World of Warcraft

jos malo pa game over
popo sam se na lvl80 imam brzog lava ili zmaja
bem li ga sta je i pola stvari lilani jos drugu
polovini da skupim i dijem u penziju

1193829335wow5.jpg

Redovno posecujem ovu temu, i neki ljudi su me skorasnjim postovima iznervirali do bola, a vidim da nekima treba savet.

@Stanke94: ne postoji takva stvar kao najbolji dps ( to si verovatno hteo da kazes )
svaka klasa ima podjednako jak arsenal (mada, u poslednje vreme, ne bas, sa ulaskom Death Knightova na scenu), tako da koju god klasu izaberes, neces se pokajati, samo uzmi neku koja prija tvom stilu igre.

@Skar : Iz tvog posta se vidi da lazes, jer ako si vec imao roguea, morao si da znas osnovni tip borbe, sem ako nisi prvi put dodirnuo spellove u wow-u i samo bacao nozeve na njega. Ne postoji najjaca klasa. Svako moze da ubije svakoga (mada, opet, Death Knightovi su trenutno face rolling klasa)

@Vladanche/Milanche : .. Sta reci.. troll si 7/10, a ako si iskren, onda neko treba da ti daje casove WoW-a. Kako ti stize do lvl 79 majko mila..

rofl
Ako znas da igras mora da bude dobar. Ako pojma nemas ne vredi ti da ti neko pokloni t8ipo lika.
Kako mislis ko je najjaci? Pa da postoji bas bas bas najjaci sa bas bas najjacim dpsom, svi bi igrali tu klasu.
Dobar dps prave dk,rogue je trenutno op, warlock, hunter, feral...ma svi....

1. za dobar dps moras da imas dobru opremu
2. za dobar dps i pored dobre opreme moras da budes hit cap pre svega, koji procenat zavisi od klase.
3. za dobar dps pored dobre opreme i hit cap-a moras da znas koja rotacija je u opticaju doticne klase koju igras.
Gore napomenuto vazi za pve.

Sta ko misli o Thunderstorm - shammyjevom spellu ? Mislim da nije fer za takav 51-pointer, ali za nerviranje protivnika je 100% odlican :D pogledao sam par klipa na youtubeu i vidim da je spell najbolje iskoriscen u AB Lumber Millu i EoTS kod flag spawn pointa.

Mogu da se pohvalim, juce je pao Ignis, trece vece u Ulduaru :)

Back