koje budale sad prestaju da igraju kad ste "pred pragom" da clearate celu instancu?E kolko bre dana u nedelji raidate vi?Mi smo stigli do Mimirona,10% na sva 3 dela,a 10 man je sve pobijeno takodje do Yoggy-ja i sve ide dobo do 3 faze.

moram dijem da farmujembtw snimali smo video sada
ja u Altar of Storms, boleštine neke
Daću vam lik za koji dan da skinete
Pa koje budale sad prestaju da igraju kad ste "pred pragom" da clearate celu instancu?E kolko bre dana u nedelji raidate vi?Mi smo stigli do Mimirona,10% na sva 3 dela,a 10 man je sve pobijeno takodje do Yoggy-ja i sve ide dobo do 3 faze.