World of Warcraft

omg GZ za mene juce mi dropnulo neki zelen deo
i reko da ga prodam u ak za malo gold kad ono
najjeftinije 1,3 kila oO i ja ponudim za 1,2 ipo kila
i otislo ko vruce kifle sad sam imba bogat
a i postao sam "lutalica" i dobio sam onu suknju
otkrio sam sve ama sve :)

Moze mi neko reci gde mogu da skinem quest helper za 2.4.3 evo ceo dan trazim i ne mogu da nadjem :S......

to i meni nebi bilo lose ubi se jucer trazeci
neko jezero kad ga nadjo posle sat vreme imam neki list da kliknem na njega
i kliknem pise nisam kod neko drvo il mi treba drvo
obidjo celo jezero i klikam od drvo do drvo nista
trazi panjevi i grane oko jezero i nista
posle 2 sata izbrisem kvest i dodje mi da izem muda

POzdrav onima koji posecuju i igraju WoW.
Moram se pohvaliti da je moj guild stigao do Mimirona u Ulduaru,inace Ulduar je super instanca,dosta boseva ima ekstra dobru postavu,zanimljive taktike i resenja moraju se koristiti da bis e bos ubio.

POzdrav onima koji posecuju i igraju WoW.
Moram se pohvaliti da je moj guild stigao do Mimirona u Ulduaru,inace Ulduar je super instanca,dosta boseva ima ekstra dobru postavu,zanimljive taktike i resenja moraju se koristiti da bis e bos ubio.

I ja i moj guild (kojem sam se skoro pridružio) smo sinoć do Mimirona stigli, očistili trash i tu je bilo vrijeme za kraj raida.
Još 3 bossa i viola :)

Eh sad jedno pitanje!!! MoZe? Moze ok!!!
E sad, dao sam ortaku 3 dvd-a da mi nareze world of warcraf burning crusade (ne instalaciju, instalirana igricva je narezana!!!!) On mi je nareza sve to lepo i dok sad imao vistu ultimate ja sad igrao na visti sve do lvl 17!!
E sad mi je istekao neki kay za vistu i vise ne mogu da pokrenem windows vistu!!!
E sad sam odlucio da ubacim linux ubuntu ili kubuntu citao sam po raznim forumima engledkim, hrvatskim da to moze da se pokrene sve lepo preko linuxa!! Ex sad ja vas pitam kad sav sadrzaj prekopiram sa diska na hard disk da li cu ja moci to da pokrenem preko WINEA ja mislim da se tako ozve program preko koga pokreces igrice za windows xp da bi ti radile u linuksu, posto ja nemam intalaciju nego instaliranu igricu na disku podesena sa patchevim i svim ostalim stvarima!!! Da li cu ja moci da pokrenem ovu igricu takoyvanu WOW BURNING CRUSADE na linuksu??!!!!

Hvala unapred!!!!

RAsa u wow-u:
HORDA
blood elf
rouge
lvl 17!!

o bemu misa fali mi jos 90g za 5kila
brzog zmaja sam vec kupio i prodao sam sve sto imam
gola mi hanterka ostala samo strela i onaj crveni ves
imam jos neke stvari u ak za oko 100 gold al to dok se rasproda
al cu da letim :D

Back